Sağlık Arkadaşlar bu alerji mi bacagimda ilk defa cikti? Meliiiikeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin. Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar zona hastaligiymis acile gittik cildiyeye randevu alın dediler yardımcı olan herkese tskkler ederim Arkadaşlar bu alerji mi bacagimda ilk defa cikti? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Trakyalp89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Turist ömerin filmindeki tuz emen yaratık mı vakumladı knk 0 4 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Ne biliyim sabah bir kalktım böyleydi kimse vakumlamadi bişey ısırdı ama ne Yorumla Trakyalp89 1 yıl Evet kanka bir şey alerji yapmış Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Kanka zona olabilirmis acile gittim deodorant sıkıyordum o yüzden gliba Yorumla Trakyalp89 1 yıl Acilde anlamazlar kankam geçmezse cildiyeye git. Yorumla
Blackcoco Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl böyle resimler neden atıyorsunuz birde kapkara iğrenc. 1 6 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Sen sor diye arıyoruz bakma o zaman seninde kafan beynin iğrenç canım Yorumla Blackcoco 1 yıl hıh bana canım deme Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Canım demedim küfür ettim canım diye sansurlenmis iktirgit şimdi beyinsiz Yorumla Blackcoco 1 yıl hee tamamdır o halde sende beyin varda neye yaramış Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Ya bu yasa gelmissin edeosiz edeosiz konuşuyorsun yürü git ya Yorumla Blackcoco 1 yıl peki Yorumla
highheelsonmytippies Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Bu ne ya kötü gözüküyor doktora görünmelisin. 1 2 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Göründüm zona olanilirmis büyük ihtimalle cilsiyeye de gitcem Yorumla highheelsonmytippies 1 yıl Umarım ciddi bir şey yoktur. Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl maymun cicegi olmasın 0 2 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Degil alerjiymis Yorumla fatihankara06 1 yıl iyi bari 😘 Yorumla
Kerem3450 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Maymun çiçeği olmasın 0 6 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Ne maymun cicegiymis arkadaş 2 haftadır var iktiringidin başımdan Yorumla Kerem3450 1 yıl Karantinaya alınacaksın... XDBXKLD Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Beyinsiz komik mi aq omenli bir konuda soru sordum ne şerefsiz babasız picler var aq Yorumla Kerem3450 1 yıl Seni bi sever anan da hamile kalır ya un pçi seni Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl İktirgit kuzum cocu Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl kuzum cocu Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Üst baldır altı mı burası 0 9 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Üst baldır bikini bölgesi yani Yorumla OpınHaymır 1 yıl Yavrum mcığın mı gözüküyor bana mı öyle geliyor Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Ne amcigi canım Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl İktirgit serefsiz Yorumla OpınHaymır 1 yıl Deri konusunda uzmanım ama ilk defa böyle bir şey görüyorum, genitale yakın olması cinsel hastalık olabilir dedirtiyor. Cinsellik yaşadıysan birkaç ay içinde doğru hastaneye, yaşamadıysan limon, sirke veya nemlediriciyle bol bol besle deriyi Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Yaşamadım 9 aydir Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Tmmdir limon ve sirke denerim Yorumla OpınHaymır 1 yıl Alerji muhtemelen, sirke market sirkesi değil Doğal fermente varsa elma olarak. Nemlendirici kremler vs kuru bırakmamaya bak. Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Sirkeyi limonu hemen sürdüm Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl korkma kanki maymun çiçeği değil 0 9 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl O kesin 2 haftadır var Yorumla ax2akrep 1 yıl kalça kısmı dimi? tavuk derisi filan diyorlar bi araştır istersen Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Kalça değil aslında iç bacak bikini yani Yorumla ax2akrep 1 yıl özel olacak ama yakın zamanda bir şeyler yaşadın mı hiç Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Hayır 1 yıla yakın yasamadim Yorumla ax2akrep 1 yıl o zaman HPV de değil demek ki sadece geriye alerji kalıyor ama uzun süre geçmemesi şüphelendirmişti beni yine de bir doktora git bence cildiyeye Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Tamamdır gideceğim Yorumla ax2akrep 1 yıl çok geçmiş olsun melike hanım Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Merhaba acile gittik zona hastaligi dediler ağrı vardı geçti galiba orana deodorant sıktigim için oldu Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 559 cevap paylaştı. Maymun çiçe olmasın 1 4 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Saçmalama aq Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Ona benziyo 😕 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Lan slk 3 haftadır var geçmedi 3 haftadır evdeyim nerden bulaşacak amimin oloraya konusturuyonuz beni Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Çok ayıp Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böcek yemiş gibi 0 4 Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl 2 haftadır gecmedi Yorumla alex4guson 1 yıl O zaman cildiyeye git mutlaka Yorumla Meliiiikeeee 1 yıl Acile gttim zona olabilirmis büyük ihtimalle cildiyeyede gitcem sagolun Yorumla alex4guson 1 yıl Evet ihmal etme. 2 hafta sürmesi falan normal değil Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. ilginç bir durum 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 496 cevap paylaştı. Bir şey sokmş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Turist ömerin filmindeki tuz emen yaratık mı vakumladı knk
Ne biliyim sabah bir kalktım böyleydi kimse vakumlamadi bişey ısırdı ama ne
Evet kanka bir şey alerji yapmış
Kanka zona olabilirmis acile gittim deodorant sıkıyordum o yüzden gliba
Acilde anlamazlar kankam geçmezse cildiyeye git.
böyle resimler neden atıyorsunuz birde kapkara iğrenc.
Sen sor diye arıyoruz bakma o zaman seninde kafan beynin iğrenç canım
hıh bana canım deme
Canım demedim küfür ettim canım diye sansurlenmis iktirgit şimdi beyinsiz
hee tamamdır o halde sende beyin varda neye yaramış
Ya bu yasa gelmissin edeosiz edeosiz konuşuyorsun yürü git ya
peki
Bu ne ya kötü gözüküyor doktora görünmelisin.
Göründüm zona olanilirmis büyük ihtimalle cilsiyeye de gitcem
Umarım ciddi bir şey yoktur.
maymun cicegi olmasın
Degil alerjiymis
iyi bari 😘
Maymun çiçeği olmasın
Ne maymun cicegiymis arkadaş 2 haftadır var iktiringidin başımdan
Karantinaya alınacaksın... XDBXKLD
Beyinsiz komik mi aq omenli bir konuda soru sordum ne şerefsiz babasız picler var aq
Seni bi sever anan da hamile kalır ya un pçi seni
İktirgit kuzum cocu
kuzum cocu
Üst baldır altı mı burası
Üst baldır bikini bölgesi yani
Yavrum mcığın mı gözüküyor bana mı öyle geliyor
Ne amcigi canım
İktirgit serefsiz
Deri konusunda uzmanım ama ilk defa böyle bir şey görüyorum, genitale yakın olması cinsel hastalık olabilir dedirtiyor. Cinsellik yaşadıysan birkaç ay içinde doğru hastaneye, yaşamadıysan limon, sirke veya nemlediriciyle bol bol besle deriyi
Yaşamadım 9 aydir
Tmmdir limon ve sirke denerim
Alerji muhtemelen, sirke market sirkesi değil Doğal fermente varsa elma olarak. Nemlendirici kremler vs kuru bırakmamaya bak.
Sirkeyi limonu hemen sürdüm
korkma kanki maymun çiçeği değil
O kesin 2 haftadır var
kalça kısmı dimi? tavuk derisi filan diyorlar bi araştır istersen
Kalça değil aslında iç bacak bikini yani
özel olacak ama yakın zamanda bir şeyler yaşadın mı hiç
Hayır 1 yıla yakın yasamadim
o zaman HPV de değil demek ki sadece geriye alerji kalıyor ama uzun süre geçmemesi şüphelendirmişti beni yine de bir doktora git bence cildiyeye
Tamamdır gideceğim
çok geçmiş olsun melike hanım
Merhaba acile gittik zona hastaligi dediler ağrı vardı geçti galiba orana deodorant sıktigim için oldu
bir şey ısırmış olabilir bence
Darbe aldın mı
Maymun çiçe olmasın
Saçmalama aq
Ona benziyo 😕
Lan slk 3 haftadır var geçmedi 3 haftadır evdeyim nerden bulaşacak amimin oloraya konusturuyonuz beni
Çok ayıp
Böcek yemiş gibi
2 haftadır gecmedi
O zaman cildiyeye git mutlaka
Acile gttim zona olabilirmis büyük ihtimalle cildiyeyede gitcem sagolun
Evet ihmal etme. 2 hafta sürmesi falan normal değil
ilginç bir durum
Bir şey sokmş