Bu ilaçların kullanımı, bunlara olan ihtiyaç sanki günden güne artıyor gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Evet, kullandım
Hayır, kullanmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu ilaçların kullanımı, bunlara olan ihtiyaç sanki günden güne artıyor gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Benim uykusuzluk problemim var. Eğer ki uyku ilacı kullanmazsam 3-4 gün uykusuz gezerim ve daha sonra depresyon dönemi devreye girer. O yüzden muhakkak uyku ilacı içerim ama düşük dozda. Bu uykusuzluk problemi küçük yaşlardan bu yana olan bir şey. Düşünmekten uyku tutmuyor sadece.
Alıştım alıştım. Fazla detaylı düşünmenin zararları.
Umarım
Antidepresan kullandım, sanırım iki yıla yakın bildiğin mal gibiydim. 1 aydır bıraktım kendime özüme döndüm.
Kesinlikle öyle 😂
Uyku ilacı kullanıyorum bitkisel.
Yok kullanmadım depresyona girdim diye sakinleştirici veriyim dedi psikiyatrist işler yavaşlayınca olur normaldir dedik kaygı bir nevi ama sebebini bilince gerek kalmıyor.
Cevap
5Cevap
Bu konudada tutumum net. Kullanmam, tavsiye etmem, ettirtmem! Penisilin gibi testi yapılmadan kullanılmamalı bu ilaçlar. Gluten hassasiyetine bakılması, test edilin esi gereken, ona vöre bir süre gıda tüketilip, sonra gerektiğinde kullanılması gereken bir şey bence.
Bi süre çok az kullandım fazla alışmamak gerek stresle uykusuzlukla baş etmenin farklı yollarını bulmak gerek tabii başarabilirsek
Ellerim titrediği için sakinleştirici kullandım ama şunun var bunun var diye teşhis de koyulmadı hiçbir an.
Zaten her zaman da titremiyor.
Geçmiş olsun, teşekkürler
Teşekkür ederim.
Hayır, uykum gelmediğinde kendimi mastürbasyon yapıp yorarak veya şekerimi yükselterek çözüm buluyorum.
İlaç içmek yerine çözümüm bu.🤭 @hayattt20 ayran benim uykumu getirmiyor 🤭
@hayattt20 Pembeliye cevaplar ışık hızıyla mı geliyor yoksa 🤣🤣
@hayattt20 Ne kıskanacağım ya 🤦
Güzel bir hatun olursa ona senden önce cevap yazarım şimdiden söyleyeyim ayıp olmasın 😉🤣
Kadın milleti işte yaa gel git akıllı oluyor umumiyetle, kim bilir neyden kıllandı 😉
@hayattt20
Hiç kullanmadım. Delirsem bile psikolojik ilaç içmem tiplerindenim bide. Delilik ile mücadele etmeye çalışırdım
Evet büyük konuşmamak lazım her zaman. İyi dileklerin için de teşekkürler 🙏🏻
Sanırım 2008 yılında 3 4 ay kadar akut insomnia teşhisi konulduğunda kullanmıştım. Başka da kullanmadım.
Geçmiş olsun. İnsomnia teşhisi konulabilmesi için günlerce uyumamak mı gerekli? Yoksa günde 4-5 saat uyuyunca da konuluyor mu?
@büşbüş6161 teşekkür ederim, ben bazı günler 4 - 5 gün boyunca hiç uyuyamazdım ve belli bir yerden sonra halisünasyonlar görmeye başlardım. Nörolojiye gitmştim tam anımsayamıyorum ama bazı testler yapılmıştı akabinde psikiyatriye sevk vermişlerdi. Sonrası insomnia teşhisi. Ara ara yine atak geçiriyorum ama 4 5 gün sürmüyor. 2 gün falan
Anladım. Çok geçmiş olsun tekrardan
Allah korusun aman aman... psikolojim yerindedir. inancım bana güç verir
Sakinleştirici kullanmıştım da çok uzun zaman önceydi, o anki halimi hatırlamıyorum
Aktif olarak uyku ilacı alıyorum.
Evet uyku ilacı kullandığım olmuştu.
Kullandım
kullanmıştım eskiden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?