Birden aklıma geldi ûst kattaki komşum esinin kendini aldattigindan suphelenmisti ve telefonu eline nasil gecireceginin planlarini yapiyodu. Bende gayri ihtiyari uyku ilaci ver dedim tabi espiri olsun diye. Ertesi gunu bi baktim kadin uyku ilaciyla geldi 😂. Yapma cok tehlikeli adama bisi olur falan dedim ama dinlemedi. Velhasilkelam adamin telefonu sabaha kdr kadinin sefkatli parmaklarindaydi😄 Oldu mu boyle mecbur kalip uyku ilacina basvurdugunuz trajikomik durumlariniz.
aklıma bile gelmez böyle çakallık😂😂😂zaten korkarımda bişey olur sebebi olurum diye. ne gerek var böyle şeylere direk gözünün içine baka baka alırım telefonu bakarım icabına😎
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkes gozunun icine bakamiyo dwmekki:) senin gibi korkusuzca
bana güvenmeyen bir kadın hayatımda kalmasın bence bunun karşılıklı saygı ve güvenle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum
Soran
+1 yıl
Ama benim bahsettigim anlattigim hislerin cok otesinde somutlasmis bir durumda. Sadce gozleriyle gorup kim oldugunu anlamak için yaptigi bisiydi. Ha ben tasvip ediyomuyum? Asla. Hic o tarz oyunlura kalkisipta kendimi kendi gozumde alcaltamam. Ama bazilari hak ediyo iste.
@lotus-patra yok yok kaşıyla atsa gözüyle yine tutar yengemi Arada değişiklik o manyağın ki Kpederine sen iste ne dersen yaparım emmi diyor 😂 kvalidesine de bunun için kılımı kıpırdatmam da sen sevdiğin için işte emmi diyor Biraz kırık bizim ki
En İyi Cevaplar