Sağlık Covid aşısı olmayan insanlardan, saf kan için kan bağışı istiyorlarmış. Kan bağışı yapmayı düşünüyor musunuz? AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Şahsen aşı olmadım ve zenginlere kan bağışı yapmak gibi bir amacım da olmayacak. Güncellemeler1 yıl 👌🏻 Covid aşısı olmayan insanlardan, saf kan için kan bağışı istiyorlarmış. Kan bağışı yapmayı düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşı olmadım... kan bağışı da yapariz da kim istiyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Daha korona aşısı çıkmadan söylemiştim. Ben olmadım. Sağlıklı da beslenirim. Neden , kanımı vereyim ki. 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,İş yeri zorunlu kıldığı için, bir doz olmuştum! 😅Daha olmadım ve olmam, olduğuma da pişmanım! 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yok yav bağış bahane başka bir şey yaparlar ben gitmem Bu ülkede hiçbir şeye güvenim yok 1 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Parasi iyiyse verirsiniz iste :D ama ben olsam yapay kan kullanirdim. 0 2 Yorumla imbackbitchezzz 1 yıl Adam asi olmadiysa bile kotu besleniyodur mesela veya bir suru ilac aliyodur, alkol, sigara iciyodur vs vs... neden oyle insanlarin kanini kullanmak isteyeyim ki beyinsel sakat olmak lazim onun icin. Yorumla imbackbitchezzz 1 yıl Git laboratuvarda yapay kan yap mis gibi tertemiz. Saf kan o olur. Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç aşı olmadım ve kan vermeyi düşünmüyorum 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 200 bin tl karşılığında veririm 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşı olmadım... kan bağışı da yapariz da kim istiyor
Düşünmüyorum.
Daha korona aşısı çıkmadan söylemiştim. Ben olmadım. Sağlıklı da beslenirim. Neden , kanımı vereyim ki.
Merhaba,
İş yeri zorunlu kıldığı için, bir doz olmuştum! 😅
Daha olmadım ve olmam, olduğuma da pişmanım! 😅
Yok yav bağış bahane başka bir şey yaparlar ben gitmem Bu ülkede hiçbir şeye güvenim yok
Parasi iyiyse verirsiniz iste :D ama ben olsam yapay kan kullanirdim.
Adam asi olmadiysa bile kotu besleniyodur mesela veya bir suru ilac aliyodur, alkol, sigara iciyodur vs vs... neden oyle insanlarin kanini kullanmak isteyeyim ki beyinsel sakat olmak lazim onun icin.
Git laboratuvarda yapay kan yap mis gibi tertemiz. Saf kan o olur.
Hiç aşı olmadım ve kan vermeyi düşünmüyorum
200 bin tl karşılığında veririm
kan veremem
düşünmüyorum
düşünmüyorum
Olmasalarmis ya