Kesici dişlerim böyle sivri yamukluk falan yok düzenli ama kesici dişler vampir dişi gibi yaptırmalı mıyım itici mi sizce?

Kesici dişlerim böyle sivri yamukluk falan yok düzenli ama kesici dişler vampir dişi gibi yaptırmalı mıyım itici mi sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ya güzelim nelere takiliyonuz ya
O medya denen deyyus yüzünden herkes mekanikleşti
Gayet güzel ağzın dişlerin var
Kıymetini bil
Bazen dikkat etmelisin. Partnerine zarar verebilir.
Kesmiyor o kadarda değil 😂
Yoo gayet iyi itici diyen defolsun diş lan işte yiyecej bölmeye yarıyır
Güzellik algısının kurbanıyım ben
Olma işte elalemi bi şekle sokuyolar ondan olmayı dışlıyolar defoll kapat sil böyle bi düşğnme şekli yok
Tertemiz bakımlı bir ağız bembeyaz dişler bundan iyisi olmaz.
Bence dişlerin çok güzel görünüyor boşa canını sıkma
Vampir dişi itici diye kim dedi sana? :D
dümdüz dişleri güzellik algısı olarak görüyorlar
İnsanları kalıplaştırıyorlar yıllarca zayıflık güzelliktir algısını yaratmaları gibi herkes dümdüz dişli olsun herkesin burnu poposu memeleri yapılı olsun tek düze bir insan topluluğu olalım :D Peki burada kazanan kim? Seni o güzellik kalıbı içine almak isteyen piyasa yaptıracağın her şey onların kazancı sen sadece kendine eziyet ediyor oluyorsun.
Evet farkındayım, sosyal medyada ne popüler olduysa onu yaptım beni dışlamasınlar zorbalamasınlar diye ve en sonunda kaybettiğimle kaldım kendimi sevemiyorum estetiğe pahalı kıyafetlere çantalara para harcadım sonuç sıfır.
Bunlar günümüzün para tuzakları özellikle fenomenler üzerinden yayıyorlar insanların algıları ile oynayıp o tarafa yönlendiriyorlar. Bak günümüzde güzellik merkezi adı altında kaç şirket var ve hemen hemen hepsi fenomen takılan insanlar ait. İnsan farklılıkları ile güzeldir şişme bebek gibi tek düze olması ile değil. Bırak başkaları ne der diye kendini şekillendirmeyi barış her şeyinle.
Böyle eşim olsa gece sırtımı dönüp yatmam
bu resimdeki ağız güzel görünüyor
yo aksine çok güzel görünüyor
Orala karsi dişlerin hdhd
Neyi var daha nasıl olmalı?
Güzellik algısına göre oval yani sivri olmamalıymış
Yapma çoğunda bu diş yok
Ulan bir ısırsa... ananı satim
Bence normal
Dudakların iyimiş
Yoo değil.
gayet güzel