Arkadaşlar köpek dişlerim normalden biraz daha uzun ve çok kötü görünüyor. sanki vampirmisim gibi 😔 dis teli ve ya başka bir durumla düzelebilme ihtimali var mıdır sizce?( Sapıkça yorum yapacak olanlar -1'lenecektir.)
Çok güzel inanın.. hayatımda ilk defa bu kadar hoş bir diş yapısı görüyorum... öylece kalsın sakın uğraşmayın onlarla... Vallahi çok beğendim şahsen hiç dert etmeyin... ama sizi çok büyük bir strese sokacaksa ya da ağız içinde size zarar verecek bir durum oluşturuyorsa elbete İYİ BİR DİŞ HEKİMİNE GİDEREK yapılabilecek tedaviyi yaptırın... ama şahsen cidden eşsiz mükemmel görünüyor..
Tabiki getirir onlatin elinde her tür alet var. örnek benim disimin biri ys sakiz cegnetken ya yemek yerken agzimin bir taragifini isirirfim haftalarca iyilesmezdi doktora anlattim o keskin yeri biraz yedirin dedim yaptilar bende agiz yaradindan kurtuldum
Kuzenim kestirmişti dişlerini uzun olduğu için dudağını kesiyordu baya kanıyordu güzel olmuştu ben beğendim yani ama senin dişlerine gelirsek BA-YIL-DIM vampir dişi keşke bende olsa bence çok farklı ve çok güzel :)
En İyi Cevaplar