Dış teli yamuk dişleri düzeltir uzun dişi kisaltmaz alakası yok dişlerinizi kısaltmak için discinize törpülebilirsiniz ama bence çok kafaya takmayın benim de köpek dişlerim var benim çok hoşuma gidiyor kimi insanda vampir gibi dişleri olsun ister ama bende doğuştan var diyorum bence çok güzeller
Diş hekimi bir arkadaşım ile bu konuyu daha önceden konuşmuştuk. Hatırladığım kadarıyla karşılıklı anlaşma ile uygulanıyor. Çünkü belli bir oranda törpüleme yapılabiliyor. Eğer fazla yapılırsa hayatının sonuna kadar sıkıntı yaratır. Bir de bu dişlerin ağız içinde bir yara yaratıyor mu? Yani normal şartlarda görüntü dışında seni fiziksel olarak rahatsız ediyor mu bu da önemli. Garip olan şey şu, Dünya'da bu dişlere sahip olmak için protez taktıran veya farklı işlemleri uygulayan çok insan var.
Kusur değil bu... Kimse de yok.. Bence değerli bir şey. Cok orijinal yani.. Belki dizi, film, reklam çekimleri için değerlendirebilirler. Olumlu düşün, sabret, kendini boyle sev.. Yorumlardan da görüldüğü üzere bir cok kullanıcı üye de oldukça beğenmiş yanı..