Çogu insan ortalama kilo zayıf gibi dışarı hayatta okullarda iş yerinde lakin ben 95 kiloyum boyumda 1.92 bana hep tatlım bebeğim falan diyor çogu kişi kiloluyum diye dalga geçiyorlar gibi hissediyorum yaş 18 eskiden 15-16 yaşındakyen 60 kiloydum son 1 senede aldım işte sizce nasıl kilo verebilirim kaç kiloya inmeliyim 68 olur mu? Sanki insanlar bana acıyor gibi hissediyorum kilolulara acıyorlarmı acıyorlarmıdır sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
banada zayifsin diyorlar surekli sisman olsan da aciyorlar zayif olsan da bu insanlara yaranilmiyor ne istiyorlarsaa artik ilk once donupte kendilerine baksinlar ilk sonra bize acinacaksa acisinlar bu insan milletini anlamiyorum
Boyum 1.90 kilom 96 sizce acırlarmı bana tahminen
İnsanlar sana göre kilolulara acıyormu
Ama kilolu fitnesçılar agır sıklet boksörler var bissürü güç sporcularıda obez sumocularda obez hatta onlaradamı acırlar
hayor ggayet ideal kilodasin zaten suanda sisman olupta ic organlarin yaglanmasindansa zayif olmasini tercih ederim evet kilolulara bana gire acoyormar uzuluyorlar farkindayim da
Sana göre neden acıyorlar kilolulara ve dalga geçiyor lar neden
ne. bileyim banada zayif diyorlar
Sen kaç kilosun
Bende 15 yaşındaken yani lisedeyken 1.80 boy 55 kiloydum ortaokulda ise 40 kiloydum o zamanlar da bana derlerdi şimdi kimse demiyor ama zayıf
ben ortaokulda 35 kiloydum suanda da 48 kiloyum 160 boya
İyi sen almamışsın ben çok aldım nedense
dünyayi yesem yine almam ben ayni gunde eritiyor vucut masallah
Bendede boy var boyum 1.92 hastane ölçümü
Sana göre insanlar bana acırmı 1.92 boy 95 kilo biriyim
63 kiloya falan insem iyi olur mu sana göre ya da ne biliyim 75 falan sen ben olsan kaç kiloya inersin
Anladım yaşım 18 benim senden ufagım sana sorum nasıl zayıf kalıyon genetikmi bu yoksa spormu yapıyon
Onlar dönüp kendilerine baksınlar. Ben nasıl mutluysam oyle yaşarım kiloyu veririm ya da vermem onlari ilgilendirmez özguvenim yüksek biri olduğu icin takmam
nasıl yani sen kaç kilosun ki
Ayrıca kilo güç veriyor niye acıyor larki hala anlamadım
Ya kilolu biri değilim ama görüş bildirmek icin yazdim (70)
Ben 96 kiloyum boy 1.90 sence kilolu birimiyim
Kas mı daha fazla yağ kütlesi mi ona bakmaj lazım
Sana göre acırmı insanlar bana
Hayır tabiki. Sen kendinle barışık ol , özguvenli ol bunu söylemeye cesaret edemezler.
akrabalar falan ediyor valla
Akrabaların ta... her yerden çıkıyorlar ztn sikt. Et
Tamam
Bazen kilolu ya zayıf farketmez acıma duygum ağır basıyor
Neden
Bilmiyorum merhametli biriyim
Neden acıyorsun
Bilemiycem tipine bağlı
Neden tiple ne alakası var
Ama kilolu fitnesçılar agır sıklet boksörler var bissürü güç sporcularıda obez sumocularda obez hatta onlaradamı acırlar
Tipine bağlı derken cevap versene merak ettim
Uykum geliyor kafamı ütüleme
Ya uff soru sorma sitesi bura
Vallahi kilolu değilim ama çoğu insan kilolu insanlarla dalga geçiyor hiç tarzım değil öyle kişilerle muhakkak iletişimi kesiyorum
Benimle de dalga geçerlermi sence tahminen
Boyumu 1.90 ölçüyorum kilom da 96 benimlede dalga geçiyor larmıdır sence ya da acırlarmı
Yok gayet güzel
Ben kilo vermek istiyorum ama 68 kilo falan olmak istiyorum?
Neden gayet güzel dedinki boyum uzun diye mi 96 normal mi fazla bence kilo olarak
Yani boyun ve kilom gayet güzel
Alayı boş teneke o yüzden
Kilolu değilsin o boya o kilo normal vücut kitle endeksine göre ideale yakınsın en fazla olsa olsa 7 kilo fazlan vardır emin ol seni çekemedikleri için diyorlar bunu, şu göbeğini sallayan biri var youtube sürekli gözüme sokuyor onun gibi olsa sana iltifat üstüne iltifat yağdırırlardı
Kilolu değil yapılısın bu yüzden gömerler
Evet 7 ay fitnes yaptım fiziğim zenciler gibi eski futbolcuyum 2018 den 2020 ye kadarda boks yaptım fiziğim bencede güzelde ailem annem babam kilo almışsın diyor
AKRABALAR FALAN AMCA DAYI ONLAR KİLO VER DİYOR
tanıyorum o adamı fiziği berbat öyle olsam cidden bana iltifat mı ederlerdi neden peki
Sana göre bu boya 70 kilo olsam ya da 65 uygun olur mu?
Kusura bakma ailen akrabaların vs kafayı kırmış çünkü insanların kendinden iyi olana veya genel olarak kendinden iyi olsun olmasın görünüşü iyi olana alerjisi var.
Bilemem görmeden kesin bir şey söyleyenem ama tavsiye etmem 70 Hint fakiri gibi olursun
Kemiklerin iriyse ondan kilolu görünüyor olabilirsin bende kiloluyum ama spor yaptığım için daha önce topluyum bir dünya kilolu var onlara laf yok benimki herkesin dilinde sakız 😀
Haklısın hafif bir kıskançlık var bu akrabalarda falan evet peki 75 kilo falan olsam ideal olur mu sence? Ben kilo vermek istiyorum akrabalar ve ailemin yorumları yüzünden
evet obezden ölücek insanlara laf etmezler bize gelince eleştiri sebebde iyligini düşünüyorum derler kilo verme istemeyle olan birşeyde değil zor birkere bence
Evet çekememezlik boyumu falan kıskanıyorlar mı yani sana göre çekemiyorlarmı
O göbegini sallayan adam gibi olsam cidden iltifat ederlermiydi
Birde ben 60 kiloya insem ya da 70 kilo verdigimi saklasam akrabaların yanına gitsem yine kilolusun derler bence kıskançlıktan 1-2 amcam akrabam falan kesin dimi bunlar çekemiyor görünüşü iyi olana alerjisi var evet
Hepsi hikaye samimi değiller, aynen vermek almak kadar kolay değil maalesef, anatomine bağlı bir durum
Boyum hastane ölçümü 1.92 civarı tam kilomda 95 civarı kilo versem mi diye düşünüyorum zaten annem gece yatarken mutfagı kilitliyor yemek yememem için mesela
Kitliyormu yok artık, karar vermeden önce bir hekime göre test yaptır vücut kitle endeksini ölçtür
Vücut Yüzey Alanınız: 2,25 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 73 kg (Yağ oranınızı daha hassas hesaplamak için buraya tıklayın)
İdeal Kilonuz: 86 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 25,8 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
86 diyor İdeal kilona
Evet akrabalar çok abartıyor kilomu sanki Kore güzellik standartlarına zorluyorlar beni dimi
Boyumda uzun yani 1.92 falan niye abartıyorlarsa
Peki sana göre benle dersleri ne tamamen amaçları sinir etmekmi ya da kıskançlıkmı sana göre neden kilo ver diyor bazı akrabalar bana?
Aynen öyle kesinlikle
Kafayı yemiş seninkiler
Babam mesela bana 75 kiloya in diyor 1.92 boya 75 kilo olsam ip gibi dururum zaten
Sporcu adamsın o kilo senln için bir şey değil
Kore güzellik standartlarında korelilerde çok zayıf olmalı beni sanki ona zorluyorlar bir ara 82 kiloydum hala zayıfla diyor du akrabalar bence çokta takmamak lazım bunları
Aynen salla gitsin he he de geç bildiğini oku