2 gündür böyleyim neyin belirtisi olabilir yeni dövme yaptırdım 1 hafta önce ondan dolayı olabilir mi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 gündür böyleyim neyin belirtisi olabilir yeni dövme yaptırdım 1 hafta önce ondan dolayı olabilir mi

Mantar, alerji veya karaciğer böbrek sorunları bu tür belirtiler verebilir. Dövme boyası alerjisi bu şekilde olmaz ama yine de bir sağlık kurumuna başvurun.
Cevap
16Cevap
pek cok şey olabilir
alerjik
stres kaynaklı gül hastaligi veya egzama
dermatolojiye gitmek iyi olabilir. kremini verir taniyi soyler icin rahat olur
geçmiş olsun knk
benim de gecen haftalarda bisi cikti. buraya attim deri kanseri diye israr eden bile oldu. sedef sendeki çünkü bende var biliyorum diyen de oldu. en son doktora gittim egzama dedi krem verdi. onemsiz gorup kremi surmedim kendiliginden 1 haftada sondu geçti. strestenmis. vucudum rahatlayinca bitti gitti. burada sorma bu konulari. cevaplari da ciddiye alma. o kadar kotu kalpli insanalr var ki zona diyen bile oldu salliyo tamamen. insanlar korkutmak telaslandirmak icin elinden geleni yapiyo. burada sorma knk bunu
Çok sağol teşekkür ederim kan kanseri diyen de olmuş
seni cok kandirmaya çalışan olur. boyle onemli konularda internetten insanlara sorma cidden. cok kotu kalpliler var
Çok geçmiş olsun sanada geçmiş olmasına sevindim inşallah bir daha olmaz ne oluyosa stresten oluyor zaten bende bir doktora gidicem
kesinlikle. stresim gecti direkt o hafta söndü gitti. tesekkur ederim. seninkinin de onemli bir sey oldugunu sanmam. onemli bir sey olsa baska semptomlar olurdu zaten vucudunda. gidip doktora ogrenip rahatlarsin
Bişey sana ciddi alerji yapmış dövmenin boyası olabilir
Kurdeşen bu, cildiyeye gitmezsen tüm vücuduna yayılacak
Doğum lekesi değil mi veya alerjin olabilir mi yiyeceğe içeceğe bilmediğin? Bu hafta sık sık tükettiğin?
Yok doğum lekesi değilde yiyeceğe de alerjim yok
Stresten egzema da olabilir? Çok stres yapıyor musun egzema için ilaç onerebilirim?
Korkulacak bir şey değil güneş lekesi ya da gece yanığı
kaşıntı var mı?
Evet var
egzamaya çok benziyor bi cildiye doktoruna görün en kısa zamanda
Yan etkisi olmuş geçer bence
Kötü alerjik bişi bu
allerjik olabilir.. egzama da olabilir
Gül hastalığı olabilir
Aaa geçmiş olsunnn noldu orayaa yaa
Kan kanseri
Kan kanseri mi böyle mi oluyor
enfeksiyon kapmis gibi gorunuyor