Gündem Bu neyin göstergesi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sev olmayı istemediğim arkadaşım diyelim İnstadan çıkaracağımı haber verdim hiç sıkıntı yok istersen numaramı da silebilirsin, herhangi bir şey olursa ekleyebilirsin deprem vs olur merak edersek diye Güncellemeler+1 yıl Gncll Güncellemeler+1 yıl ... Bu neyin göstergesi? Cevapla Sevgi Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lordofthe Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Seninle sev olmak istemediginin ve seni umursamadiginin göstergesi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsunuz Yorumla Lordofthe +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl çıkarıyorum haberin olsun dedim bitirdim konuşmayı, istersen ekleyebilirsin vs diye uzattı konuşmayı , saygı duyuyorum kararına diye de ekledi Yorumla Lordofthe +1 yıl Çıkar gitsin çok uğraşma yoksa yorulan sen olursun Yorumla Soran +1 yıl Çıkardım zaten de tavrını anlamaya çalışıyorum Yorumla Lordofthe +1 yıl Tavrı çocukça seni umursamaz bir tavır. Ama bundan sonra daha da kıymete binebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seninle sev olmak istemediginin ve seni umursamadiginin göstergesi
Diyorsunuz
Aynen
çıkarıyorum haberin olsun dedim bitirdim konuşmayı, istersen ekleyebilirsin vs diye uzattı konuşmayı , saygı duyuyorum kararına diye de ekledi
Çıkar gitsin çok uğraşma yoksa yorulan sen olursun
Çıkardım zaten de tavrını anlamaya çalışıyorum
Tavrı çocukça seni umursamaz bir tavır. Ama bundan sonra daha da kıymete binebilirsin
Teşekkürler