Bu neyin belirtisi?

Ben 18 yaşındayım ve kuran kursunda okuyorum, hedefim hafız olmak. 11 yaşında bir çocuk var ve bana bugün dün gece saatlerinde beni evinin koridorunda aynen kursta ki halimle gördüğünü söyledi, onu yanıma gel diye çağırmışım kardeşimle ve yüz yüze gelince birden korkunç bir surete bürünmüşüz, dişimiz sipsivri olmuş, ağzımızı falan açmışız. Kız kardeşinin odasından ve bizden kız çığlık sesi geldiğini söyledi. O an için anlık bayılma olmamış ama çok korkmuş ve yere düşmüş kendisini cimciklemiş rüyamı diye ama rüya olmadığını anlamış. Kurstan öğle vaktinde çıkıyoruz ve bana "Abi lütfen bana yardım et bakkalın yanında birisinin beni izlediğini hissediyorum." Dedi ben ise onu geçiştirdim bi şey olmaz diye ama çok ısrar edince sonunda kardeşim onunla beraber gitti neyin olduğuna bakmaya ve çocuk bakkalın yanında lastiklerin yanında bir şey gördüğünü söyledi, ağzından tuttu tipi falan değişti, yüzleri kızardı, kaşları indi. Sonunda bende bakmaya gidince bir şey göremedim ve nerde diye sorunca yeniden o tarafa baktı ve hafiften ağlayacak gibi oldu, buradaydı dedi ama ben ve kardeşim hiç bir şekilde lastikten başka bir şey göremedik hatta lastiklerin altina falan da baktik. Sonunda çocuk ben kaçıyom dedi ve koştu gitti otobüse doğru. Yardım edin arkadaşlar, acaba bu ne? Dün gece uykusuz kaldığını söyledi ve o olay bu uykusuzluk sürecinden sonra yaşanmış, susamış amacı sadece su içip odasına gelmekmiş. Lütfen yardımcı olun...
Bu neyin belirtisi?