Merhaba arkadaşlar bu zaman zaman ağrı yapıyor bazen de hiç yokmuş gibi siyatiğe döndü bu geri çekilir mi?

Merhaba arkadaşlar bu zaman zaman ağrı yapıyor bazen de hiç yokmuş gibi siyatiğe döndü bu geri çekilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim de Lamber 4 ve 5te sorun vardı. Dikkat edince düzeliyor şeytan kulağına kurşun
Fizik tedavi doktorunuz size ne önerdi ise onu yapın derim.
Çeşitli Enjeksiyonlar ve ameliyatla düzelir
sende fıtık başlangıcı falna yok (beyin cerrahıyım)
Protuzyon bulging var ama
o dediklerin varsa bile resimde göremedim. demekki farklı sekansta görünüyor. bu resime bakarak fikir söyledim. eğer protrüzzyon varsa fizik tedavi öneririm
l5 te minimal protuzyon izlendi dedi mr da doktorda bakarak yok demişti ama hafif ağrım var yürümek iyi gelir mi
yani dik yürürsen yürü tabi. ama önerim fizik tedavi. kesinlikle ağır kaldırmamaya özen. yüzmekte faydalı
Bende bulginde yazıyor bunlar fıtık başlangıcı oluyor demi peki bu düzelir mi sporla
bulging patlamamış fıtık diyebiliriz. yani fıtıkönü evet
Protuzyon nedir peki ağrının sebebi diffüz bulging mi
verebilir ama kesin ağrıyı veren budur demem için sizi muayene etmem lazım. çünkü bacakta sinir dağılımı farklıdır
Bende sol kalça da hafif ağrı var şu an bacak ağrım hafif
kalça için kalça muayenesi yapılması lazım. dediğim gibi muayeneler yapılmadan bilmek zor
Ama benim gitim dr bana fıtık yok dedi fakat raporda öyle yazmıyor Sizce bunda en etkili egzersiz nedir
fıtık yok zaten. protrüzya fıtık sayılmaz. en etkili egzersizleri genelde fizik tedavi yazar
Ama bunlarda başlangıç evreleriymiş aslında benim Skolyozum vardı scroth tedavi görüyordum S şeklinde bu gittiğim dr bana skolyozfda görüşmez dedi asıl bunlarda daha çok görülürmüş şimdi ben tekrar 19 una randevu aldım Bakalım umarım Geçmiştir
Yuzme bisiklet surme ve barfiks cubugunda sallan demisti doktor
Yürüme önermediler mi
Yok.. bide hareket verdi her gun su lari yap diye
Ben tekrar gitcem 19 ında randevu aldım o zaman sorcam herşeyi
Aynen. Spor yap ama. Pilates hareketi gibi hareketti hepsi.
Kedi deve yapıyorum yarım kobra hareketi ama ağır değil böyle nefes alıp verip esneme bide yürüyüş ama bazen bi ağrı giriyor o gün hiç bir şey yapamıyorum sizinde mi öyledi
Aynen benzer seyler hep
Bende bide skolyoz var da S şeklinde ben 2 sene önce çok iyi bi dr olacaktım Belki olsaydım bende bu durum yaşanmazdı scroth terapiye gidiyordum ben orada düştüm kalça üzeri hatta o zaman bi ağrı girdi el bileğim filan kırılmıştı alçıda kaldı o kalça ağrısı resmen oturtamamıştım Daha sonra 3 ay sonra evde sporumu yaparken belime birden ağrı girdi nasıl açıyor ama ağrıyor yok böyle ağrı uyuşmalar karıncalanma filan hemen dr a gittim durumu anlattım mr çekindim bana bir şey yok dedi şaka gibi ama rapaorda L4 de diffüz bulgin l5 de minimal protuzyon zaten hafif de belli değilmi işde bence bende düşmeden sonra oldu
Iyi bir doktora gorun. Kimisi anlamiyor bastan saviyor..
Evet gideceğim devlete bakalım şu an durumun nasıl kayboldu mu sizde
Uyurken yastik koy demisti.. egzersizle gecti. Ama dikkat ediyorum
Cinsell hayati bile etkiliyor kotu bisey.
Af yaa benim de şu an geçti yanma var sağ kalçada oturunca hafif :( mr da belli oldu mu geçtiği yani
Bisey indirip kaldirma yururken dik dur. Benimde sag kalcada agri olmustu. Fitik sandim. korkmustum. dikkat edersen geceer
Anladım teşekkürler
Düzenli yüzersen olur