Spor Yüzme kursuna gideceğim 4seanslığa mı gideyim 8seanslığa mı gideyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Seans bir saatlik oluyordört seansta öğrenilir mi üç kişilik grup Yüzme kursuna gideceğim 4seanslığa mı gideyim 8seanslığa mı gideyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende kayıt oldum sizi arıycaz dedıler bir sene oldu aramadılar mk 0 0 Yorumla
ayselgitbasimdann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl 4 saatte anca su üstünde durmayı öğrenirsiniz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hadi yA ama daha önce de gitmiştim belediyenin kursuna üç kere filan gittim kurs kapandı Yorumla ayselgitbasimdann +1 yıl yani ne derece yüzmeyi öğrenmek istediğine göre de değişir şimdi. Yorumla Soran +1 yıl Denizde yüzecek kadar öğrensem yetwr Yorumla ayselgitbasimdann +1 yıl 4 yeter o zaman benim kafamda yüzme kursu diyince ciddi ciddi teknik yüzme filan canlanıyo da o yüzden 4e az dedim ama istediğin oysa yeterli gelir bence Yorumla Soran +1 yıl Evet denizde özgürce yüzebilecek istiyorum Yorumla ayselgitbasimdann +1 yıl sudan korkmayıp ciğerlerini iyi kullanabilirsen hareketlerin zamanla oturur zaten Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Fiyatları ne kadar knk 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 4seansı 400 Yorumla Soran +1 yıl 10seansı 800 Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Aa çok da pahalı değilmiş nerde şehir falan Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Bende yazılmayı düşünüyorum yakınsa beraber yazılarsak ucuza gelebilir Yorumla Soran +1 yıl Zaten üç kişiye kişibaşı fiyat bu Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Benim de gitmem gerekiyo Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben öğretirim bedava 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir Yorumla darknessfalls +1 yıl İzmir Yorumla Soran +1 yıl İyi bende İzmir nerede öğreteceksin Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl öğrendin Yorumla darknessfalls +1 yıl Karşıyakada fışkiyelerin bir tanesine dalarız orda öğretirim Yorumla Soran +1 yıl Sjsj Yorumla darknessfalls +1 yıl Ddgdds Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende kayıt oldum sizi arıycaz dedıler bir sene oldu aramadılar mk
4 saatte anca su üstünde durmayı öğrenirsiniz
Hadi yA ama daha önce de gitmiştim belediyenin kursuna üç kere filan gittim kurs kapandı
yani ne derece yüzmeyi öğrenmek istediğine göre de değişir şimdi.
Denizde yüzecek kadar öğrensem yetwr
4 yeter o zaman
benim kafamda yüzme kursu diyince ciddi ciddi teknik yüzme filan canlanıyo da o yüzden 4e az dedim ama istediğin oysa yeterli gelir bence
Evet denizde özgürce yüzebilecek istiyorum
sudan korkmayıp ciğerlerini iyi kullanabilirsen hareketlerin zamanla oturur zaten
Fiyatları ne kadar knk
4seansı 400
10seansı 800
Aa çok da pahalı değilmiş nerde şehir falan
Bende yazılmayı düşünüyorum yakınsa beraber yazılarsak ucuza gelebilir
Zaten üç kişiye kişibaşı fiyat bu
Benim de gitmem gerekiyo
16 seans git anca ogrenirsin
Ben öğretirim bedava
Hangi şehir
İzmir
İyi bende İzmir nerede öğreteceksin