Eşim evlendikten sonra kilo aldığım için bana hakaret ediyor boşanmakla tehtid ediyor?

Evleneli 10 ay oldu evlendikten 1 2 hafta sonra işten çıkmamı istedi çıktım ne iş bulsam bahane buldu çalışmamı istemedi hareketsiz kaldım ve kilo almaya başladım yaklaşık 10 kilo aldım diyetisyene gittim haftalarca denedim 1 kilo verebildim hastaneye gittim test yaptırdım şeker hastası olduğumu ve tiroid bezlerimin çalışmadığını öğrendim ilaç yazacak olan doktora randevu düşüremedim uzun süre sonra düşürdüm doktor yoktu geri döndüm tekrar aynı döngü vs hastaneden sonuç alamadım bu süre içerisinde eşim ve ailesi tarafından her ortamda küçük düşürüldüm ben evlendiğimde 65 kiloydum şuanda 75 veya 78 bana 300 kilo muamelesi yapıldı eşime bunu anlattığımda benim arkamda durmadı sende kilo ver o zaman konuşmasınlar dedi asla üzülmemi kırılmamı umursamadı ayriyetten kilo vermeme bu kadar takmasına rağmen tutup kolumdan özel bi hastaneye götürüp gel iyicene testlerini falan yapıp neyin var öğrenelimde demedi hastaneden sonuç alamayınca benimde artık uğraşacak halim kalmadı tekrar randevu almaya uğraşmıyordum ki kayınvalidem ortam içinde kilomla alakalı başkalarıyla küçük düşürücü konuştuğunu duymama kadar bu konuyu tekrar eşimle konuştum ailenle konuşmalısın bu şekilde ortam içerisinde konuşulmamalı ben rencide oluyorum dedim çünkü artık lokmalarım sayılır hale gelmişti ben bunu söylediğimde ben senin için ailemle aramı bozamam gibi bir cümle kurdu yıkıldım fakat kendimi kandırıyorum sinirle söyledi diyerek neyse sen o zaman dış görünüşüm için evlendin dedim evet dedi 2. yıkım yaklaşık 1 hafta konuşmadık bu süre içerisinde kayınvalideme gitmedim aramadım sormadım ararsa cevap vermedim 1 hafta sonra annemi aradım konuştum dedi o seni aricak dedi ama annesi arayıp asla o konuyla alakalı bir şey söylemedi beni kandırıyor aradım diyerek bu konu apaçık ortadayken kuzeni ve nişanlısı bize yemeğe geldiğinde insanların içinde bana yeme artık çok kilolusun dedi ki ben ondan daha da az yemiştim misafirlerimiz kalktıktan sonra neden böyle yaptığını sordum sana bir şey söylenmiyor ye ye bu ne yeme aşkı yese 100 kilo ol yemek için benimle kavga ediyorsun demeye başladı ona ortam içerisinde yapmaması gerektiğini tekrar söyledim ama ısrarla söyleyeceğini ve açıkçası hakaret ederek konuştu ben bir ayıyla evlenmişim git yemek ye falan demeye başladı Boşanmalı mıyım? Kilo veripte mi boşanmalıyım yoksa direk davayı açmalı mıyım
Kilo ver boşan
Direk boşan
Boşanma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eşim evlendikten sonra kilo aldığım için bana hakaret ediyor boşanmakla tehtid ediyor?