Diyetteyim ve haftada 6 gün spor yapıyorum ama yakında çalışacağım için spor bazı günler aksayacak. Akşam yemeğini bıraksam bu iş olur mu?
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bak ben de diyetteyim
Sabahları salata, domates, yumurta, 1 bardak süt ekmek olarak 2 dilim kraker ye.
Ara öğün olarak meyve ye.
Öğlen yemeğini eğer geç yersen geceye sadece meyve yesen yeter sana
Bol bol su iç
Evde mekik çek 2 günde 1.
Sporu nerde, nasıl, ne sporu yapıyorsun onu soylebilirmin ona göre tavsiye vereyim sana..
Ben Leslie Sansone’un 40 dakikalık videosunu yapıyorum çok faydasını gördüm
Evde yapiyon? Haftada kaç kere yapabilecen
Şimdi boşta olduğum için 6 gün yapıyorum ama işe girince 3-4 olacak daha da inecek Yorgunluğu bahane edip yapmicam bir süre sonra Kendimi biliyorum yani
Hayır gerek yok buradan bilgi paylaşımı yapsak yeterli
Peki
Bak ne diycem sana sağlam diyet yaptığın sürece vücut kilo almaz ben zamanında çok kilo verdim aldım oncin biliyorum. İse başladığın da en aza indir 2 günde 1 yap.
Hep sebze meyve ye yoğurt ye..
Ben zamanında çok kiloluydum hızlı kilo vermek için diyete girdiydim sonra akşam yemeğini kestim sonra yediklerimi azalttım ve hasta oldum ve ameliyat olmam gerekti. Oncin diyorum sana kilo vermek için akşam yemeğini kesersen hasta olabilin.
Sabah hafif ye
Ara öğününde meyve ye.
Öğlen yemeğini biraz geç ye ki akşam yemeği yemek istemeyesin ama bunu her zaman yapma
Bol bol su iç
Gece illa bir şey yiyeceksen yoğurt ye ben öyle yapıyorum..
Haftada 6 yapamıyorsan yapabildiğin kadar yap.
Ama sağlam diyet yaparsan sporu az yapsan bile kilo alman. Çünkü önce diyet sonra spor gelir..
Sadece sağlıklı şeyler ye iç.. sebze meyve ye içecek olarak şu, süt ve ayran iç.. ama kilo vereyim derken diyeti abartma. Yani kendine fazla yüklenme..
Dikkate alırım hepsini. Çok teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim. Yine aklına takılan bisey olursa burdan yine yazabilin.
Hem işe başlayacağın için daha çok hareket edecen tabi ne iş yapacağını bilmiyorum.
Haftada bir gün akşam yemeğini yene. Diğer günler ye ama ekmek şeker yağ olmadan salata olur sebze olur yoğurt olur
Güzel fikir
Ben artık boş tabağı kaşık dalırsam bile kilo alıyorum
Sen iskenderleri gömersen alırdın tabii
alırsın*
Kaç kalori aldığın önemli gün için de. mesela günlük kalori ihtiyacın atıyorum 1700 diyelim. sen bunun alında alırsan ya da bunu alıp üstüne sporla 300-400 yakarsak kilo verebilirsin. ama gece yememek denenebilir.
Gece zaten yemek yememelisin. d Son yemeğini 7-8 gibi ye bitir
6’dan beri sadece su içiyorum djsj
Dietlerden uzak kaldığım için bana göre değil bu şeyler; sanada tavsiye etmiyorum neden diye soracak olursan.. yaşlandìğında görürsün..😏😝😂
Vücudunu strese sokarsın metabolizma hizin yavaşlar, IF talan da yapmıyorsun zaten. Akşam yemeği kısmak yerine öğün kalorileri azalt.
Yemeği akşam 5'te bırakırsan evet, bilimsel olarakta doğru.
Kahvaltı yapma alışkanlığım yok bu yüzden kilo almıyorum.
Bence az yiyerek öğünunden kaçmadan yiyebilirsin öyle hem tok hem kalıcı kilo vereceksin
Bütün öğrencilerime anlatıyorum sana da söyleyim öğün azaltarak kilo verilmez.
Önəmli olan diyet yapmak değil sağlıklı beslenme rutinine geçmek ve kalori açığı oluşturmak.
Akşam yemeğinden kasıt saat önemli. Yediklerin planlıysa, şeker tüketmiyorsan devam edebilirsin. Ama 2 dilim daha yiyeyim şunun da tadına bakayım aç kalırım dersen yapmış olduğun sporlar boşa gider.
Yememektense yağ yakan şeyler ye uykunda hem yağlarını yakar hem de tok tutar. Aç kalmak sağlığın açısından iyi değil. Çünkü vücut belirli mineralleri alması gerekiyor
Tamamdır denicem teşekkür ederim
Evet zayıflarsın. Bide metabolizmayı hızlandıran şeyler ve yağ yakıcı seyr yer içersen daha hızlı olur.
Amacın iyi olan hersey gitsin sadece tartı oynasınsa başarırsın ama amacın yag oranım düşsünse ögünleri dagıtman daha mantıklı ve spor sonuna 20 dk hit nabız cardio eklemek
Spordada 6 ztn fazla sana kasların toparlanmasıda lazım ya 4 iyi ben 6 yapıyorum 7 yasında güreşle basladım spora ilk saatlerce antreman yapıyorduk 4 gün bana az geliyor ondan 4 5 gün idal macrolorunu hesapla
3 litre falan su iç
Aksam 17 den sonra ertesi gün 11 e kadar sadece sıvıyla besleniyorum 3 ayda 17 kilo verdim
Haftada 6 gün spor bünyeye ağır gelir.
Zaten yakında işe giriyorum. Cumartesi de çalışacağım. Artık zor.
Ben de nöbet usulü çalışıyorum. Haftada 4 gün 1 er saat orta şiddetli kardiyo ve karın antremanlari yapıyorum.3.5 -4 ayda 20 kilo verdim.
Süpersin ya benim de 20 kg kadar vermem gerek bakalım nasıl olacak..
Merak etme her şeyin başı azim ve kararlilik. Kalori açığı olusturmaya özen göster, tansiyon rahatsızlığın yoksa günde 2 fincana kadar demleme yeşil çay iç (aktardan al sallama yeşil çay bir işe yaramaz) protein alımına dikkat et.
Ederim teşekkür ederim.🙏🏻
Rica ettim.
Olmaz yemek yiyip güçlenmen kas yapman lazım
Eskisi gibi sık spor yapamicam ama Cumartesi günleri de çalışma ihtimalim var
Olsun yönetici hanım, 3-4 gün spor yapsan bile vücut kendini korur en fazla su tutar. Akşam yemek ye miktarı azalt protein ve yeşillik ye bir şey olmaz
Mantıklı teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim, vücudunu aç bırakma. 1-2 hafta bu şekilde denersin, baktın kilo alıyorsan değiştirirsin
Tamamdırr
Mantıksız, en azından öğünü meyve sebze yiyerek geçirebilirsin.
Spor ve diyet bilmiyorsun diyetisyene git ve spor salonuna en sağlıklısı bu
Benimde bir manyak vardı yemek yemiyordu bayıldı bir kere zayıfsın diyorum dahada zayıflamak istiyordu ah ah sende öyle olma akşam yemeği ye ama yoğurt olur salata olur bak internetten işte bişeler yani yemeyerek diyet ve zayıflama olmaz iyi günler sağlıklı mutlu huzurlu hayat dilerim
Akşam meyveyle geçebilirsiniz
Ne yediğinde önemli ama
Kesinlikle zayiflarsin
Sağlıklı bir süreç olmaz o.
Düzgün diyet programı şart
Oruc tutarsan daha saglikli olur.
Ahhdhs evet
Yiyerek zayıflamayı denemelisin bence
Ben de spor yaparsam birkaç kilo alır mıyım
Evet