AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynen oyle milyonlarca sma bebek doguyor. Gidin test yaptirin vakin saglikli bir birey mi olacak diye. Bunu kınadigim icin demiyorum ama her yerde allab rizasj icin ahmet bebegi yasatin diye sesler. Bebegin hic bir sucu yok aile knu yasatmak isterken iskence cektiriyor
Anne olunca anlarsın
Allah kimsenin basina vermesin allah tum sma bebeklere yardimci olsu fakat ben eger anne olmak istiyorsan testini yaptiririm o cocuga bu iskenceyi yasatmaya hakkim yok
Hamile kaldın bilmeden yaptırdın çıktı aldıracakmısın
Iste test yaptirmadan hamile kalmam kondom almaya paraniz mi yok anlamadim. Eger oyle bir durum olursa da aldiririm. Cocuk yasasin sonra ben dileniyim hem benim hem cocugumun canindan can gitsin. Sonra yeterli para toplanmasin cocuk allah korusun vefat mi etsin :Dddd sence toplanan para tam olmayinca ve cocuk vefat edince para kime gidiyor😉
Para diğer çocuklara gidiyor doğuncada başka hastalıkta çıkabilir Allah korusun
Allah korusun allah kimseye gostermesin fakat bu sma anlasilabilir bir sey bilincsiz aileler test yaptirmadan cocuk yaparsa bu normal degil
Bu test yaptırmada daha yeni çıktı zaten
Yeni mi cikti IALANSMSMAKAKLA AYNEN CAHIL CUHELA
Evet bende hamilelik geçirdim yoktu ozman
Hanfendi sizin bir seyi yeni öğrenmeniz o seyin yeni ciktigi anlamina gelmez
Bakın bende 3 tane hamilelik geçirdim ama
Olsa doktorum söylerdi ben bütün testlere girdim
Sizin ihmalkarliğinjz
Doktormu düşüncwk herseyi önce kendin arastiracan ayrica 1 tane doktora gitmicen sadece
Allaha şükürler olsun bebeğim iyi sağlıklı belki seninde başına gelecek Allah korusun bukadar vicdansız olmayın
Yurt dışına milyarlarca avro para gidiyor sadece bir tanesinon tedavisi bile milyonlarca dolar ki o parayla hastane yapilir. Yüzlerce insanın hayatı kurtarılır.
Asil sizinki vicdansizlik o 2,3 milyon dolara bir şehirdeki bütün evsiz açlara yetecek kadar yemek verirsin
50 tane aşevi kurarsin
ya da fabrika kurar istihdam yaratir 100 lerce insanın yuva kurmasına karnını doyurmasına vesile olursun
Neyse bişi demiyorum size
Diyemezsin ztn nietche karsitlarinin realizme boyun eğdigi gibi bir gün sizde. boyun egicrksiniz
Asla asla
Mayyakmisin kizim
Sakin ol la
Tövbe tövbe akdjxknc
Senden bulaştı
Götüm ya
Çelik ayna de de tam olsun
3D sinıfı beyinsiz
Bişi daha diycem testler var ama hepsi doğru değil. bunuda bilin istedim
Sen simdi sokak köpeklerinin uyutulmasinida karşisin dimi
Kesin öyledir
10 tane test yap ozaman
1 tane yapma 2. Testide yap garanti olsun
Karşıyım evet
Ayni kafa doymazsam garanti olsun diye 3. porsiyon yemeğide söyler
Senin gibi mallar oldukça bir adım ilerleyeceğiz
O sokak köpekleri uyutulacak ne güzel
Çok istiyorsan hepsini senin evime birakalim
Evet dogru dedin benim gibiler oldukca çok ilerleriz
Ama 1 adım ötesi yok mal
Sen sokak köpeklerine vakiflar araciligi ile bakarsin devlet para sicmiyor devletin parasi senin benim vergilerimle o vergilerde cocuguna süt alamayan insanlarinda hakki var sen simdi gidip bunu zenginin itine yediremezsin
Ayrica benim babamin ustünde 200 milyon tl lik arsa var ağla kudur fakir
Bari cebin dolu olsa çünkü kafan cok bos en azindan acigi kapatirdi
Süt alamiyor ama üstü başı benden markalı giysiler
Üslubunsa yetersiz
İnsanligin degerini senden çok daha iyi biliyorum
Kesin öyledir
Şimdi sana bir soru
Kardesim devlet eliyle değil vakiflar araciligi ile olur sokak köpeklerinede smalı cocuklarada yapilcak olan yardim. Devlet memuruna maas verir altyapı yapar asayişi birde adil rekabeti sağlar başkada bi bok yapmaz yapmayada hakki yok
Sor hadi sorunu
😂
Barınaklar açılsa sokak hayvanları alınsa lokantalar o kadar milyonlarca yemek döküyor çöpe onlar çöpe gideceğine anlaşıp köpeklere verirse hayvanlara
Ve birde sokaklar biz insanlar yüzünden köpek kedi vs doldu ozaman hayvan alırken yani satarken ona göre satılmalı belgeli
Sokak kedileri şehir ekosistemi için faydalı canlilar ama aynisini köpekler icin diyemem
Barınak açılmasına karşı değilim devlet eli ile olmamali vakiflar yapsin ayrica sahiplenen sahiplensin onun harici uyutulacak
Tabikide
O kadar basit degil bir bina barınakta olsa inşa etme maliyetinden haberin var mı ayrıca o barınakta çalisacak kisilerin maaşı sigortası barinağin elektrik, su masrafı arazinin maliyeti veteriner maliyetu
Türkiyede toplasan 100 BİM veteriner anca vardir yoktur bile he o 100 BİM veterinerin tamamini büyükbaş ve küçükbaş hayvanciliktan çekip sokak köpeklerine bakmasi icin görevlendirsek veteriner başı 200 ü geçik köpek düşüo yetersiz bir rakam ve ayrica hayvancilikta bitiyor
Bende diyorum ya işte ozaman gerçekten bakacak insanlar hayvan alsın sokağa atacak değil
Ona ceza koydular ztn
İyi oldu bu işte
Ama ben hayvanların satılmasına karşıyım 😒yasaklanmali sadece devlet türü korusun birde vakiflar olsun nesli tükenmeyecek kadar ürettirsinler hayvanat bahçelerine felan atsinlar hiç bir hayvan alip satilmamali
Bu saatten sonra kimse eşekle trafiğede cikmayacagina göre:D anlamsiz yani
Gecen muhabbet kuslarini boyamis bir kuşcuda gördüm yaşlananlarini felan ölüme terkediyorlar
Tabikide aklısın bu konuda
😔😔😔😔😔çunku kimse istemior
Satilsin die hayvana öldürecek boyalar sürüyor hayvanlar ticari malzeme olamaz
Evet doğru dedin
Sordum bu kafeste niye yem yok dedim yaşli kuşlarin ve hasta kuşladin olduğu kafeste yem yoktu ölüme terkediyorlar😭😭😭
Ama neden saçma off 😭😭😭😭😭😭
Sonra yem aliverdim iste o kafesede
1 ay boyunca ara sıra gittim kontrol ettim
İyi yapmışsın valla tebrikler
Sadece onu degil baska dükkanlarida
Elimden geleni ediorum
Saolasin
Tebrikler 💙
Herzamanda yapman dileğiyle
Daha fazla kafan şişmesin iyi geceler
Sanada iyi geceler kusura bakma simdi gördüm
Sorun yok