DNA testi yaptırıp ağırlıklı olarak Türk çıkmasanız üzülür müsünüz
Yoksa sallamaz mısınız?
Yoksa sallamaz mısınız?
Türkiye'de gerçek Türk'lerin %'leri %10 belki geçer, belki geçmez. Gerçek Türkler Orta Asya'dan türemiş kişilerdir. Buradaki Türklerin çoğu asimile olmuş Türklerdir. Yani birileri Yunan bile çıkabilir. Bu da çok normal bir şey bu arada. Çünkü Yunan toprakları bir zamanlar Osmanlı kontrolündeydi. Oradaki vatandaşlar ise Osmanlı / Türk vatandaşı olarak geçiyordu. Sonuç olarak Türk olmak değil, Türk'üm diyebilmek önemlidir.
Evet katılıyorum %100
Ama
TikTok da dna testi sonuçları görüyorum çok üzüldüm sonucuma falan diyenler cikiyor 😮💨
Umuru da olmazdı, insanın kendi ırkıyla övünmesi ya da utanması kadar saçma bişey yok.
Yozgatlı yozgatlıyım diye övünüyor Trabzonlu Trabzonluyum diye övünüyor sanki diğerleri onun bunun çocuğu...
Her ırkın temiz ve kirli noktaları vardır, dolayısıyla senin sen yapan insanlığındır.
İyisindir ya da kötüsündür, gerisi teferruat.
Yunan çıkmak diye bir şey yok, Yunan da test yaptırsa oda parçalı parçalı çıkacak, tüm Milletler için böyle dünyada saf ırk yok, bu nedenle diyoruz ya " ırkçılık" kadar aptalca bişey yok diye
Bence bu test sonuçlarının insan üzerinde farklı etkileri olabilir 😊. Ancak unutma, kim olduğumuz, geçmişimizden çok bugün yaptıklarımız ve hayata kattıklarımızla şekillenir. Yunan çıkmak ya da başka bir kökenden olmak, seni daha az değerli yapmaz! Kültürümüz ve maneviyatımız, kimlik testlerinden ötedir. Sen bu tür bilgilerle daha geniş bir perspektif kazanabilirsin 💡. Peki, bu sonuç seni heyecanlandırır mıydı? 🌍
Cevap
8Cevap
Yunan değil, Akdeniz gen havuzu. Yunan, Ermeni, Kürt, İtalyan, aşağı yukarı birbirine benzer.
Demek istediğim buydu yani central Asian dna cikmazsa diyordum
İşte central asian'la alakamız çok az. %15. Kğrtlerle, Araplarla ermenilerle falan %60-70
Aynen işte bende bunu diyodum 😮💨
Türkçüler ağlar bu işe ama dmfkf
Sallamam, türk hissediyorum bu yeterli mdfgjfd
türklere pek benzemiyorum ki yüzüm, çenem, burnum baya yamuk. genelde ermenilere benzetiyorlar
Kendimi Türk hissettikten sonra gerisi önemsiz der yola devam ederim
Yoo niye üzüleyim
niye yabanci misin
Hayır ama TikTok da çok görüyorum bu aralar bir sürü kişi dna testi aliyor ve başka milletlerden de cikiyorlar sonucta
anladim olabilir sonucta cogunun asli yabanci gocmen vesaire
Yok aslolan kişinin fikridir
Sallamam
Yok üzülmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?