Şu fiziğe bi bak yası boş ver ne dememi bekliyorsun dumduz olunca cocuk gibi gormem cok normal zaten cagristiriyor dedim savunmaya gecme bana kalirsa oyle o kadar.
Bugüne kadar 20 yasindak kücük kizlarla cikmadim bile hepsi 20-27 yaslarinda ve zayifti zayif seven ve begenen pedofil olmuyor yaptiginiz cok büyük ayip böyle seyler demek cok kirici. Kimisi balik etli sever kimisi sisman kimisi ise zayif
Özür dilerim kırmak istememiştim Bi kızda yakıştırmıyorum sadece Bu defa da cinsiyetçi yorum oldu... Eski halim olsa ben de önceden çok zayıftım kilo aldım şimdi yazdıklarımı okuyunca eskiden olsa biri bu tarz kiloyu beğense toplumun bana dayattıklarından sonra bu soruyu görünce sevinir ve şaşırırdım belki de şu anda ben değiştim ve zevklerim de değişti ama benzetmem hoş kalmadı tekrardan özür dilerim haklısınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abimiz gay seviyor subliminal mesajı kimse alamamış
Ne alaka be her zayif seven gay mi
Evet
Ne alaka be
Senin boy ve kg kac peki
Sanane burada kendimi beğendirme ye çalışmıyorum
Kimseye begendirmek zorunda degilsin tabiki. Merak etdim sadece ve sordum kusura bakma
Sorun yok
Bu ne böyle yawww 😂 buna önden geçirsen arkadan çıkar 🤣
Koptum 🤣🤣🤣gözümde canlandı
@Heracloss yalan mı 😂😂
Aynen benim bakış açım kadın dediğin biraz ele gelecek ne o kürdan gibi
@Heracloss kesinlikle 👍👍
Erkek zaten kendi düz bir yapıya sahip kadını kadın yapan çekici yapan çıkıntıları değil mi
Hahaha bu ne la kemik gösterme defilesi mi 😂😂
Ben begeniyorum
Lan olum bunlardan çocukta çıkmaz la 😂
Ekmek verin şuna
Nereye sokucan kaburgasına mı
Haha
Kız zayıf olmamalı, sevişirken sikıntı oluyor
Bune la duvar gibi toto yok meme yok
Toto varya cok iyi bence totosu
Lütfen şaka olsun
Niye zayif begenmek sucmu herkes balik etli sevmek zorunda degilki
bu zayiflik degil bu baska bir boyut kusura bakma
Ben hem böyle begeniyorum hem normal zayiflik. Peki sen kac kilosun ve boy kac
Kusura bakma çocuk gibi duruyor sübyancılığı çağrıstırdı bende. Beni boş ver.
26 yasinda kiz ne alaka
Şu fiziğe bi bak yası boş ver ne dememi bekliyorsun dumduz olunca cocuk gibi gormem cok normal zaten cagristiriyor dedim savunmaya gecme bana kalirsa oyle o kadar.
Bugüne kadar 20 yasindak kücük kizlarla cikmadim bile hepsi 20-27 yaslarinda ve zayifti zayif seven ve begenen pedofil olmuyor yaptiginiz cok büyük ayip böyle seyler demek cok kirici. Kimisi balik etli sever kimisi sisman kimisi ise zayif
Özür dilerim kırmak istememiştim
Bi kızda yakıştırmıyorum sadece
Bu defa da cinsiyetçi yorum oldu...
Eski halim olsa ben de önceden çok zayıftım kilo aldım şimdi yazdıklarımı okuyunca eskiden olsa biri bu tarz kiloyu beğense toplumun bana dayattıklarından sonra bu soruyu görünce sevinir ve şaşırırdım belki de şu anda ben değiştim ve zevklerim de değişti ama benzetmem hoş kalmadı tekrardan özür dilerim haklısınız.
Sorun yok ☺️ tesekür ederim
Rica ederim : )
Hayırr
Neden peki
Çok ince hiç bir vücut detayı yok
evet güzel seçimler
yoooo
asla hayatta olmaz