Sağlık Kiz dedigin bence böyle zayif olacak katiliyormusunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kiz dedigin zayif olacak. Ince belli, kücük gögüslü, düz veya kücük kalcali, ince kolu.1.65 boyunda 40-45 kg.158 boyunda 38-44kg1.55 boyunda 35-40 kg1.68 boyunda 46-48 kg olacak bence Kiz dedigin bence böyle zayif olacak katiliyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yazık ya bir de güzel sanıp resim çekmiş. Anoreksiya denen bir pırt. Başka dertler edinmiyorlar güzellik için kafayı zırtlatıyorlar. Kadın Erkek fark etmez kilo takıntı hale gelmeyecek başka sıkıntılar edinsinler belki ülkeye faydaları olur 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sarıldığında iskeletora sarılıyor hissi verir. Nesi güzel? Biraz sıksan elinde kalır. Sokağa çıksan rüzgarda uçar.Kadın dediğin biraz hatlı olur. Yere sağlam basan hissi vermeli.#Vesselam 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kanka bu hastalık derecesi aneroksik bu kadar da değil aq 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilo? Ve. Boyun kaç? Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 402 cevap paylaştı. Yok güzel görünmüyor. Tit ve sıkı olacak yani taş 🤩 0 6 Yorumla ladymelo +1 yıl Fit* Yorumla Soran +1 yıl Senin boy ve kilo kac peki Yorumla ladymelo +1 yıl 158.-48 Yorumla Soran +1 yıl 43-44 kg olsan cok iyi olurmus 🤗 Yorumla ladymelo +1 yıl Hayır bir deri kemik yakışmıyorÇok kötü bir görüntü bence, Yorumla Soran +1 yıl 37 yasindasiniz galiba abla diyelim size.Tabi onemli olan sizin kendinizi nasil mutlu hisetiginiz Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok zayıf sevmiyorum. Elimle kavradıpımda Kemiği çok fazla hissediyorum. Bir de çok kızarıyor. 0 0 Yorumla
benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok az.. bence 155 e en az 48-58 ideal yani ben öyle olcam 0 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Böyle kızlardan hoşlanan erkeklerde peodofili eğilimi olabilir. Kadınsı değil, çocuksular. 0 0 Yorumla
garip2167 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 35 kilo ne oğlum arkadaş et sevmiyor anlaşılan vejeteryan 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anoreksik vücut sevmiyorum hasta gibi duruyorlar. Bana göre balık etli kadınlar çok daha güzel ve seksi tabii herkesin kendi vücudu. 0 0 Yorumla
Ahilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl biraz sert bi ilişkide kırık çıkık olma ihtimali çok yüksek böyle de :D 0 0 Yorumla
VetoBey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bu kadar da zayıf olmaz el attığında eli avucu dolduracak 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. 35 ne kemik seviyorsun herhalde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet zayif cok begeniyorum. Senin boyun ve kilon kac Yorumla
constellationnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O kadar da değilNot: 170-56 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 52 kg olsan max ideal olurmusun 🤗 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çubuk kraker olamam kusura bakma by 1 0 Yorumla
blackholeinmymind Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Yok. Bunlar iyi değil 0 0 Yorumla
Denizprensesin Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl 1.68 53 kiloyum gayet sağlıklı kilo 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Boyun ve kilon mük 🤗 muhtemelen fiziginiz cok iyi ozaman Yorumla
Nurbahar8484 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Boy 155 kg 55 ayak numaram 😂😂😂😂😂36 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilon fazlaymis baya ya Yorumla Nurbahar8484 +1 yıl Ben seviyorum 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yazık ya bir de güzel sanıp resim çekmiş. Anoreksiya denen bir pırt. Başka dertler edinmiyorlar güzellik için kafayı zırtlatıyorlar. Kadın Erkek fark etmez kilo takıntı hale gelmeyecek başka sıkıntılar edinsinler belki ülkeye faydaları olur
Sarıldığında iskeletora sarılıyor hissi verir. Nesi güzel? Biraz sıksan elinde kalır. Sokağa çıksan rüzgarda uçar.
Kadın dediğin biraz hatlı olur. Yere sağlam basan hissi vermeli.
#Vesselam
Kanka bu hastalık derecesi aneroksik bu kadar da değil aq
Sen kaç kilo? Ve. Boyun kaç?
Hmm.
Yok güzel görünmüyor. Tit ve sıkı olacak yani taş 🤩
Fit*
Senin boy ve kilo kac peki
158.-48
43-44 kg olsan cok iyi olurmus 🤗
Hayır bir deri kemik yakışmıyor
Çok kötü bir görüntü bence,
37 yasindasiniz galiba abla diyelim size.
Tabi onemli olan sizin kendinizi nasil mutlu hisetiginiz
Çok zayıf sevmiyorum. Elimle kavradıpımda Kemiği çok fazla hissediyorum. Bir de çok kızarıyor.
Çok az.. bence 155 e en az 48-58 ideal yani ben öyle olcam
Böyle kızlardan hoşlanan erkeklerde peodofili eğilimi olabilir. Kadınsı değil, çocuksular.
35 kilo ne oğlum arkadaş et sevmiyor anlaşılan vejeteryan 🤣🤣
Anoreksik vücut sevmiyorum hasta gibi duruyorlar. Bana göre balık etli kadınlar çok daha güzel ve seksi tabii herkesin kendi vücudu.
biraz sert bi ilişkide kırık çıkık olma ihtimali çok yüksek böyle de :D
Bu kadar da zayıf olmaz el attığında eli avucu dolduracak
35 ne kemik seviyorsun herhalde
Evet zayif cok begeniyorum. Senin boyun ve kilon kac
O kadar da değil
Not: 170-56
52 kg olsan max ideal olurmusun 🤗
Çubuk kraker olamam kusura bakma by
her yeri küçük ama DUDAKLARI KOJAMAN
Yok. Bunlar iyi değil
1.68 53 kiloyum gayet sağlıklı kilo
Boyun ve kilon mük 🤗 muhtemelen fiziginiz cok iyi ozaman