Arkadaşlar merhaba
Şizofren bir arkadasim var bu arkadasim zaman zaman banyoda çıplak bir şekilde uyuyormuş
Bu durumdan onu nasıl vazgecirebiliriz
Musallat olma durumu var mı peki
Şizofren bir arkadasim var bu arkadasim zaman zaman banyoda çıplak bir şekilde uyuyormuş
Bu durumdan onu nasıl vazgecirebiliriz
Musallat olma durumu var mı peki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
4 sene önce ben kesinlikle musallat umarım kısa zamanda çözülür
Peki nasıl oluyor rica etsem kısaca anlatirmisin
Ben baştan anlatayım. Ben 5 yaşındayken annemle ürdüne akrabamın düğününe gitmişim ordsn döndükten sonra annem evde gölgeler görüyormuş babamla durmadan kavga ediyorlarmış ben boşluğu gösterip ağlıyormuşum falan neyse bende epilepsi var bu arada büyüdükçe nöbetler geçirmeye başladım epilepsi dediler hep tabi kimsenin aklına gelmiyor evde aynadan durmadan bşeyler geçerken görüyordum hayaldir ffln diyordum hatta bir gğn uyandığımda net bir şekilde rahibe görmüştğm yüzü gözükmğyordu ama rahibe olduğuna eminim sonra hep abimle uyumaya başladım neyse ailem odamda yırtık kuran bulmuş ben hiç birini hatırlamıyoru bir yerden sonra ailem beni banyoda , ıplak uyurken bulunca bi şüphelenmişler bir gğn dedemlerden eve dönüyormuşuz annem ve ben annneme kaza yaptırmaya çalışmışım işte senin yüzinden beni öldürecekler falan demişim neyse sonra annem kenara çekmiş bi pidecinin önüne elime odun almışım anneme burmaya çalışmışım 15 yaşındayım o zaman 4 erkek zor tutmuş daha sonra bi araba gelmiş bi adam inmiş adama doğru gitmişim vurmaya çalışmışım falan meğersem adam hocaymış dua okuayarak inmiş somra eve hoca geldi falan üstümdeki büyü kalkmadı muskayla ve abdestli gexmek zorundayım her yerde arkadaşın psikolojik olarak bi bunalımda kalp sıkıntısı daralması çekiyordur umarım kısa sürede kurtulur onun için çok geç olmadam
Çok büyük geçmiş olsun sanada çok üzüldüm insllh
kesinlikle musallat olma durumu var aga
Reis hoca ve doktora götürdük fayda etmedi kız arkadaşı yok ondanmi acaba kendine aşık etmeyemi calisiyor
yok be kardeşim öyle yapamaz nerde yaşıyorsunuz.
Antalyada usta
Ya düşünüyorum insan neden uyumak ister diye ama
Musallat durumu geliyor ondan
aga belki cinler yaptırıyordur ona
kahramanmaraşta birisi var harbiden iş çözecek birisi gidebilme durumunuz var mı
maalesef reisim 2 tane hocamız var adiyamanli onlar gelecekmis artik şifa bulur inşallah
adıyaman menzil tarikatı mı?
Galiba knk pek bilmiyorum ama Adıyaman dan geleceklerini biliyorum
tamama aga bu adamda adıyamanlıydı çok sağlamlar çözerler emin ol
tüylerin diken diken olur mutlaka orada ol
İnşallah knk ya kendine gelisnde başka birsey istemem eywllh yorumun icin bro
Allah yardım etsin çok zor durum sana da eyvallah
Musallat var arkadaşında
Ama hiçbir belirti vermiyor ama
Vermiş işte daha ne olsun istiyorsun ki
İyi olsun yeter