Bence boyuna 38-42 kg yakisir daha cok. Benim eski sevgilim 1.55 boyunnda 38-40 kiloydu bana zayif daha güzel ve cekici geliyor. 1.64 boyunda sevgilimde 44 kiloydu. Ama türkiyede erkekler genelde balik etli kalin bacak buyuk kalca vs sever ben ise ince bacak düz veya kücük kalca falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben zayıf sevmiyorum. Hele görseldeki gibi anoreksik, asla... Buna şeyim bile kalkmaz, çok itici. Kürdan gibi bu ne ya? 🤮
Balık etli severiz. İskeletor sevici değiliz..
#Vesselam
38 kilo ne ya ben bile boyum 1.55 kilom 48 abartmayın
40-44 kg daha coj yakisir san
Bu zayıf değil bu ölmüş 😅
Ben begeniyorum ya. Senin boy ve kg kac
1.65 55
45 kg ideal olurmus hee
Yuh 45 ne o kilo iğrenç durur aşırı zayıf olunca kıyafet bile yakışmaz
Benim eski sevgilim 1.64 ve 44 kg cok yakisiyordu ve iyidi
bu zayiftan öte bir şey
İlginç, iskelet diye dalga geçilir halbuki
Hayir ben begeniyorum
Peki sonradan kilo alsa aldatır mısın
Hayir aldatmam tabiki. Senin boy ve kg kac peki
Aşırı zayıf sevenler de bi takıntı hastalık gibi bir durum olduğunu duymuştum bazıları ölülere ilgi duyuyor hatta
Yok okadar ölüye kadarda degil ya jfjdjs Allah korusun. Senin boy ve kg kac peki merak etdim
Ben bu kilonun 154-155 Bedendeki haliyim bu kadar zayıf durmuyor, zaman zaman özgüvensizlik yapsa da zayıf olmayı seviyorum, toplum sevmiyor
1.55 40 kg mu?
Yok 43-45 arası genelde
Bence boyuna 38-42 kg yakisir daha cok. Benim eski sevgilim 1.55 boyunnda 38-40 kiloydu bana zayif daha güzel ve cekici geliyor. 1.64 boyunda sevgilimde 44 kiloydu. Ama türkiyede erkekler genelde balik etli kalin bacak buyuk kalca vs sever ben ise ince bacak düz veya kücük kalca falan
İlginç peki
Neden ilginc buluyorsunki? Bence 1.58 40-44 kg, 1.60 40-44 kg, 1.65 40-45 kg, 1.68-1.70 48 kg kizlar daha cekici ya
Zayıfta sevilirde bu kadar da değil kardeşim
Ben balık etli seviyorum
Bence çok sağlıksız bu
Ne kadar zayıf o kadar seksi
Ciddi misn şu an
Evet zayif daha güzel bence. Senin boy ve kg kac peki
boş ver kardeşim
Peki
Çok kötü ya çok kötü
Katılıyorum. Kemikleri sayılıyor, toplama kampından çıkmış gibi...
Merhametli kız