Sağlık Balik etlimi yoksa zayifmi? 07Ali007 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sizce Balik etlimi yoksa Zayif kizlar mi? Bence zayif kizlar😍 Balik Etli Zayif Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Balik etlimi yoksa zayifmi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Balık et candır gadası 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Görsellerdekiler zayıf değil Anoreksik. Asıl görüntü bu şekildedir, neyse ki mesleğim sayesinde farkı ayırt edebiliyorum. 0 1 Yorumla 07Ali007 +1 yıl Mesleginiz ne Yorumla
PinkVenomm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Zayıf olsam ne olacak yaa, kalçam çok büyük. 0 11 Yorumla buse10b +1 yıl Tamam knk söz bütün abazalar yazıcak ndns Yorumla 07Ali007 +1 yıl Kendiniz ile barisik olun Efenim Yorumla 07Ali007 +1 yıl @buse10b 😂😂😂 ayip oyle denmez efendim Yorumla PinkVenomm +1 yıl Dikkat çekmek için yazmadım. Mesaj kutum kapalı. 😏 Yorumla PinkVenomm +1 yıl Ama bakıyorum ki senin ki açık. Yorumla buse10b +1 yıl Açık zaten bu önüme gelenle konuştuğum anlamına mı geliyo Yorumla PinkVenomm +1 yıl Ama benim kimse ile konuşmadığım anlamına geliyor. Yorumla 07Ali007 +1 yıl Cocuk gibi kavga yapmayi birakin ya sinirim bozuldu😂😂 Yorumla buse10b +1 yıl Tamam ani çıkıştım özür dilerim Yorumla PinkVenomm +1 yıl Özür dilemene gerek yok bebişim, sorun değil. 🌸 Yorumla buse10b +1 yıl ❤️😘 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zayıflar iyi 1 4 Yorumla 07Ali007 +1 yıl Bencede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl di mi :)) ama balık etli kadında kötü bi örnek seçmişsin. zayıfları kayırmışsın. böyle diyeceğini biliyodum Yorumla Tuğçeparkk +1 yıl Kadın mı kötü gözlerde sıkıntı var galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tuğçeparkk yürü git be Yorumla
DISGUSTINGLIFE Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Zayıf daha seksi 1 3 Yorumla 07Ali007 +1 yıl Bencede sen kac kilosun ve boy kac? Yorumla Tuğçeparkk +1 yıl Gördünmü koşturuyon😅😅😅 Yorumla 07Ali007 +1 yıl @Tuğçeparkk zayif kizmi balik etlimi sorumda kizlarin kilosunu sormamin neyi kosturmak? Yavsadimi? Birseymi istedim? Sadece kilolarini ve boylarini soruyorum. Bu kosturmak mi Yorumla
Beratbey3404 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Fit olsun kalça da biraz dolgun olsun 😄 0 2 Yorumla Tuğçeparkk +1 yıl Peki beyefendi kargonuz en az iki gün sonra elinize ulaşacaktır.😅😅😅 abi sipariş mi veriyon Yorumla Beratbey3404 +1 yıl Bu özellikler sende varsa eğer kendini kargola gel 😄😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Balık et candır gadası
Görsellerdekiler zayıf değil Anoreksik. Asıl görüntü bu şekildedir, neyse ki mesleğim sayesinde farkı ayırt edebiliyorum.
Mesleginiz ne
Zayıf olsam ne olacak yaa, kalçam çok büyük.
Tamam knk söz bütün abazalar yazıcak ndns
Kendiniz ile barisik olun Efenim
@buse10b 😂😂😂 ayip oyle denmez efendim
Dikkat çekmek için yazmadım. Mesaj kutum kapalı. 😏
Ama bakıyorum ki senin ki açık.
Açık zaten bu önüme gelenle konuştuğum anlamına mı geliyo
Ama benim kimse ile konuşmadığım anlamına geliyor.
Cocuk gibi kavga yapmayi birakin ya sinirim bozuldu😂😂
Tamam ani çıkıştım özür dilerim
Özür dilemene gerek yok bebişim, sorun değil. 🌸
❤️😘
Bacaklar kalınsa tamam
Zayıflar iyi
Bencede
di mi :)) ama balık etli kadında kötü bi örnek seçmişsin. zayıfları kayırmışsın. böyle diyeceğini biliyodum
Kadın mı kötü gözlerde sıkıntı var galiba
@Tuğçeparkk yürü git be
Zayıf daha seksi
Bencede sen kac kilosun ve boy kac?
Gördünmü koşturuyon😅😅😅
@Tuğçeparkk zayif kizmi balik etlimi sorumda kizlarin kilosunu sormamin neyi kosturmak? Yavsadimi? Birseymi istedim? Sadece kilolarini ve boylarini soruyorum. Bu kosturmak mi
Fit olsun kalça da biraz dolgun olsun 😄
Peki beyefendi kargonuz en az iki gün sonra elinize ulaşacaktır.😅😅😅 abi sipariş mi veriyon
Bu özellikler sende varsa eğer kendini kargola gel 😄😂
Zayif ❤️