Bu ahlaksız hastaneye dava açmalı mıyım?

Ben küçükken çok utangaç bir çocuktum. Annem de beni 10 yaşında doktora götürmeye karar verdi. O yaşta çok ağır ilaçlar kullandım sırf utangaç olduğum için. Fakat bu ilaçlar asla işe yaramıyordu fakat sürekli ciddi yan etkiler yapıyordu. Ve sürekli ilaç değiştiriyorlardı ilaçlar asla işe yaramadığı için, sanki denekmişim gibi. Küçücük bir çocuk hastayı (hasta bile olmayan) denek olarak gördüler. Daha da kötüsü, ilaç yazmak için sahte rapor yazmışlar hakkımda. Çünkü normalde bu ilaçların teşhis olmadan satılması yasak. Ve sırf bu yüzden teşhis yazmışlar. 3 sene önce bir şiddet olayı gördüm kriz geçirdim, polise gitmek ve darp raporu almak istedim. Doktor darp raporu almama yardım etmek yerine iğne yapıp uyuttu, polise bile gitmeme engel oldu. Tabii çocuktum ve bunların ne kadar ciddi şeyler olduğunun farkında değildim. Geçen sene çok ciddi yan etkiler görünce ilaçları bir anda bırakmaya karar verdim. Yaşadığım yan etkiler, beyin tümörünün belirtileri aynıydı, nöroloji doktorları bile bundan şüphelendi o zamanlarda. Şimdi ben bu ahlaksız doktor müsveddelerinin çalıştığı hastaneye dava açsam ne olur? Donlarına kadar kaybetsinler işsiz kalsınlar istiyorum. El kadar çocuğun hayatını kararttılar.

Bu ahlaksız hastaneye dava açmalı mıyım?