Özel hastaneden darp raporu ücretli mi ve direkten polis darp eden kişinin ailesinin benim isteğim dışında arar mi?

Aynı evde yaşadığımiz kız arkadaşım bana şiddet uyguladı beş senedir ilişkimiz var bir önce ki gün de kendisine jilet atmis annesinin evinde ve annesi ile kavga etmiş bugünde kahvaltı hazırlarken bagiristan sonra beni dövmeye başladı telefonumu aldım ve guveogi aramak için telefonumu kırdı onun telefonunu almak istediğimde daha çok vurdu ve kapıyı açtım bana vurdu kitlesi tekmeledi daha sonra imdat dedim bagirmamam için çabaladı kendisinden aşırı derecede soğudum ben şimdi ya insan ayrilcam ama kursum var bittikden sonra çünkü ailem uzakta ve babama anlatamadım çünkü kalbinden rahatsız anju oldu çok canım yaniyor annesi o kız hayatindayken maddi manevi ya jnda olmam demiş ve annesi yüzünden bana bu duruma geldi.
Ödediği kirayı konuşur oldu ve beni ailesinden korumayı bırak sen yanımdasın ailen bize destek iyi ki varsın bile diyemedi ben artık istenmedigim yerde duramam ama ailem Bursa'da ben Tekirdağ'da güvenlik olarak başladım şimdi 28inde kursa 15 gün sürecek daha sonra terk edeceğim ve gideceğim ama ailesine bu darp raporunu sonradan vermek istiyorum bu şehirden giderken ve o an şikayet etmek istiyorum yoksa yarın mi edeyim çok fazla kararsizi beni sevmiyor zaten neden şikayet edip de girmeyeyim odedigim para da dört bin çıkıp da gitsem mi... .😔
Özel hastaneden darp raporu ücretli mi ve direkten polis darp eden kişinin ailesinin benim isteğim dışında arar mi?