Ama ben normalde de yorgunum biraz yuruyim yorulurum. Tahlil yaptırmıştım doktor bir sürü vitamin ilaci yazmıştı. Ama bu yorgunluk daha farklı jöle gibi hissediyorum.
Varrr. Kolum bacağım tutmuyor resmen. Jöle gibi hissediyorum. Dün daha kötüydüm kalbim falan hızlı atıyordu. Onda hiç bı şey yok ama. Uykusu geldi sadece
Kontrolünü ihmal etme bidaha zorlar ilerde oda yorulmuştur neler yaptınız bilmiyorum ama dediğim gibi biraz daha soft takılın rahat rahat aceleniz mi var sanki
Evet. Ama bunun olmasını istemiyorum. Gerçekten rahatsız oluyorum. Ders çalışıp atanmam lazım. Aile evinde yemek yemeye bile çekinir oldum. Tek çarem atanmak. Bunu sevgilimle de konuscam bir şey yaşamak istemiyorum artık. Gerekirse ayrilicam. Dersler daha önemli benim için.
Ne bilim. Onda bir şey olmuyor ama. Ben dünden beri yorgunum kolum bacağım tutmuyor. Ona sordum sende mi böylesin diye dün yorgundum biraz ama çok değildi dedi. Mayistim sadece dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Normaldir.
Kadınlar kasılarak orgazm olur yorgun düşmen gayet normal
Demkki dogru sekilde orgasm oluyorsun. Orgazm yorucudur
yoruyor demekki seni. kansızlıkta olabilir
Bacaklarım tutmuyor kollarımda güç yok
az hareket eden biri değilsen kan sayımı yaptır. kansızlık , eksik vitamin vs problemlerin var
Az hareket ediyorum. Aslında kontrolüm vardı taa Aralık ayında doktor bir ay sonra gel demişti ama gitmedim
Derhal gitmelisin. ihmal etme. . ciddi problemlere sebep olabilir
Tamamdır teşekkürler
rica ederim. mutluluklar
Yoruluyor insan, normal
İki gün sürmesi normal mi
Hazzın da etkisi ile son derece normal
Onun bu kadar sürmedi ama yorgunluğu
Erkeklerde o kadar olmuyor.
Neden ki. Kafamda kurmaya başladım. Daha önce ilişkisi olmadı diye biliyorum. Acaba alışık olduğu için mi yorulmadi
Alakası yok, erkeklerin fiziki yapıları farklı
Kafada kurmiyim o zamam
Anlamsız olur doğrusu
yorgunluk vücudun gevşemesi kaslrın falan
Normal bişey
2 gün sürmesi normal mi
Tüm enerjini kullanıyosun haliyle yorgunluk olur hard yaptıysan 1 hafta bile sürer baya yorulmuşsun sen belli bacaklar da falan agrı var mı
Varrr. Kolum bacağım tutmuyor resmen. Jöle gibi hissediyorum. Dün daha kötüydüm kalbim falan hızlı atıyordu. Onda hiç bı şey yok ama. Uykusu geldi sadece
Tamam işte baya sert birleşme olmuş bişey olmaz artık ne kadar kaptırdıysanız el bacak kopmuş bidaha birazdaha soff takılın
Asıl onun yorulması lazımdı. Bence benimki vitamin eksikliğiyle alakalı. Aralık ayında kontrolum vardı gitmedim zaten
Kontrolünü ihmal etme bidaha zorlar ilerde oda yorulmuştur neler yaptınız bilmiyorum ama dediğim gibi biraz daha soft takılın rahat rahat aceleniz mi var sanki
Tüm enerjini tüketiyorsun demek ki.
Çok rahat uyuyorum ama
Vücut rahatlıyor çünkü
İyi s.. eviyo seni demek ki sonra uykun geliyor
Şu an mı oluyor olay
Dün oldu. Hâlâ devam ediyor yorgunluk hali
Kac saat surdu ki
Saat sürmedi ya 40 dk falan
Normal rahatlayincaa
2 gün sürmesi normal mi
Bu ikinci oldu
Benim ilk ilişkim o yüzden de olabilir onun da ilk ilişkisi
Olabilir tabikii ama zevk aliyosunuzdurr gerisini boş ver
Evet ama sonra pişmanlık oluyor. Ben sınava hazırlanıyorum. 2 gündür halim yok. Bı de alıştım gibi ona. Derse kafayı veremiyorum
Evet. Ama bunun olmasını istemiyorum. Gerçekten rahatsız oluyorum. Ders çalışıp atanmam lazım. Aile evinde yemek yemeye bile çekinir oldum. Tek çarem atanmak. Bunu sevgilimle de konuscam bir şey yaşamak istemiyorum artık. Gerekirse ayrilicam. Dersler daha önemli benim için.
Tatmissin ama bikere ayrilamazsinkii nasil olacakk
Dediğim gibi ders daha önemli ayrılırım
Anladimm sen oyle diyosann senin kararin tabiki
Biraz zorlanirsin ama aklini derse yoneltirebilirsen iyi olur rahatlama ihtiyaci duyacaksin bence
Yorgun?
Ben pek yorulmuyorum ama
E yorumluyorsun nasılsın uyuyorsun
Bilmiyorum bacaklarım tutmuyor
Rastladığın için bende de oluyor herkeste olur ki bu
Ne bilim. Onda bir şey olmuyor ama. Ben dünden beri yorgunum kolum bacağım tutmuyor. Ona sordum sende mi böylesin diye dün yorgundum biraz ama çok değildi dedi. Mayistim sadece dedi
Oha dünden beri mi devam ediyor
Evet
Garip
az dinçleş
Normal bu
Enerji azalır ondan
Ben de de oluyor mayisiyor insan
Normal
2 gün sürmesi normal mi
Yoğunmu geçiyor