- 1 yıl
Düzene girmesi için bir gün önceden erken kalkmanız gün içerisinde de uyumayıp, gece erken saatte uyuyarak zaman içerisinde uyku düzeninizi sağlayabilirsiniz. Bir de yastığınıza lavanta yağı damlatın sizi rahatlatır ve uyku düzeninizi sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Çok fazla kafein şeker abur cubur tüketme. Her gün düzenli saatte yemek yemeye dikkat et. Çok fazla sigara içiyorsan azalt. Mümkünse spor yap. Her gün aynı saatte mümkünse en geç on gibi uyumaya çalış. Yatağının, yorganının ve odanın rahatlığına dikkat et. Bunlara rağmen düzelmiyorsa bir psikologa gitmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
- 1 yıl
Bende aynı konudan muzdaribim ama çözüm çok açık ekran süresini kısaltmak uyumadan en az 2 saat öncesinde uzak durmak hatta. Kitap okumayı alışkanlık edinmek ve sosyal medya kullanımını azaltmak.
067 Yorumla- 1 yıl
Telefona bakma süren yeterli sosyal medya sadece bir seçenek. YouTube, film siteleri vs gibi şeyler de etkiliyor
- 1 yıl
İşte o haltı bende yiyorum yapma kanka 😂
- 1 yıl
Git yat saat kaç olmuş yazık günah ya. Kanka manyak olursun bak benim bir de sabah iş var 🥲
- 1 yıl
Öğretmenim 😅😅😅😅😅
- 1 yıl
Ahaha o işler öyle olmuyor genç 🥲🥲🥲
- 1 yıl
Ahaha pardon. Lise grubu. Tyt ayt
- 1 yıl
O işler öyle olmuyor işte. Matematik öğretmeniyim sorular bitmiyor 🥲
- 1 yıl
Bitmiyorrrr. Bitmiyorduuuu 🥲🥲🥲
- 1 yıl
Ankara
- 1 yıl
Sıkıcı değil bence yeni yerleştim sayılır. 8 ay falan oldu heralde
- 1 yıl
9 da 🥲🥲🥲🥲
- 1 yıl
Ben hep böyleyim ya 🥲 4 ya da 4.30 buluyor genelde 🥲🥲🥲🥲
- 1 yıl
Hayır yok. Kendimce de gayet anlamliyim bence. Gecelerim bana feda olsun. Kdramalari beklemekle olmaz.
- 1 yıl
Soru çözmüyorum niye çözeyim bu saatte?
- 1 yıl
Şu an izlediğim bir şey yok genel olarak çok bakarım yüzeysel, konularına bakıyorum baktım ki bunlar kavuştu diziyi yarıda bırakıyorum. Yeter diyorum 😅
- 1 yıl
Eee bende öyle. O ne öyle bir de milletin kavuştuktan sonra mutluluğunu mu izleyeyim. Yeter alan alacağını almış.. bakıp napcam
- 1 yıl
Haklı olsam ne çare bak gecenin bu saatinde uykusuz olan ben. Sabah işe gidecek olan ben..
- 1 yıl
Yaşamaya çalışıyorum 🥲🥲 şaka bir yana aslında çok depresif biri değilim. Normalde çok kitapta okurum. Burada şimdi yazışma da garip gelebilir ama inançlı biriyimdir. Kendime o yönde de vakit ayırırim. Gezerim, yürürüm, alışveriş yaparım, gün sonunda yemek ne yesem diye hayal kurarım vs vs
- 1 yıl
O kadar üşeniyorum ki 😅 denedim geçen gün yok makarnayı evde salçalıdan başka sevemiyorum. Dışarı da güzel olası geliyor.
- 1 yıl
Ton balıklı salata götüreyim dedim işe. ya da mantı dur bakalım sabaha yetiseyim de Allah büyük her şey olabilir 😅
- 1 yıl
Neymiş o? Öğlen yersem akşama gerek kalmaz zaten
- 1 yıl
Zaten işten eve gelene kadar oluyor 7. Ben yaşlı bir insanım o kadarına halim yok. Öğlen yemek yedim mi tamam işte akşama gerek yok
- 1 yıl
Yav içimiz geçmiş artık. Kimliğe ne bakıyorsun sen? Genç insanda heyecan olur. Dinamiklik olur? Ben en son neye çok heyecanlandım diye sorarsan chili soslu tavuğun sosu çok hoşuma gittiği için tabagima daldigimda heyecanlanmıştım. Yaşlılık belirtileri bunlar.
- 1 yıl
Sen o Kore dizilerindeki gördüğün heyecanından kaçta kaçını en son ne zmaan yaşadın diye bir düşün bence anlarsın yaşlandığını
- 1 yıl
Bilemiyorum artık kendine sor
- 1 yıl
Nee ee başka? İnsan bi der nasıl ise gideceksiniz? Allah'ım inşallah uyuya kalmam ya 🥲🥲🥲
- 1 yıl
Allah razı olsun. Uyandırmış kadar oldun. Uyanduranlarin çok olsun. Artık vakit girmiş namazımı kılar yatarim yapacak bir şey yok. 1.30 da uyumaya çalışma serüvenim yine 4.30 da bitiyor sanırım
- 1 yıl
Yok tutma meselesi değil zaten ben pek burayı kullanan biri değilim öylesine açmıştım. Pişman olmadığım konuştuğum şeyler için rahatsız eden bir şey yoktu şahsım adıma. Teşekkür ederim.
- 1 yıl
Teşekkürler. İyi geceler. Siz yine de şu uyku meselesini bir cozun derim. Yarın benim gözler şiş gidicem belli
- 1 yıl
Hayırlısıyla tez vakitte diyelim o zaman
- 1 yıl
boş ver yapacak bir şey yok. her şey tamamken de olmayabiliyormuş. Bu ne güzelliğe ne bilgiye ne de konuma bakıyormuş. Bu işler nasip işi.
- 1 yıl
Tamamdır ben kaçtım. Hayırlı geceler size.
10 aydır bunun bir çaresini ben de bulamadım maalesef. Uykusuzluk bile düzene sokamıyor. Geldi an uyuyup uykuyu almaktan başka bir alternatifim yok.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sağlık konusunda 784 cevap paylaştı. - Stresten kurtulacaksın
- düzenli yürüyüş spor yapacaksın
- günde 2litre su içeceksin akşam 10dan sonra içme mümkünse
- Yatmak istediğin vakitten 1 saat önce yoğurt ye
- telefona Karanlıkta bakmamaya gayret göster varsa mavi ışık filtresini aç
00 Yorumla- 1 yıl
Yani genelde gündüz uykusu Çok uyuyorsan ya da yatağa yattığın zaman cep telefonu ile fazla ilgileniyorsan uyku düzenini ondan dolayı bozulur, geç yatıp erken uyanmak uyanmamaktan dolayı mesela bir gün erken uyanacaksın kendini zorlayacaksın o gün hiç uyumayacaksın erken yatarsın uyku düzeni o şekilde düzene girer.
10 Yorumla - 1 yıl
Ilık bir duş rezene çayı iç kitap oku lavanta kokusunu buhurdanlığa damlat ve uyumadan 1saat önce telefondan uzaklaş
00 Yorumla - 1 yıl
Gün içinde yorulman lazım ve sabah en erken saatte uyanmalısın gündüz uykusu uyumamalısın gece erkenden uyursun ben öyle sağladım
00 Yorumla - 1 yıl
Gündüz uyumucan sabah erken kalkacan ve gün içinde kendini çok yorcan iki güne düzelir
11 Yorumla- 1 yıl
Sen cozmussun
Telefon ile oynamayı birak saat en geç 12 gibi uyu herseyi birak bak nasil uyuyorsun..
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Gündüz kendini sürekli yor. Ders iş ev işi yatmadan 4 saat önce kahve çay yok uyumadan önce kitap okuyabilirsin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bir gün uykusuz kalın ve saat akşam 10 da uyuyun direkt olarak saat sabah 6 da uyanırsınız uyku düzeni olmuş olur
00 Yorumla Sağlık açısından hiçbir sıkıntısı yok. Düşük mgli uyku hapları... tavsiye ederim.
00 YorumlaEvet ya 6 da uyuyup 10 uyanmak hiç kolay değil uyku ilacıda kulanamyorum başım ağrıyor artık
00 YorumlaBir anda düzelemez. Her gün öncekiden 15 dak daha erken uyumayı dene
00 YorumlaErken uyan örnek 7 ama gün içinde uyuma gez toz eğlen eve de zaten yorgun gelirsin
00 Yorumla- 1 yıl
Sebepsiz yere değildir o
03 Yorumla- 1 yıl
Bende onu kastetmedim zaten.. Uyuyamamanın fîzyolojîk sebepleri olabilir
- 1 yıl
1 gün boyunca uyumaman lazım die biliyorum
00 Yorumla Aşık olup karşılık bulunca
00 YorumlaBir gün tam uyuma ertesi akşam uyu düzene girer
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Psikiyatriye gitmelisin onlar sana yardımcı olurlar
00 Yorumla - 1 yıl
Gece uyumak isteyip de uyuyamamak kafayı yedirtir
00 Yorumla - 1 yıl
Aynı saatte uyuyup aynı saatte kalkarak.
00 Yorumla - 1 yıl
Bir işe girmek, disiplin altında olmak.
00 Yorumla Akşam biraz yürüyüş yap tempolu biraz
00 Yorumla- 1 yıl
Magnet desteği almak gerekir gadası
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Sabahları erken uyan zaten gece uykun erken gelir
050 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Alarm kursana ya da ailenle yaşıyor isen onlar kaldırsın her sabah
- Cevap sahibi1 yıl
Niye uyanmıyon o zaman
- Cevap sahibi1 yıl
Tamam işte erken uyan ve sürekli yoracak şeylerle uğraş erken uyursun çok yorulduğun zaman insanın bünyesi zayıf düşer ve uykusu gelir
- Cevap sahibi1 yıl
Uyku ilacı al o zaman
- Cevap sahibi1 yıl
Bune lan
- Cevap sahibi1 yıl
Nasi uyuyamiyon ya ilaç nasi etki etmiyor şokum şu an
- Cevap sahibi1 yıl
Uzaylı mısın lan sen
- Cevap sahibi1 yıl
YouTube veya filmler siteleri de etkiliyor olabilir ya
- Cevap sahibi1 yıl
Normal diziler izlediğim de uyuya kalıyorum ama kdrama izleri izlediğimde hiç uyuyamıyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Kdrama dizileri*
- Cevap sahibi1 yıl
Backstreet Rookie
All Of Use Are Dead
School 2021
W Two Wordls
Destined With You
The Uncanny Counter
Doom At Your Service
A Time Called You
Love Alarm
Nevertheless
True Beauty
Romance Is A Bonus Book
Suspicious Partner
My Demon
Gangnam Beauty
Doctor Slump
Pinocchio
Happiness
Extraordinary You
While You Were Sleeping
Big Mouth
Strong Woman Do Bong-Soon
She Would Never Know - Cevap sahibi1 yıl
Once Upon A Small Town
The Atypical Family
Business Proposal
Crash Course İn Romance
Behind Your Touch
Hometown Cha Cha Cha
I'm Not A Robot
Start Up
My Holo Love
Love Struck In The City
A Good Day To Be A Dog
Strong Girl Nam Soon
Bunları daha izlemedim ama izlicem - Cevap sahibi1 yıl
Ben genellikle romantik komedi falan izliyorum ona hiç bakmadım zaten bu izlediğim kdramalardan en iyi Happiness
- Cevap sahibi1 yıl
İzlerim şu an izlediğim kdrama var
- Cevap sahibi1 yıl
A Good Day To Be A Dog
- Cevap sahibi1 yıl
Lanetli bir kadın var köpeğe dönüşüyor ama bir erkekle öpüşürse
- Cevap sahibi1 yıl
Hangisi
- Cevap sahibi1 yıl
Hmm tamamm
- Cevap sahibi1 yıl
10.
- Cevap sahibi1 yıl
Uyudum ya
- Cevap sahibi1 yıl
İyi geceler
- Cevap sahibi1 yıl
Yok lan
- Cevap sahibi1 yıl
Benim konuşma tarzım böyle
- Cevap sahibi1 yıl
Hihim
- Cevap sahibi1 yıl
Ekledim
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Erken uyuyarak
011 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Bilmem ne işin var
- Cevap sahibi1 yıl
Ne için
- Cevap sahibi1 yıl
Kolay gelsın
- Cevap sahibi1 yıl
Ek gelir diyodun
- Cevap sahibi1 yıl
Bulursun insallah dert etme
Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç uyumadan durmak ve gün içinde yorulmak lazım
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Erken yat kahve alkol birak
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
fakir olunca uyuyamıyorsun kendimden biliyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Evet ben niye bu saatte burada gezim 🥺🫢😴
02 Yorumla- 1 yıl
Bencede uyumalıyım 😥😑
- 1 yıl
Çok çalışarak
00 Yorumla Bir gün uyu bir gün uyuma
00 Yorumla- 1 yıl