Sağlık KILO VERMEK ISTIYIRUM? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar şimdi 20 dk 20dk olarak toplam 40dk yurusem ve 2 .5 litre su içsem zayiflarmiyim Güncellemeler+1 yıl Hey ceavo yazın KILO VERMEK ISTIYIRUM? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. kalori düşürün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bunu yaparak 8 kilo vermiştim ama artık yapamıyorum ya
huss96 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl zayıflarsin ama kilon kaç kaç olmak istiyorsun 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Kilom biraz fazla dalga geçmeyeceğini düşünerek söylüyorum 113 kilonum boyum 177 35 kg fazlalığın var Yorumla huss96 +1 yıl yok niye dalga geçeyim aslında 35 değil 20 Versen de olur boyun iyi çünkü Yorumla Soran +1 yıl Çünkü insalar hep kılıklara karşı kötü bir dalga gözüyle bakıyor teşekkür ederim ya ama nasıl verecgeim sence yürüyerek kalori azaltarak ve su içerek verebilirmiyim Yorumla huss96 +1 yıl doğru yanlış insan çok Rica ederim yürüyüş etki eder hem sağlık içinde iyi ancak bilmiyorum çok yiyor musun ama yemeği azaltabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Azaltmaya çalışacağım Yorumla huss96 +1 yıl çokta azaltma sonra bayılırsin Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim umarım başarırım Yorumla huss96 +1 yıl başarırsın sıkma canını Yorumla Soran +1 yıl Keşke sıkmasam canım ama yani zor birde tiroid yüzünden böyle olunca dahada zor Yorumla huss96 +1 yıl bende de tiroid var aynen o sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla huss96 +1 yıl sen çabala olmasada sıkıntı yapma psikoloji de önemli Yorumla huss96 +1 yıl hem boyun uzun iyi yönden düşün Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok teşekkür ederimm 🌸🧚🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Evet boyum uzun Yorumla huss96 +1 yıl Rica ederim aynen boy normalden uzun Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kac kilosunuz? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 113 kiloyum 177 boyum Yorumla nomercy7 +1 yıl Aralikli oruc diyetini yapabilirsiniz. 35 kilo vermistim 3 yil once, bende faydasi oldu. Yorumla Soran +1 yıl Verdiğin kiloarifa hızlı bir şekilde almışsındır Yorumla nomercy7 +1 yıl Profilde fotografim var sanirim. Pek almadim. Yorumla Soran +1 yıl Evet almamışsın ama alan çok ya ondan Yorumla nomercy7 +1 yıl Dikkat etmek gerekiyor. Boyun uzun aslinda, kilo versen guzel alimli bir vucudun olur. Yorumla
Dikenli_incir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Aralıklı oruç dene, etkisini hızlı gösteriyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vergilerinize geri hızlı alıyorsun benim yazdığım etkili olur mu Yorumla Dikenli_incir +1 yıl Yani elbette etkili olur ama sürekli birşeyler atıştırma 6-8 saat açlık yap Yorumla Dikenli_incir +1 yıl Dikkat edersen almazsın Yorumla Soran +1 yıl Deniyeceğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kalori düşürün
Evet bunu yaparak 8 kilo vermiştim ama artık yapamıyorum ya
zayıflarsin ama kilon kaç kaç olmak istiyorsun
Kilom biraz fazla dalga geçmeyeceğini düşünerek söylüyorum 113 kilonum boyum 177 35 kg fazlalığın var
yok niye dalga geçeyim aslında 35 değil 20 Versen de olur boyun iyi çünkü
Çünkü insalar hep kılıklara karşı kötü bir dalga gözüyle bakıyor teşekkür ederim ya ama nasıl verecgeim sence yürüyerek kalori azaltarak ve su içerek verebilirmiyim
doğru yanlış insan çok Rica ederim yürüyüş etki eder hem sağlık içinde iyi ancak bilmiyorum çok yiyor musun ama yemeği azaltabilirsin
Azaltmaya çalışacağım
çokta azaltma sonra bayılırsin
Tamam teşekkür ederim umarım başarırım
başarırsın sıkma canını
Keşke sıkmasam canım ama yani zor birde tiroid yüzünden böyle olunca dahada zor
bende de tiroid var aynen o sıkıntı
Evet
sen çabala olmasada sıkıntı yapma psikoloji de önemli
hem boyun uzun iyi yönden düşün
Tamam çok teşekkür ederimm 🌸🧚🏻♀️
Evet boyum uzun
Rica ederim aynen boy normalden uzun
Kac kilosunuz?
113 kiloyum 177 boyum
Aralikli oruc diyetini yapabilirsiniz. 35 kilo vermistim 3 yil once, bende faydasi oldu.
Verdiğin kiloarifa hızlı bir şekilde almışsındır
Profilde fotografim var sanirim. Pek almadim.
Evet almamışsın ama alan çok ya ondan
Dikkat etmek gerekiyor. Boyun uzun aslinda, kilo versen guzel alimli bir vucudun olur.
Aralıklı oruç dene, etkisini hızlı gösteriyor
Vergilerinize geri hızlı alıyorsun benim yazdığım etkili olur mu
Yani elbette etkili olur ama sürekli birşeyler atıştırma 6-8 saat açlık yap
Dikkat edersen almazsın
Deniyeceğim