Bu kiz sosyal medyada aktif olan bir fenomen kiz. 1.67 boyu var ve 43-44 kg. 22 yaslarinda. Kizin fizigini cok güzel ve cok hoş buluyorum. Böyle zayif fizikli kadinlardan hoslanmak sizce normali?
Cogu erkek balik etli ve buyuk besenli kizlardan hoslaniyor bana ise balik etli buyuk kalcali buyuk popolu kizlar hic güzel gelmiyor. Sizce normal birsey mi bu? Tanistiginiz bir erkek böyle zayif kizlardan hoslansa tepkiniz ne olurdu?
Sizce böyle zayif kizlardan ve böyle zayif fizikli kizlardan hoslanan bir erkek hakinda ne düsünürdünüz?
Bence bol kesim pantolon yerine dar pantolon daha conk yakisir. Bence zayif kizlara daha cok yakisiyor dar pantolon dahada zayif gösteriyor ve bacaklar daha ince duruyor
Rica ederim. Bacaklarin ince ise giyim olarak sana bol kesim pantolon degilde dar kesim pantolonlar daha cok yakisirdi. Senin giyim komusunda terciihin hangisi?
Ya bununla yüksek sesle konuşsan rüzgarına uçmaz mı yoksa ben böyle olmadığım için beğenmeme istediği mı baskın geliyo xjanshajabha
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yo ucmuyorlar 😂 eski sevgililerimde hep zayifti ve sorun olmuyordu. Sadece kendilerinden yasca kücük olan 80-100 ve üstü kizlarin yaninda cocuk gibi kaliyorlardi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben fiziğe ya da güzelliğe göre bir düşünce içine girmem.
bencede en ideal kucakta rahat olur hafif olduğu için
En ideal kucakta rahat olur hafif olduğu için
Boyuna göre kilosu aşiri az bence yani ben 1.55 im kilom 43 44 😹 kiz 1.67 55 kilo felan olmasi lazim ideali
43-44 kg cok iyimis bana göre senin boyunda 40-44 kg ideal. Ben zayif seviyorum. Senin boyun ve kg bana mesela ideal gelirdi
evet ben iyiyim ztn de hafif 2 3 kilo alsam daha iyi
Yok alma bence alirsan fizigin bozulur zayif olman gayet hoş ve guzel bozma hic
timam timam😹😹
Fotodaki senmisin?
tabiki evet başkasinin fotisini niye koyiyim
Fake foto kulanan cok var bu ksde ondan sordum. Gayet minyon ve tatlis duruyorsun 🤗 ama giyim konusunda daha güzel olabilir tarzin bence
Himm evet çoğu fake kullaniyor
Yaşin kac peki?
Anladim tisekkürler normal günlük giymistim üstümdekileri☺️
20
Bence bol kesim pantolon yerine dar pantolon daha conk yakisir. Bence zayif kizlara daha cok yakisiyor dar pantolon dahada zayif gösteriyor ve bacaklar daha ince duruyor
Evet öyle
@Alidossantos0007 Dar pantolonun yakışması mı yoksa senin hormonlarını aktive etmesi mi kanka.
Bence normal olanı zayıf kız sevmek ama harbi bu kız çok zayifmis 43 kg riskli biraz sağlık açısından
Bence cok iyi ya. Peki sen kac kilosun ve boyun kac
168 47
Kilo vermisin sen galiba yanlis aklimda kalmadiysa 48 kiloydun öncesi. Bence 1.68 boya 45-52 arasi ideal. Sen 47 ile idealsin gayet ozaman 🤗
Teşekkürler
Rica ederim. Bacaklarin ince ise giyim olarak sana bol kesim pantolon degilde dar kesim pantolonlar daha cok yakisirdi. Senin giyim komusunda terciihin hangisi?
Canım nasıl isterse öyle tam olarak moduma bağlı giyiniyorum
Anladim bakalim tskler
Ya bununla yüksek sesle konuşsan rüzgarına uçmaz mı yoksa ben böyle olmadığım için beğenmeme istediği mı baskın geliyo xjanshajabha
Yo ucmuyorlar 😂 eski sevgililerimde hep zayifti ve sorun olmuyordu. Sadece kendilerinden yasca kücük olan 80-100 ve üstü kizlarin yaninda cocuk gibi kaliyorlardi.
Senin boyun ve kg kac?
Way babo
Ahoheey sen nerelerdesin loo