Doktora git demeyin cildiyeye randevu vermiyolar çünkü doğal çözüm önerilerinizi bekliyorum

Doktora git demeyin cildiyeye randevu vermiyolar çünkü doğal çözüm önerilerinizi bekliyorum
Doktora gidemiyorsan nüfus dairesine git de TC kimlik numarası filan çıkar, bildiğin vatandaş olmuş artık bu.
Cevap
4Cevap
Dokunduğun vakit yumuşak tabaka ise yağ bezesidir. İne ucunu bir tarafa batırıp kan gelene kadar sıkasın
Sıkmayı falan deneme sakın saçmalama yanlış yönlendirmesene ya adamı. İltihap falan kapar dokunma ona direkt doktora git geçmezse. Mantıklı olun ya az
Yağ bezesi mi değil mi belli değil, siz yağ bezesi olduğuna kesin emin bir şekilde yanlış bir yöntem vermişsiniz adama. Mikrop kapıp kötü bir görüntü alırsa bu sizin yüzünüzden olur
Ben niye anlatamıyorum şu an?
Neresinden sıkacak neresinden iğne ile patlatacak iyi misiniz siz ya daha vahim bir tablo oluşturmaya çalışıyorsunuz
Soru sahibi ciddiye alacak kadar cahil değildir diye düşünüyorum
Yumuşak bir tabakadan bahsediliyor olsa bile yine de kendi başına tedavi uygulaması doğru değil Doktora gitmesi gerekiyor
Çünkü randevu alamamış alsa gider
😂😂 yazdım ben ona yazacağımı telefon başında bekleyecek öyle randevu alacak
😂😂
Telefonun Başında Çaresizce iki hafta bekledim her sabah saat 10.00'da aradım bir şekilde veriyor Gerçi tam olarak saat 10.00'da aramadım ona 5 varken 10 varken falan aradım ama
Tam saat 10da randevu saatleri açılıyormuş çünkü
Yoo aldım gittim bile Bir ara bir tane sekreteri telefondan dövecektim 😂😂 aaa boşluk var dedi tamam mı ben de haftalarca uğraşmışım bi sevindim Hızlı davranamadı randevu doldu dedi ileri zekalı 😂 neyse ki sonraki gün başardım aldım. Bir de özel hastaneye para mı kaptıracağım gidip Devletin imkanlarından faydalanamayacaksam niye yaşıyorum bu ülkede olaya bak. Bu var ya mitinglik bir şey sağlık sektörü, eylem yapılması lazım. İnsanların anasını ağlatıyorlar. Geçen internette haberini okudum adamın birine tam 1 yıl sonraya kolonoskopi randevusu vermiş bi hastane bu insanlık mı şimdi? 1 yıl ne
Sağlık sektörü vasat Çünkü insan canı kıymetsiz ülkede
Aynen öyle
@Peripellonis 1 yılmı vermiş kolonoskopiye vallaha ben olsam koca karı ilaçları yapar hastalığımı iyileştirmeye çalışırım 😀
Ezbere bi eğitim sistemi var Kimsenin yeteneklerini icra etmesine yönelik değil eğitim sistemi de
Ya internette okudum haberini bildiğin bir yıl sonraya vermiş adam İsyan ediyordu
Bu ne demek devletin de doktorun da keyfini bekle demek oldu paşam başka 😂
@Peripellonis Paran varsa yaşa diyolar kısaca yoksa öl senlemi uğraşacaz demenin kibarcası bu oluyo işte
Paran olsa da olmasa da devlet vatandaşa hizmette kusur etmemek zorunda. Bu keyfi bir şey olamaz ki
İnsana kıymet yok işte Bu adamın doktora gitmesi şart şu an mesela ama devletin zerre umrunda değil bu
Sağlık ocağı anlamaz diye düşünüyorum onu ama yol göstermesi için aile hekimine gidebilir bi
Kitle bu cildiyeye gitmek zorundasın kendiliğinden geçmez, tedavi edilmezse yayılır yüzüne
Acile git ordan cildiyeye yönlendirsinler. Veya şehir hastanesine git
kil koku iltihabi gibi antibiyotik krem al sur
Bu sşvilce değil başka bişey gibi
Ne zamandır var?
3-4 gündür var
Benim de genetik bir göz rahatsızlığım var Beyoğlu Kuledibi göz hastanesine çok iyi diyorlardı ordan randevu almaya çalışıyordum randevu vermiyordu. Hatta bir ara telefonda danışanlarla kavga edecek raddeye geldim. Bu ülkede düzgün tek bir sistem yok ya. Adam bana bir saniye boşluk var randevu veriyorum diyor, saniyeler içinde pardon doldu başkası aldı kusura bakmayın falana bağlıyor gel de küfretme 😂 Telefonla yattım telefonla kalktım bir şekilde aldım randevu. Gündüz sabah saat 10a 5 varken 10 varken 09:50 civarı aradığın zaman randevuların açılma saati başlıyor, 1 kaç hafta uğraşırsın ama illa ki verir randevu
O telefon başına hızlı hareket edemeyen asalakları koyuyorlar maksat insanları telef etmek olsun işte. İnsana kıymet zero bu ülkede
kral nasıl geçti aynısı bendede cıktı ya
Bu sivilce değil bu varlık olmuş var olmuş
Buda’nın işareti :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar