Ve ayrıca ufak tefek lekemsi şeyler var ama yuva yapmış sivilcelerden gına geldi bissürü şey kullanıyorum the purest kullandım, maruderm kullandım ama cok sivilceli değilim. Sadece son zamanlarda stresten arttıgını düşünüyorum bide yüzümün iki, üç yerinde yuva yapmış bazıları önerebilceğiniz şeyler var mı?
Bu yüzümdeki yuva yapmış sivilcelerden nasıl kurtulabilirim?
Sivilcelerden tamamen kurtulmak için istersen çay ağacı yağı kullanabilirsin. Bu yağ yüzündeki sivilceleri hızlı bir şekilde geçirir. Ya da istersen krem kullanabilirsin. Acnelyse kremi kullanabilirsin bu krem yüzündeki sivilceler ve sivilce lekeleri için oldukça etkili bir krem. Ya da istersen medacassol kremi kullanabilirsin. Bu kremde oldukça etkili ve iyi bir krem
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya çay ağcı yağı duymuştum aslında deneyeyim o zaman teşekkür ederim❤️
bunlar sivilce değil. kapalı komedon isilik tarzı bir şey. bunu geçirmek için kükürt sabunu kullanman lazım. zantis markasını öneririm. olmazsa otacı. sonrasında sivilceler için herhangi bir tonik kullanabilirsin. serum olarak da arbutin ve c vitamini içerikli serumlar kullan. krem olarak da çay ağacı yağlı bir krem alabilirsin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aaa çok teşekkür ederim hepside var aslında krem harici 😂🥹
Hani ya sivilce ben sivilce göremiyorum orada. Ayrıca çenen ve burnun da çok güzelmişş 😅
0
26 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alın fotosu yükşenmemiş onuda koymuştum alnımda çok var aslında ufak ufak, ve teşekkür ederim ama ben çene kısmında size katılmıyorum çebemi yaptırmayı bile düşündüm bir çizgi karakterinin çenesine benziyor ortadan ayrık hdjdj
Cevap sahibi
+1 yıl
Rica ederim belirgin çene kemiği ve gıdı olmaması harika ama önden bilemeyeceğim skfllsf benim de tüm yüzümde sivilce vardı ve gratistan ziaja manuka ağacı özlü bir temizleyici aldım. Sağ yanağımdaki grup sivilceleri ve alnımdakileri tamamen geçirdi fakat çenemde yer edinmiş sivilcelerim hala çıkmaya devam ediyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Hangi çizgi karakterdi o ya djakfms
Soran
+1 yıl
Valla dur bulursam atacam sana dhajdjjs gıdığım yok çenemi sevdirdin teşekkür ederim jsjcnsms
Soran
+1 yıl
Ondan bende alayım ya
Soran
+1 yıl
Temel reisin çenesine benziyo onunkide ayrık ya
Cevap sahibi
+1 yıl
Dışarıda kime baksam gıdısı var kime baksam çenesi bir garip. Senin çenen ne kadar düz ve hoş gözüküyor. Bence de sevmelisin jslflslf
Cevap sahibi
+1 yıl
Yağlı ve karışık ciltler için akne giderici jel olarak geçiyor ve kendi sitesinde de detaylarda bu sivilce bakterilerine iyi gelir falan yazıyor ki hakikaten bana iyi geldi. Fiyatı da 120 lira mıydı neydi hatırlayamadım
Cevap sahibi
+1 yıl
Hee kafamda canlandırdım şimdi ajfkakf yine de bariz değilse bir şey olmaz bence
Soran
+1 yıl
Ya hiç milletin çenesine bakmıyprum hepsi estetikli
Cevap sahibi
+1 yıl
Tabii yastık kılıfının temizliği, sivilceyle oynamamak, uyku düzeni ve yeme düzeni de etkiliyor. En başta ise stres geliyor. Ne zaman stres yapsam çıkıyor hemen bir sivilce
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet işte bir garip oluyor estetik olunca yani doğal güzel olmak varken ne gerek var estetiğe seven de öyle sevsin yani sjkslg
Soran
+1 yıl
Bende çok stres yapıyorum ya
Cevap sahibi
+1 yıl
Stres vücudun her türlü düşmanı işte uzun vadede psikolojik kısa vadede de sivilce olarak yansıyor hemen
Cevap sahibi
+1 yıl
Herhangi bir doktora gittin mi? Ben ilk etapta istemiyorum da gitmek yani çok zorda kalırsam giderim diyorum
Solda büyük olanı görünce gerisini görmemişim sjfkksmf
Cevap sahibi
+1 yıl
Aslında senin sivilcelerin de az sen bir de benim mayın tarlası çenemi bir gör de sivilce gör yani skkglsrms son 2 haftadır sürekli sadece çenemde çıkıyor hepsi oraya birikti
Soran
+1 yıl
Ya benimde alnımda ya yasın kaçki senim
Soran
+1 yıl
Ergenlikten mi acaba
Cevap sahibi
+1 yıl
20 ama işte devam ediyor sivilceler maalesef
Cevap sahibi
+1 yıl
Böyle de kendimi küçük hissettim fksmmfsg
Soran
+1 yıl
Yok be kocamansın gsgd
Cevap sahibi
+1 yıl
Görünüş olarak da öyle de işte eskiden 15ken falan 20lerin yanında küçüktüm şimdi 25lerin yanında küçüm oldum ajgkmamg
Cevap sahibi
+1 yıl
Sivilce muhabbetiyle de sabahladık ya fjakfllaf
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Laaann tatlılığa baakk, fındık senii... Soruna gelecek olursak bir asit vardı sanırım geçiren.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim😂🙏 Ne asidi bu kırmızı peeling felan mı onu bulma şansın var mı?
evet biotin takviyesi magnezyum B12 alıyorum şampuan ve sprey de kullanıyorum bide prp falan deniycem seneye tekrar gidicem yine ekmezse bu sefer ben o doktora ekim yapıcam bi yerine