Bir ay önce falan durup dururken küçük küçük sivilceler çıktı. Boynuma kadar var. Ara ara bir tane çıkıp gidiyordu ama bu ilk kez oldu özellikle de yanaklarımda var. Ergende değilim 29 yaşındayım. Kesin çözümü var mı moralimi bozuyor gerçekten modum düşüyor :( doktora da gideceğim ama buradan da bir sormak istedim.
Geçmiş olsun sanki tahriş olmuş gibi Yediklerin dokunmuş olabilir başkasının kullandığı bir şeylerden de olabilir Yağlı besinlerden uzak dur Yüzünü fazla elleme soğuk suyla dov sabunu kullan başkasının diş fırçasını traş malzemesini kullanma kıyafetlerini günlük değiştir yıkanmalı da
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tras malzemesi derken. Kızım ben ya sakalım mi var 😂😂😂
Bilinmez orası kız olsan da tüy çıkıyor yani 😁 Sen en iyisi doktora git krem ve sabun verir kullan yani Güzel bi cilt istiyorsan dikkat et neler yapıyorsan kendine 😁
O yaşta çıkan sivilceler büyük ihtimalle hormonal sebeplerden dolayıdır. Tek yapma diyebileceğim şey ev yapımı limonlu karbonatlı vs maskeler ve tarifleri sakın uygulama.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok asla kendim yapıp bişey sürmem. Kantaron yağı önerdiler onu denerim bi. Doktora giden
Salisilik asit içeren ürünler ve retinoller genelde yardımcı oluyorlar sivilcelerde aslında. Doktor randevuna daha çok varsa aslında bir eczaneye danışabilirsin
Bi de güneş kremi çok önemli bu arada onu da demeden geçmeyeyim. Sivilcelerden iz kalmaması için kesinlikle gün içinde güneş kremi kullan. Sivilceli ciltler için olanlardan al bir tane. Hatta mümkün olduğunca direkt güneşe maruz kalma güneşin yoğun olduğu saatlerde
zaten sağlıklı besleniyorum diye cevap vereceksin hiç hoş olmayacak KraL
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O cevabı asla veremem bu soruyu yazarken bile noodle yiyorum şuanda adhdbsbsbsbs ev yemekleri ile aram yok farklı konu hatta boş ver ama bianda oldu ve gitmiyor doktora giderim bakalım ne der