boyun fıtığı başlangıcı vardı 7 aydır geçmeyen ağrıylayım kas gevşetici ilaç jel verdiler ama geçirmedi fizik tedaviye gittim oda etki etmedi cuma yeniden gittim iğne vuruldu ama oda etkisi yok haftaya bidaha gideceğim vurulmaya napmalıyım 18 yaşındayım geçmez mi bu çok ağrıyor hayatımı mahvetti sonsuza kadar bu şekilde duramam 😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok zor bir durum arkadaşımda da var ve kronik bir şekilde hergün ağrıyor hayat kalitesini düşürüyor acil şifalar dilerim
Evet her gün ağrıyor napıcam bilmiyorum
Agrio dimi bnmde vardi sol tarafimda sol omzuma vuruyodu cok feci agriyodu boynum kendim gecirdim 2 ay sonra
Omzuma vurmuyor sadece boynum ağrıyor yukarıları
Ama geçmiyor 7 aydır full ağrıylayım başlangıç demişti kas gevşetici ilaç jel verdi geçmedi pek fizik tedaviye gittim yine geçirmedi sonra ben geçen hafta gittim tekrar mr çekmedi gerek yok diyo eskisine baktı önemli bişey değil dedi iğne vurabiliriz dedi iğne yaptı ama geçmedi hala haftaya bida iğne vurcak bakıcam
Ama daha 18 yaşındayım çok ağrıyor hayatım mahvoldu valla
Benim valla 7 aydır hiç geçmiyor her gün ağrııı
Ailede eli iyi birine masaj yaptir once sicak havlu koy yarim saat bi kendine gelsin agriyan taraf daha sonra guzel bi kas gevsetici kremle masaj yapilacak 1 hafta filan ben kendim gecirdim yumru gibiyd benimki hala duruo ama agri yok sûkúr yillar gecti ústunden ben dogrulamiyodum bogus kafesime sol koluma boynuma heryere vuruyodu agri
Gecer gecerde sen bilmion isi dedigimi yap mesaji yapan kisi cok dikkatli yapmali masaji yandan yukari dogru
Yumru gibi bişey hissetmiyorum kafamın alt tarafı tam arkalar ağrıyor boynumun solda ağrı çok var fena ağrıyor evde masaj yapmıyorlar yaaa kas gevşetici ben sürüyordum bişeye yaramıyordu havlu da geçirmiyordu her gün yapmadım tabiki ama
tamam cok gecmis olsun sana uzulme
Dediklerimi yap.
Abla seninki nasıl geçti ya 2 aya benim 7 aydır böyle ama 2.3 kere gittim doktora geçen iğne vurdu dediğim gibi hala ağrıyor ama başka yerime vurmuyor ağrı neden geçmiyor bilm birisi de korktu felç kalırsın diye napcam bilmiyorum 😭😭
Başka peki yapabileceğim bişey var mı ben sıcak su torbası aldım gelmedi daha onu koyarım
Yandan yukarı doğru derken abla
Ablacim ben kendim yapmistim masaj kendi boynuma aglaya aglaya hemde feci agriyodu uyutmuyodu gece filan 20 yasindaydim agir tasimistim doktor bi jel vermisti kendime doktor oldum gecirdim
Neler cektim bi bilsen ayyy
Benim doğal oldu çok eğdim boynumu herhalde ben de masaj yapsam sa geçmiyor her gün yapıyordun dimi 2 ay da çok erken geçmiş ya senin kaç aydır bı ağrıylaysam ben başlangıç bide küçükse niye bu kadar ağrıyor anlamıyorum
Ben de şu an çeklğyorum ya çok ağrıyor bıktım valla sonsuza kadar olmaz böyle
Ve Ağrıdığı için boynumu oynatıyorum sürekli tik oldu ben de oynatıp duruyorum sağa sola ya
Başka neler yapıyordun egzersiz falan yüzmeye gitmeyi düşünüyorum bide
Boyunluk aldım bide boyun yastığı almıştım
Sende dediklerimi yap sicak su torbasida olur ama dikkat et boynuna agriyan tarafa iyi bi masaj yap kremle sicak tut ondan sonra yumusasin isinsin kendine gelsin bi once agriyan taraf tamam
Tamammm
Boyunluk aldim evet var benimde yuzmeye gitmedim kisti cok soguktu hava zaten oyle yaptim dediklerimi yap tm ablacim cok gecmis olsun
Gene sorarsin burdan bisey olursa
Dikkat et boynunu cok oynatma tamam boyunlugunu tak
Ne kadar süre takayım günde
Evet oynatmamam lazım Ağrıdığı için sürekli oynatıyorum yaaa alışkanlık
Gun icinde tak iste cok hareket ettirme gene okeyy
Okeyyy
Gerekirse ameliyat için randevu al hastane dışındaki sarlatanlara guvenme yoksa felç kalirsin canim
Küçük dedi başlangıç şimdi tekrar gittim mr gerek yok dedi tekrar 7 ay önceki mr vakrı önemli bişey yok dedi ameliyat gerekir mi bide ameliyat kesin çözüm değil diyolar?
Ben zaten hastaneye gittim hep 2.3 kere farklı biyere gitmedim yani
Hmm devlet hastaneleri çok baştan sağma zahten durumun varsa sağlam olan özel hastaneye git ama iyice araştır bel fıtığı riskli bir hastalık
Bel değil boyun fıtığı
*Boyun
Bilmiyorum yaaa 7 aydır hiç geçmiyor ağrısı valla bu yaşta
Özele git bence ama çok iyi araştır aman hastane dışındaki tedavilere inanma yok metafizik yok cikikci Allah muhafaza felç olursun bu yasta
Yok çıkıkcıya gitmem ki niye felç falan korkutuyorsun sen de fizik tedavi ve rehabilitasyon okuyan birisiyle konuştum geçer diyo bilmiyorum egzersiz yap sıcak su torbası koy yüzmeye falan fit dedi
Canım sakin ol amacım seni uyarmak korkuttuysam özür dilerim senin tamamen iyileşmen için dedim 7 aydır geçmiyosa bence yine git özele ameliyat olmak istediğini söyle
Tavsiyem işin ehli doktordan ameliyat olman
Doktor ameliyat demeden öyle yapmazlar benim dememle geçen hafta gittim en son işte İlhan varank araştırmaya önemli bişey değil dedi küçükse ameliyat etmez ki bide mr çekmedi tekrardan 7 ay öncekine baktı gerek yok dedi ameliyat da kesin çözüm değil diyo bazıları
Hakkında hayırlısı diyelim belki sağlam bir fizik tedavi ile geçer
Seni korkuttuğum için özür dilerim affet beni 😊😊
Fizik tedaviye gittim geçirmedi
Bendede var maalesef ağrısı dayanılmaz
Evet ya sonsuza kadar böyle mi olcak
maalesef
Nasıl ya çözümü yok mu
gecmis olsun bu yasta nasil basardin bunu
Bilmiyorum çok eğmişim herhslde dayanamıyorum ya napıcamı bilmiyorum