Yardım edin caresizim?

okulda bi olay oldu ve ben bu olay hakkınnda anneme yalan soyledim bi kızla kavga ettim ve sonrasında kız benim butun arkadaslarıma benim hakkımda yalan yanlıs seyler soylemis ve kimse benle konusmuyo bende agladım ve beden dersinde hocadan izin alarak tuvalete gittim sınıftan bi kız geldi ve bana sarıldı ben agladım sonra mudur yardımcısı cagırdı neden aglıyosun dedi bende akrabam oldu iste abisi alay falan ediyo diye yalan attım sonra hoca annemi aradı beni okuldan alsın diye sonra annem kızım bu kızdan rahatsız oluyo falan dedi ve hoca benimle olay hakkında konusmakistedi bende olayı anlatırken arkadasımın anlattıgı bi olaya aklım gitti ve hoca bana annesi sana birsey dedimi diyesordugunda evet dedim ve annemi rehber hocası aramıs ben anneme anlattım ona yalan soyledigimi pisman oldugumu falan baya yalvardım en cok agladıgım yerde annemin agladıgı yerdi gercekten onun kalbini cok kırdım hoca kavga ettigim kızıda cagırmıs bana niye yalan soyluyosun iste anneme soyliyicem falan dedi annesine ne diyicem ben herseyi mehvettim allahta benim belamı versin

Güncellemeler
9 ay
arkadaslar annem hocalarla konustu bende cokca ozur diledim cozduk olayı sagolun desteginiz icin
Yardım edin caresizim?