Atanları itici bulur musunuz?

#inci🌸
Atanları itici bulur musunuz?

#inci🌸
Yani ben bunun altında bir neden yattığını düşünüyorum. Serumlu fotoğraflara beklenen bol mesaj, bol yorum... tabii ki bunu genele yaymak saçma olacak ise de; ben bunun mutsuzluktan yapıldığını ve hatta çok ileri düzeyde ise insanların duygularını istismar etmek için yapıldığını düşünüyorum. Bana Normal gelmiyor bu tür olaylar ve hiç bir zaman bu sarmala da düşmedim, serumlu gönderilere ne mesaj atarım ne yorum yaparım.
Ağır vaka hasta biri zaten fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşma derdine düşmez... sosyal medyadan elini çekemiyorsa çok da ağır değildir zaten. Ya grip olmuştur, ya ishal :)
bunu (bu tür paylaşımı) ancak sanatçılar yapar hayranlarını bilgilendirme amaçlı vs.
Not: Aile ye tabii ki haber verilir bu arada. Yani anne baba kardeş vs. 1. Derece yakınlar. Ama sosyal medya dan paylaşım cidden itici.
Bana bu durum biraz abartı geliyor. Çekince eline ne geçebilir insanın. Sizden ilgi bekliyorum, ben hastayım, bana mesaj atın.. gibi gibi anlamlara geliyor bana göre daha önce hiç serumlu bir şekilde resim çekip, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunmadım o ara canımın derdinde oluyorum genelde..
Dün serum taktırdım. Annemler endişelenmesin diye söylemedim. Akşam arayıp sesimden hasta olduğumu anladılar. Niye haber vermedim diye fırça yedim. Bugün de tekrar arayıp sordular sağ olsunlar, daha iyi olunca rahatladılar. Allah eksikliklerini göstermesin❤️
Cok gecmis olsun
Amin, çok geçmiş olsun
Hastaneye çok gittim ameliyat oldum serum aldım vs ama 1 tane bile resim koymadım bazen hastanede olduğunu hasta olduğumu bile bilmediler gerek yok
Sevdiklerine ozelden yazar haberdar edersin bende öyleyim gerek yok böyle şeylere ya
Cevap
80Cevap
Ağır narsizm bu kaçın böylelerinden evlerden ırak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bunlar için her şey kendileriyle ilgili olmak zorundadır başka türlü tatmin olmazlar aşırı bencildirler düşman başına 🤔 ya sesini kısıklaştırıp hasta oldum sesim kısıldı diye kolpa atan gördü bu gözler 😂😂 ben direkt engel atıyorum narsistlere siz de öyle yapın
Genelde ergenler veya ergen kalanlar çok yapıyor. Ne hale geldiğimi görsün, belki bir mesaj atar çabası. Bence gerek yok ya. Biri gider diğeri gelir. Diğer maçlara bakmak lazım geçmiş maçlardan dersler çıkarıp
Deme be ben en yakın 2 arkadaşıma atmişdim bide soru sormusdum utandım
Geçmiş olsun 💞
Teşekkür ederim😍
Mantığını çözemedim ki sımariklik olup olmadigina karar vereyim 😄
Ilgi beklemek, insanlar onun için telaş etsin falan filan
Geçmiş olsun der geçerim 😄 ilgi beklemenin altında hep yalnız kalma cevresi tarafindan kabul görmeme durumy yatiyor genel olarak her iki durum içinde acil sıfalar dilemekten baska care yok gibi
Çok geçmiş olsun İnci, hayır itici bulmuyorum.
Teşekkür ederim Murat ama ben değilim
İnce düşünen incinir demişler kim demiş iyi demiş jjs
Şovdur ya ben sevmem böyle şeyleri itici demiyim de hoş değil yani.
Geçmiş olsun yinede😃
İki defa ameliyat oldum bu süreçte kaç kere serum takıldı. Kendim ile uğraşmaktan aklıma hiç bir şey gelmiyordu. Bence gerçekten hasta olan insan o halinin çekilmesini istemez.
Tansiyonumu uyuyarak düşürmek diye hikaye paylaşanı gördüm. Ölüceksin tansiyon da dengesizlik varsa insan uyur mu diyorum aa haklısın diyor kesinlikle bu şekilde ilgi beklemek şımarıklık
Bunu atanlar ilgi bekleyen insanlardır. Pohpolanmayı desteklenmeyi ilgi görmeyi seven insanlardır. Kişiden kişiye değişir.
Bence tamamen saçmalık. Altı üstü serum alıyorsun sanki vücuduna uranyum girmiş de onun ameliyatından çıkmış🤦
Bana abartı geliyor serum takıldıysa gerçekten halsizsindir kötüsündür O anda resim çekmek aklına gelmez ki
Yazııık... vah vah
Hiç seveni, yakını yok demek ki yanında. Çok yalnız ki bu kadar ilgi dilenecek seviyeye gelmiş demek ki.
İtici evet
İlgi açlığı başka bir şey değil.
Birisi hastalansa bırak hastaneye geçmiş olsuna gitmeyi telefon acmaktan aciz insanlar
Kol serum fotoğrafi atmakla ilgi alaka beklemektedir
Bana sinir bozucu geliyor yaa bakın ben hasta oldum koşun gelin der gibi zaten gerçekten hastaysan resim çekme mecalin bile olmaz
Ovv kıyamam sana seni kurbanlık koyun gibi serdiler mi bebiş bu arada ellerin cok tatlı kalem gibi 😍😍
Herkese atılması itici, burnum aksa burnum akıyo baaak çok hasta oldum diye video atıyorum bende jdndjsnd
Neden şımarıklık olsunki ilgi beklemek herkese yakışır özellikle hasta ise daha çok ilgiye ihtiyacı olur
Ay hayatım çok kötüyüm
katılıyoruz
Şımarıklık değilde başka bir şey yazınca sistem canım diye çeviriyor 😄
Kişisel tercih meselesidir, saygı duyarım. Hasta olan herkese Allah acil şifalar versin.
Atma sebebi ne derim direk sebep yazarım 😂🤣🤣🤣🤣
İlgi bekleyen ve bazı duygulardan yoksun bireylerin başvurduğu yöntemmiş gibime geliyor
Yeni nesili anlamak çok zor. Oysa ilgilenecek çok daha iyi konular var
Kıyamam sana geçmiş olsun, neyin var ne oldu,
İtici geliyor ben hasta olduğumda ilgi beklediğim kişiye haber veriyorum gerisinin ya
Bi kaç kere yapmıştım ama sosyal medya da değil arkadaşıma atmıştım
Evet ama artık ne yazık ki cenaze de mezarda dua ederken bile yapılıyor
Bulurum belki 50 kere serum takılmıştır bi kere bile atmadım
Ben atmam ama itici de bulmam gerekli ilgiyi gösteririm.
Evet bence en uygun söz bizde bunu yapan çok müşahede
Hasta hasta o story atma isteği nerden geliyor hala anlamıyorum
Evet. Gerek yok. Sağlıkla ilgili şeyler ve her yediğin yemek fotoğraflarını atmak hoş değil.
İlgi beklediği ve geçmiş olsun demelerini beklediği anlamına gelir
Ne zaman ilişkide kötü bir şey olsa hemen serumlar foto bence şımarıklık 😂
Herkese göstermesini saçma bulurum. Ben hiç kimseyle paylaşmam, eşimde dahil. Sevmiyorum
Kanka başım ağrıyo desen serum takıyolar eskisi değil. Bi esprisi kalmadı
Yok yahu niye itici bulayım. İlgi istemek gayet güzel bir davranış
Geçmiş olsun 🌷
Gerçekçi bulmuyorum yapmacık geliyor bana 😄
Beni sarmayan kol ile ilgilenmem. Serumlu bile olsa.
Ergenlik döneminde bende yapardım, ama artık 25 yaşındayım ve evet maalesef iticilik 😂 annene falan yollarsan ok tamam farklı bişey
ama. paylaşmak ilgi istediğin anlamına gelir herkes merak etsin diye
Galerim bunla dolu demek ki şımarığın en alası benim
Ay gülüm senin durumun çok farkli
abartı ve sacmalık acındırmak falan filan ben tanıdık birinde şahit oldum birine çektiriyordu ve çok hastaymış gibi poz verip cektiriyor sonra normale dönüyor :D
Bunu yapana kadar üzerine ben ilgisiz kaldım ne olur bana ilgi gösterin yazdırsın daha kaliteli..
Evet çok itici, ergenler bile yapmıyor bunu herhalde.
Benim gözümde rezillik gibi Kimse kendine özel bir şey bırakmıyor iyice cılkı çıktı
Yani bu numaralar 2018 den kalma ergence geliyo bana ilgi verilen bişeydir sonuçta ve karşıdaki ilgi vermiyorsa zorla gördügün ilgi seni nereye kadar mutlu edebilirki saçma o yüzden
Yoo güzel bişey bende yaparım bi geçmiş olsun bile yazmazlar bende anlarım kimin değeri neymiş bizde öyle davranalım artık diye bu arada geçmişler olsun
Yalancının birinin attığı resmin ta kendisidir
Hatıralar
Yokta bence çok şirin masum tatlı geliyor bu arada foto daki kim tırnakları çok hoş efsane
🙄sadece bir el... Bilmiyorum pinterestten aldım
Anladım evet bir el ama güzel
Evet ama bekle nazlan göstersin ilgiyi sevgilin degilmi sonuçta
Hikayede paylaşmak çok itici ama sevgilime atardım bak ne hallere düştüm diye
Saçmalık ama insanların
psikolojilerini yargılamıyorum
Evet serum yerken aklınıza gelen ilk şey fotoğrafmı cidden
Çok itici bir şey ya. Şu zaman da hala yapanlarda var inanılır gibi değil
itici bulurum ama atarim NAŞDHWŞIXİEIXŞEMXPDIWLMXDĞICŞNEEİFK
Dünyanın en iğrenç davranışı, ilgi hastaları yapıyir genelde
Yooo o an ki ruh halin hasta psikolojin onemli tabiki yani normal bence. Gecnis olsun.
Ve Verin ablamıza ilgi
Bana demedin dimi
Psikiyatrik bozukluktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?