Hemşire derisini soydu korktum bugün tekrar pansumanım var hastanedekilere de kolay kolay güvenemeyen bir insanım acısından duramıyorum 4 gün oldu yanalı bugünki fotoğrafı sizce iz kalır mı?
Geçmiş olsun öncelikle, Hazır yazda gelmişken ev içinde bol askılı bişey giymelisin. Bi işyerinde tanıdık birisi buna yakın yanmıştı 3-5 kişi yanmıştı makine alev almıştı neyse işyeri sahibi özellikle iz kalmaması için osmaniyeden özel kantaron yağı getirmişti bayağı ve bazısında iz tamamen yok olurken bazısında yok denecek kadar izi kaldı.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim kantaron yağı aldım aktardan %100 gerçek olduğunu söyledi yara kurumaya başlayınca sür dediler
retro mu tutulma mi ne varmis ki herkes yanık olmuş ayol 😅 bende de var kantaron yağı, madecassol kullanıyorum ama teyzenin biri yumurta yağının da fayda sağladığını söyledi
krem sürüp gönderdiler 2 günde bir pansuman yaptırdım hiçbir şeye fayda olmadı hala iz duruyor spora başladım kolum büyüdükce iz seyrekleşti bu şekilde giderebildim
Teşekkürler biraz daha iyiyim sanırım yaram kurumaya başladı iki kez acilde iki kez yanık ünitesinde toplam 4 kez pansuman yapıldı dün sonuncusu yapıldı hep kapalıydı o bölge dün pansumanı bir iki gün sonra açabilirsin dediler acıya dayanırım beklerim geçmeyen yara yok ama iz kalmasın diye şu an yapılabilecek bir şey varsa yapmak istiyorum şu an çünkü ilk müdahaleler çok önemli insanlara soruyorum kimisi iz kaldığını söylüyor kimisi daha ağır yanıklar yaşayıp hiç iz kalmadığından bahsediyor bence yarayı önemsemekle ilgili buradan fikir almak istedim yaşayanlarla ilgili