Sağlık Su toplayan yanık izi nasil gecer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Motorun egzoz yeri geldi yandi su topladı yirtildi aksam buz yogurt arko nem surdum iz kalirmi? Yara bandi yapsam dahami kotu olur Su toplayan yanık izi nasil gecer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
40DenizMavisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl İz kalabilir kaçıncı derece yanık onu bilmiyoruz doktora gitmen daha iyi olur yara bandı yapıştırma daha kötü olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerek var mı ya doktora yanik kremi is gormezmi izsiz Yorumla 40DenizMavisi +1 yıl Bayaa ciddi görünüyor resimde iz kalmamasi için doktora gitmelisin dedim Yorumla
bambino35 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Benimde yanmıştı açık bırak silverdin sür geçti ama çok az bir iz var. 0 0 Yorumla
Bora3400 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl İz kalır egzozdan sa ama tenine bağlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla
Zzehhraa Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Doktora git pansuman yaparlar mikrop kaptırma 0 0 Yorumla
YellowNavyBlue Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Anestol silverdin krem kullan canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İz kalabilir kaçıncı derece yanık onu bilmiyoruz doktora gitmen daha iyi olur yara bandı yapıştırma daha kötü olur
Gerek var mı ya doktora yanik kremi is gormezmi izsiz
Bayaa ciddi görünüyor resimde iz kalmamasi için doktora gitmelisin dedim
Benimde yanmıştı açık bırak silverdin sür geçti ama çok az bir iz var.
İz kalır egzozdan sa ama tenine bağlı
Beyaz
Doktora git pansuman yaparlar mikrop kaptırma
Anestol silverdin krem kullan canım
Cok kötü ta yanık kremi falan
Kantaron yağı sür iz birakmaz
Çay ağacı yağı kremi bulabilirsen sür
Çok geçmiş olsun