Tüy dökücünün sıcak suya bir zararı var mı?

Ben tüy dökücü kremini yeni kullanmaya başladım üç gündür kullanıyorum yani de içimde bir sıkıntı var zaten o banyodan önce kullanılır da içimde saçma sapan sorular geliyor yinede içim rahatlasın diye sorayım dedim tüy dökücünün içinde alkol varya sıcak suyla temizlenince birşeyler olur mu kendime veya eve zarar verirmi yangın çıkarmı ben zaten ilk önce sürdükten sonra hemen sıcak suyu açmıyorum sürüyorum ondan sonra peçete ile veya bir bezle temizliyorum sonra soğuk suyla temizliyorum dayanacağım kadar soğuk suyla hiç yapamıyorum zaten soğuk suya dayanamıyorum peçete ile temizliyorum sonra ılık suyla azar azar döküyorum kendime eve zarar vermeyeyim diye aman dünyaya gelmek ne zahmetliymiş ya bu dünyada keşke yangın diye bir şey olmasaymış onun yüzüne aklıma türlü türlü şeyler geliyor sonra onları yaptıktan sonra Allah'tan bir şey olmuyor sıcak suyu açınca yinede işimi güvene almak için yinede sorayım dedim tüy dökücü krem ile sıcak suyla temizlenir mi işlemi yaptıktan sonra sıcak suyla temizlenebilirmiyim kendime veya eve zarar verirmiyim?

Tüy dökücünün sıcak suya bir zararı var mı?