merhaba , bende var... benim kalp ritmim hep 100 uzeri atar, heyecanlandigimda 140lara cikar. Bu da hayatimi zorlastiriyordu. Ben bir sure ritim duzenleyici ilac kullandim, 1 seneye yakin, cunkh inanilmaz rahatlatti ama sonra farkettimki saclarim tutam tutam dokulmeye basladi, gozlerim net gormemeye basladi, bu yuzden biraktim.
concor kullandim 5mg.. yani o ritmi duzenledi , ama uzum vadede zarar verdi, gozluk kullanmaya ihyiyac duydum mesela veya saclarim tutam tutam dokuldu...
Bende var özellikle geceleri ritim birden çok değişiyor veya otururken durup dururken, ilaç kullanmıyorum holter takmışlardi 1 gün boyu kalp atışlarımi ölcmuslerdi bir kez, böyle yaşamaya alıştım
Hiç kullanmadım ama koşamiyorum veya denizde çok yuzemiyorum nefesim kesiliyor aritmiye giriyor o yüzden durağan bir hayat yaşıyorum genelde gece yatarken 5 saniyelik değişiyor veya çok stres olduysam bir anda kalp atışım değişiyor
Yani kişiden kişiye değişir net bişey diyemem ben koşunca kalbime ağrı giriyor aritmi başlıyor, spor yapan biri de değilim ama koşu bandında koşucam yakında alışmak için günde 20-25 dk yürüme mefasinde baslicam sonra Koşuya döner belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
merhaba , bende var... benim kalp ritmim hep 100 uzeri atar, heyecanlandigimda 140lara cikar. Bu da hayatimi zorlastiriyordu. Ben bir sure ritim duzenleyici ilac kullandim, 1 seneye yakin, cunkh inanilmaz rahatlatti ama sonra farkettimki saclarim tutam tutam dokulmeye basladi, gozlerim net gormemeye basladi, bu yuzden biraktim.
Ne kullandiniz ve bırakınca kotu olmadiniz mi
concor kullandim 5mg.. yani o ritmi duzenledi , ama uzum vadede zarar verdi, gozluk kullanmaya ihyiyac duydum mesela veya saclarim tutam tutam dokuldu...
Şu an nasilsiniz geçti mi ritim bozukluğu
hayir, bu haplar tedavi amacli degil bildigim kadariyla.. sadece yuttugun surece dengeliyor. ama birakinca yeniden basliyor
Benim sigara yüzünden oldu maalesef bir an önce bırakmam gerekiyor. Artık merdive bile çıkamıyorum yaşlılardan beterim
Ben bıraktım ama bisey değişti mi sanmiyorum
Yeni mi bıraktın ne kadar zaman oldu bırakalı ve kaç yıl içtin onları söyle bir
10 sene ictim 4 5 ay oldu galiba birakali
Merak etme düzelir bir daha başlama
Doktora gitmeni tavsiye ederim %90 da dideral verir 😂
Saneloc 25 mg
Ritim bozukluğu var yıllardır onunla yaşıyorum sadece koşamiyorum hepsi buu
Ne gibi belirtiler var sizde
Bende var özellikle geceleri ritim birden çok değişiyor veya otururken durup dururken, ilaç kullanmıyorum holter takmışlardi 1 gün boyu kalp atışlarımi ölcmuslerdi bir kez, böyle yaşamaya alıştım
Korkunç bir hastalık mi
Yok ya alışıyorsun çok fazla olmadığı sürece
İlac kullanıyor musunuz ve nelere dikkat ediyorsunuz
Hiç kullanmadım ama koşamiyorum veya denizde çok yuzemiyorum nefesim kesiliyor aritmiye giriyor o yüzden durağan bir hayat yaşıyorum genelde gece yatarken 5 saniyelik değişiyor veya çok stres olduysam bir anda kalp atışım değişiyor
Bende 5 senedir var ilk 13 yaşımda başlamıştı o yüzden alıştım artık sorun etmiyorum önceleri çok korkar sürekli tetikte olurdum
Koşmak zararlı mı sizce koşsak bir şey olur mu
Yani kişiden kişiye değişir net bişey diyemem ben koşunca kalbime ağrı giriyor aritmi başlıyor, spor yapan biri de değilim ama koşu bandında koşucam yakında alışmak için günde 20-25 dk yürüme mefasinde baslicam sonra Koşuya döner belki
Yoga yapsam sorun olur mu
Olmaz bence eğer kötü olursaniz bırakın ama
Maalesef düzelmedi ilaca rağmen tavsiyem stresten uzak dur
Ne kullaniyorsunuz
Dideral
Kac senedir
3 sene oldu benimkini stres tetikliyor
Hep mi kullanacağız ya
B vitaminlerine yüklen, egzersiz yap
Neler onerirsiniz b vitamini yapan sizin geçti mi ritim bozukluğu
Stresten olabilir
Sizde var mi
Bende var
Yendiniz mi
Maalesef
Yaşamak zor değil mi bununla ben mi buyutuyorum
Alistim
Tehlikeli mi ve ne ilaç kullaniyorsunuz
Beloc her gün
İyi geliyor mu
Bazı şeyler hariç evet
Ne zamandır kullanıyorsun
Kardeşim vefat ettiği gün başladı 1 sene oldu
Basiniz sagolsun bu hastalik geçmiyor mu hep ilaç mi kullanacağız
Evet , sende durumlar nasil
Benimde 6 aydır var ama doktor büyük ihtimal bırakacaksın dedi
Neler oluyor mesela
Carpinti göğüs sirt agrisi nefes darlığı senin
Ayni
Ama tehlikeli degil galiba
Korkudan panik atak oldum
Ne oldu korktun
Carpintinolunca bisey olcak diye korkuyorum
Saneloc kullanıyorum kilo yapar mi bilginiz var mi
İlk ne zaman hissettin
6 ay oluyor maalesef ama hemen doktora gittim başlangıç ta yakaladı o yuzden ilaçla gececek büyük ihtimalle deid
İnşallah
Sizin de geçer inşallah