Sağlık & Diyet Ritim bozukluğu hastalığı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ritim bozukluğu olupta iyileşen var mı? Ritim bozukluğu hastalığı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
15trk41 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 ay Benim geçti sayılır geçen ay başladı ilaç tedavisine başladım 0 0 Yorumla
m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 92% 4 ay Evt benim var maalesef 0 14 Yorumla Soran 4 ay Geçiyor mu peki bu hastalik sizin ne zamandır var Yorumla m Zz___eeyuyy 4 ay Benim küçükten beri var geçmedi hiç arada kontrole gidiyorum Yorumla Soran 4 ay Ilac içiyor musunuz Yorumla m Zz___eeyuyy 4 ay Kullanmıyorum Yorumla Soran 4 ay Kalpte atış ı hissetme ve tekleme hissi oluyor mu Yorumla m Zz___eeyuyy 4 ay Kizzz ne çok soru sordun 😃evt var özellikle de bıçak saplanmasi hissi oluyor arada Yorumla Soran 4 ay Hahahahah😃😃 normal olduğunu kabullenmeye çalışıyorum çok yeni korkuyorum tekleyince bir şey olacak diye Yorumla m Zz___eeyuyy 4 ay Normal değil ztn😃 dikkat et fazla heyecan vs yapma Yorumla Soran 4 ay Ama sonuçta bir sorun da olmuyor dimi siz nasıl kontrol altına aldınız ben gelince daha çok heyecanla çıkartıyorum galiba Yorumla m Zz___eeyuyy 4 ay Kalbim sıkışma ya başlayınca direkt cama çıkıyorum burnumdan derin derin nefes almaya çalışıyorum bir iki dk ya geçiyor Yorumla Soran 4 ay Çok soru sordum biraz daha sorayım mı 😃😃 Yorumla Soran 4 ay Tehlikeli değil rahatsız edici bir hastalık olduğu söyleniyor ama yinede ilaç kullanmadan nasil duruyorsunuz Yorumla m Zz___eeyuyy 4 ay Bilmem durabiliyorum demekki 🙂 Yorumla Soran 4 ay Doktor ilaç vermedi mi siz mi kullanmıyorsunuz Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 4 ay Sağlık & Diyet konusunda 883 cevap paylaştı. ritim bozukluğu mu nasıl oluyor o 0 2 Yorumla Soran 4 ay Carpinti tetikledi kalpte oluyor Yorumla SAblaK 4 ay hııı anladım Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 81% 4 ay Tedavisi var evet düzeliyor 0 11 Yorumla Soran 4 ay Nasıl düzeliyor peki Yorumla eross18 4 ay Kimi ameliyat kimi normal Yorumla Soran 4 ay Siz mi atlattiniz Yorumla eross18 4 ay Yakın bir arkadaşım Yorumla Soran 4 ay İlaçla mi geçti ne kadar surede tedavi oldu bilginizi alabilir miyim Yorumla eross18 4 ay Onu ameliyat yaptılar 1 gün kaldı taburcu ettiler gayet iyi Yorumla Soran 4 ay Ne kadar süre geçti ameliyat sonrası ve herhangi bir kısıtlama oldu mu hayatinda Yorumla eross18 4 ay Hayır hiç sıkıntı olmadı açık ameliyat değil Yorumla Soran 4 ay Örneğin koşabiliyor veya sigara icebiliyor mu artik birde ameliyat tam olarak nedir Yorumla eross18 4 ay Konuşalım isterseniz gelin Yorumla Soran 4 ay Çok iyi olur ekliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Bende seni çok çıktı ama doktora gitmedim 0 13 Yorumla Soran 4 ay Nasıl yendiniz Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yenemedim çok hızlı atıyor ama her şeye ilaç veriyorlar zaten daha da hasta ediyor bence Yorumla Soran 4 ay Haklısınız ama hızlı atması da tehlikeli olduğu için mecbur içiyorum sizin kaça kadar çıkıyor nabzin Yorumla Cevap sahibi 4 ay 130 küsürlere çıkıyor sizin Yorumla Soran 4 ay 150 bulmuslugu var kalpte tekleme hissi atışta aniden hissetme oluyor mu sizde de Yorumla Cevap sahibi 4 ay Senin çok fazlaymış. Atış hissetme oluyor hatta ben çarpıntı şikayetiyle gitmiştim aslında çarpıntı değilmiş işte taşikardi dediler beloc diye bir ilaç verdiler bir kez kullandım sonra da gitmedim Yorumla Soran 4 ay Aniden gelen tik tik diye atma oluyor dimi sonra birkaç kere yapıp geçiyor Yorumla Cevap sahibi 4 ay Evet öyle oluyor bir de merdiven falan çıktığımda kulağımda atmaya başlıyor sanki Yorumla Soran 4 ay Benim yatarken bile oluyor normal mi😮💨 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Panik atak falan olabilir mi acaba Yorumla Soran 4 ay Ritim bozuklugu panik atagi tetikliyor maalesef aklım hep orada Yorumla Cevap sahibi 4 ay Bana panik atak demişlerdi bir de çünkü Yorumla Soran 4 ay Çok şanssızız hem panik atak hem ritim bozukluğu birbirini tetikleyen şeyler o yuzden sürekli döngü icind eyasiyoruz Yorumla
Kayseri3800_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 4 ay Bende de çıktı bu coronada sonra 0 21 Yorumla Soran 4 ay Evet aşılar dan sonra dimi Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Sadece 1 tane oldum ben çıktı, aşıdan önce hiç birseyim yoktu Yorumla Soran 4 ay 1 taneden olmaz bence ya ama bilemedim Ilac kullanıyor musunuz çarpıntı ixin Yorumla Kayseri3800_ 4 ay İlaç vermedi arada çarpıyor Yorumla Soran 4 ay Ilac vermedi mi Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Hayır Yorumla Soran 4 ay Aaa nasıl oldu o çok mu hafif sizinki Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Hafifmis galiba Yorumla Soran 4 ay Ne gibi belirtiler oluyor sizde Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Çarpıntı yapıyor çok kahve ictimi nefes darlığı ağız kuruluğu zihin bulanıklığı vs nerde yaşıyorsun Yorumla Soran 4 ay İzmit siz Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Ankara Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Mesaj atar mısın Yorumla Soran 4 ay Xper seviyem den dolayı atamiyorum ki Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Benimde az Yorumla Kayseri3800_ 4 ay İnst vereyimmi silersin burdan Yorumla Soran 4 ay Tamam Yorumla Soran 4 ay Hastalık için mi konusmak istiyorsunuz Yorumla Kayseri3800_ 4 ay aaa83879 Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Hihi Yorumla Kayseri3800_ 4 ay Yazmadin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim geçti sayılır geçen ay başladı ilaç tedavisine başladım
Evt benim var maalesef
Geçiyor mu peki bu hastalik sizin ne zamandır var
Benim küçükten beri var geçmedi hiç arada kontrole gidiyorum
Ilac içiyor musunuz
Kullanmıyorum
Kalpte atış ı hissetme ve tekleme hissi oluyor mu
Kizzz ne çok soru sordun 😃evt var özellikle de bıçak saplanmasi hissi oluyor arada
Hahahahah😃😃 normal olduğunu kabullenmeye çalışıyorum çok yeni korkuyorum tekleyince bir şey olacak diye
Normal değil ztn😃 dikkat et fazla heyecan vs yapma
Ama sonuçta bir sorun da olmuyor dimi siz nasıl kontrol altına aldınız ben gelince daha çok heyecanla çıkartıyorum galiba
Kalbim sıkışma ya başlayınca direkt cama çıkıyorum burnumdan derin derin nefes almaya çalışıyorum bir iki dk ya geçiyor
Çok soru sordum biraz daha sorayım mı 😃😃
Tehlikeli değil rahatsız edici bir hastalık olduğu söyleniyor ama yinede ilaç kullanmadan nasil duruyorsunuz
Bilmem durabiliyorum demekki 🙂
Doktor ilaç vermedi mi siz mi kullanmıyorsunuz
ritim bozukluğu mu nasıl oluyor o
Carpinti tetikledi kalpte oluyor
hııı anladım
Tedavisi var evet düzeliyor
Nasıl düzeliyor peki
Kimi ameliyat kimi normal
Siz mi atlattiniz
Yakın bir arkadaşım
İlaçla mi geçti ne kadar surede tedavi oldu bilginizi alabilir miyim
Onu ameliyat yaptılar 1 gün kaldı taburcu ettiler gayet iyi
Ne kadar süre geçti ameliyat sonrası ve herhangi bir kısıtlama oldu mu hayatinda
Hayır hiç sıkıntı olmadı açık ameliyat değil
Örneğin koşabiliyor veya sigara icebiliyor mu artik birde ameliyat tam olarak nedir
Konuşalım isterseniz gelin
Çok iyi olur ekliyorum
Bende seni çok çıktı ama doktora gitmedim
Nasıl yendiniz
Yenemedim çok hızlı atıyor ama her şeye ilaç veriyorlar zaten daha da hasta ediyor bence
Haklısınız ama hızlı atması da tehlikeli olduğu için mecbur içiyorum sizin kaça kadar çıkıyor nabzin
130 küsürlere çıkıyor sizin
150 bulmuslugu var kalpte tekleme hissi atışta aniden hissetme oluyor mu sizde de
Senin çok fazlaymış. Atış hissetme oluyor hatta ben çarpıntı şikayetiyle gitmiştim aslında çarpıntı değilmiş işte taşikardi dediler beloc diye bir ilaç verdiler bir kez kullandım sonra da gitmedim
Aniden gelen tik tik diye atma oluyor dimi sonra birkaç kere yapıp geçiyor
Evet öyle oluyor bir de merdiven falan çıktığımda kulağımda atmaya başlıyor sanki
Benim yatarken bile oluyor normal mi😮💨
Panik atak falan olabilir mi acaba
Ritim bozuklugu panik atagi tetikliyor maalesef aklım hep orada
Bana panik atak demişlerdi bir de çünkü
Çok şanssızız hem panik atak hem ritim bozukluğu birbirini tetikleyen şeyler o yuzden sürekli döngü icind eyasiyoruz
Bende de çıktı bu coronada sonra
Evet aşılar dan sonra dimi
Sadece 1 tane oldum ben çıktı, aşıdan önce hiç birseyim yoktu
1 taneden olmaz bence ya ama bilemedim
Ilac kullanıyor musunuz çarpıntı ixin
İlaç vermedi arada çarpıyor
Ilac vermedi mi
Hayır
Aaa nasıl oldu o çok mu hafif sizinki
Hafifmis galiba
Ne gibi belirtiler oluyor sizde
Çarpıntı yapıyor çok kahve ictimi nefes darlığı ağız kuruluğu zihin bulanıklığı vs nerde yaşıyorsun
İzmit siz
Ankara
Mesaj atar mısın
Xper seviyem den dolayı atamiyorum ki
Benimde az
İnst vereyimmi silersin burdan
Tamam
Hastalık için mi konusmak istiyorsunuz
aaa83879
Hihi
Yazmadin