Arkadaslar merhaba ben panik atak hastası olduğum için her şeyi çok kafama takıyorum. Ritim bozukluğu ve carpintim olduğunu öğrendiğim den beri aklım hep kalbim de. Benim gibi olup çarpıntı ve ritim bozukluğunu yenen tecrübeli bir insan ile dertleşmeye ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olabilecek dalga geçmeden atlatan varsa söyleyebilir mi korkum bir nebze gecsin bıktım takmaktan artık
Unuttum takmamaya özen gösterdim ve şu an görünce hatırladım ama şu an kendime diyorum içim var takamam, hepsi psikolojik olarak oluyor kesinlikle bendede uyuşma , kalp ağrısı her şey vardı o dönem
Astım sıkıştırdıkça ritim bozukluğunu çok etkiliyo Panik durumlarımda diyaframdan derin nefes al ve hafif tutar gibi yap sürekli düşünüp aklında olmasın acabaları aklından çıkar
Sölediğim gibi nefes kontrolünü dene o an. Zaten çarpıntı tetikleyen yiyecek ve içecekleri sölemiştir dr. Sürekli düşinüp odaklanma çok takmamaya relax olmaya çalış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba bendede taşikardi var , öğrendiğim ay hep aklım kalbimdeydi sanki yine ataklar başlayacak vs. şu an iyiyim ama
Nasıl atlattiniz? Sürekli kol uyuşması sirt agrisi kalp ağrısı yaşıyorum eminim psikolojik oluyor ama çok yoruldum
Unuttum takmamaya özen gösterdim ve şu an görünce hatırladım ama şu an kendime diyorum içim var takamam, hepsi psikolojik olarak oluyor kesinlikle bendede uyuşma , kalp ağrısı her şey vardı o dönem
Nelere dikkat ettiniz? Ve hangi ilaç tedavi etti acaba🙏🏻
Yaz bana sohbet edelim uzun uzun
Teşekkür ederim yaziyorum
Yazamıyorum yazar misin siz
Benimde xper 1 yazamıyorum
Instagram adiniz ne feyk hesabınız varsa oda olur birkaç soru soracagim🙏🏻
srhtdagli ekle
Burdan uzun olur simdi atlattim tabiki yaz bana
Teşekkürler ama ben yazamıyorum ekliyim siz yazin
Tamam olur
Astımda var mı dikkat etttinmi farkındamısın?
Nasıl yani
Astımında var mı
Hayır yok
Astım sıkıştırdıkça ritim bozukluğunu çok etkiliyo
Panik durumlarımda diyaframdan derin nefes al ve hafif tutar gibi yap sürekli düşünüp aklında olmasın acabaları aklından çıkar
Komteollerinde dikkat et kapakçıklarda kaçırma başlamışmı
Konroller
Kaçırma da çok hafif dedi ritim bozukluğu da ilaç la düzelir dedi ama ben yinede korktum
Kaçırma için ayrıca ilaç verdimi
Sölediğim gibi nefes kontrolünü dene o an. Zaten çarpıntı tetikleyen yiyecek ve içecekleri sölemiştir dr.
Sürekli düşinüp odaklanma çok takmamaya relax olmaya çalış
Saneloc verdi hepsine yarar mı bilmiyorum ki
Dr un daha iyisini bilir sadece panik durumunda nefes kontrolü ve takıntı yapma derim
Ayrıca soracağın bişey olursa yazabilirsin
Ben yazamıyorum ekliyim siz yazın olur mu