Sabahtan öğlene kadar 1000 kcal alsam, akşama kadar da 700 en fazla yani günde 1700-1800 kcal tüketsem
2 ayda kaç kilo gider? Boyum 156cm , kilom 95:)
Sabahtan öğlene kadar 1000 kcal alsam, akşama kadar da 700 en fazla yani günde 1700-1800 kcal tüketsem
2 ayda kaç kilo gider? Boyum 156cm , kilom 95:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şişmanların anlamadığı şu. Az yiyerek kilo verilmez. Sadece mevcut kiloyu stabil tutarsın. Önemli olan aldığından fazlasını yakarak ideal kiloya gelmek. Bunun için vucut ısınız 39 derece üzerine çıkmalı ve aldığınızın iki katını yakmalısınız. Bu da aktif sporla olur. Vucudunuzun kitle endeksinde yağ normalden fazlaysa, günden güne sizi uyuşturacak, halsizleştirecek ve metabolizmanızı bir yerden sonra kilitleyecektir. Bu safhaya gelmeden acilen zincirlerini kırmalı ve tempolu yap yakma işlemlerine başlamalısın. Zaten hee yaktığı yağ, her verdiğin kiloda daha hareketlenecek ve vucut taki halsizliği atacaksın. Verdiğin ölçüye göre 45 kilo fazlan var. Bu normal değil, ölüme gidiyorsun. Hemen harekete geç.
Ben 173 95 kiloyum hergün 10 bin adım atıp diyet yapmayı planlıyorum kilo vermek için yeterli mi sizce? Diyet listem 1000 kalorilik falan
@fastieedd 10 bin adımı lay lay lom gezerek yapıyorsanız kendinizi kandırmayın. Tempolu yürüyüp ter atarsanız, vucut ısınız 39 dereceyi bulursa, 3000 adım yeterlidir. Kondüstonunuz arttıkça menzili arttırın. Ama ısı ile yağ yakılmalı. Bunu unutmayın. Diyeti abartıp kendinize zulüm yapmanıza da gerek yok. İşim sırrı diyette değil, yediğinizden fazlasını eritebilmekte 😉
Yok önce yavaş başlayıp sonra hızlanıyorum yemeklerdede pilav ekmek makarna yemiyorum tatlı istediğimdede bitter çikolata yiyorum 2 kare falan o kadar
@fastieedd ekmeksiz yaşam olmaz. Lifli, yulaflı ekmekler tercih edin. Makarnayı uzunca bir süre terk edin. Pirinç pilavı yerine bulgur tüketin. Günlük protein muhakkak alınmalı. Kâh et ile, kâh yumurta, balık vs. Tatlı için ise bitter çikolata diğerlerine göre makul görünse de kesinlikle kilolu insanlar için doğru tercih tabiiki yine değin. Hurma tüketin, tatlı krizlerinizi törpüler, kökünden çözer. Kahveyi Tüek usulu 2 fincanı geçmemek kaydıyla tüketin, işlenmiş kahvelerden, hedef kilonuza gelene dek boşanın. Kendinizi asla aç bırakarak kilo vermeye çalışmayın. Yine söylüyorum tek strateji aldığınızdan fazlasını yakabilmek. Başarılar.
Teşekkür ederim 🙏
@fastieedd Rica ederim. İnanırsan başarırsın. Gelişmelerden haberdar edersen mutlu olurum.
Aralıklı oruç ile ayda 8 kg verebilirsin
10 civari düşer