+1 yılKilo almak, vermek bunlar doğal şeylerdir ve bir kişinin gelip" kilo almışsın" sözü beni üzmez. Çünkü o dedi diye kendimi üzecek ya da sıkıntıya sokacak değilim. Aldıysam veririm. Verdiysem yine alır yine veririm. Böyle şeyler için kendimi üzmüyorum herkes önce dönüp, kendisine bir bakmalı sonra konuşmalı..
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bu gereksiz insan sözüdür ya ben bilmiyor muyum kilo aldığımı 😅
Bunu söyleyen insan hakkında iyi düşünmem.
Ya mesela diyorlar ki yok saçların dökülmüş seyrek kalmış arkadaş ben bunu biliyorum ya da kilo almışsın derler mesela ya ben kilo aldığımı da biliyorum sana ne.
Bunlar saçma canım insanlar ya ben hiçbir zaman hiçbir kimseye ya sen kilo almışsın şöylesin böylesin diyen bir insan değilim insan nezaket kuralları içerisinde olmalı ve bu tarz şeylere dikkat etmeli diye düşünüyorum41 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun ama yine de takmamak lazım. Karşı taraf da üzmek için demiyordur. Bana da yüzün kızarmış diyorlar
+1 yılYıllardır duyduğum kelimeydi, çok şükür artık " kilo vermişsin sen ne yaptın?" Lafını duyuyorum. Spor işe yarıyormuş.
Kendim onun acısını yaşadığım için insanları kilolarıyla yargılamıyorum.
Ha evlenir, dad bod yaparım, artık orası espri olur haha00 Yorumla
Bu aralar her gören bana bunu söyledi. Biraz fazla kilo aldığım için belli oluyor yani 15 kilo aldığım için eskiden tanıyan herkes kilo almissin diyor. Bende biliyorum evet gibi cvplar veriyorum ama üstüne birde uyuşturucu kullanıp kullanmadığımı soruyorlar hayır yemek yiyerek kilo aldım diye açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Kilo aldığımı zaten biliyorum birde üstüne herkes uyuşturucu mu kullanıyorsun diyince iyice dellendim sinirlendim şehrimi terk etmeyi düşünüyorum zayıflamadan dönmücem
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Sağlık konusunda 41b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç bir şey çünkü kilom ideal.
10 Yorumla
+1 yılBunu bi arkadas bana soyledi hem de israrla soyledi. Ben dedim bu sekilde iyiyim ve bu gorduklerin de sadece yag degil. Karnima dokundu bakti oha nasi yaptin dedi dedim ben dikkat ediyorum zaten. Kendisi her gun bi cesit detoks yapiyo. Bigun kabak detoksu ertesi gun kereviz detoksu xd kendisinin vucudu bicimsiz mesela ama zayif. Dedim sen kilo vermekle ugrasma biraz spor yap vucudunu bicimlendir.. yok kilo vermem lazim... iyi dedim sen bilirsin..
Bana hala diyo iste gobegin var. Benim gobegim gayet tatli ve kadinsi duruyo ve Tamam kiskandigini bu kadar belli etmezsin :D
Millet dediginde cok takilmiyorum hatta kilo alinca baya iyi olmussun diyenler cok oldu ki zaten asiri bi kilom yok 165im ve 71 kiloyum.
Bir de insanin kendisini iyi hissettigi bi kilo var ben 70in altina dusunce halsiz hissediyorum ama kilo almamaya calisiyorum normalde.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuklugumdan beri aşırı kilolu olduğum için sürekli biraz kilo versen aslında güzel kızsın lafını duydum. İçimden şey diye düşünürdüm ne yani şimdi güzel değil miyim? Dönüp bakınca aslında dışarıdan bu tarz yargılama cümleleri olmasa insan kendini her haliyle sevip kabul edebilir. 30 kilo verdigim dönem oldu ailem dahil çevremde tanıdıgım tanımadığım herkesin bana karşı tavrı değişti. Babam güzelim diye sevmeye başlamıştı. Annem her tartışmamızda kiloma hakaret etmezdi. Sonra tekrar kilo aldım ve görünmez oldum. Artık yaşım da ileri olduğu için insanlar söylemiyorlar ama gözlerinde bakışlarında ve tavırlarında o yargılayıcı tavrı görebiliyorum. Bu toplumda iyi hissetmek için belirli standartlarda ya da çok zengin olman gerekiyor onu öğrendim. Bir de aileler evlatlarını koşulsuz sevmez :)
12 Yorumla- +1 yıl
En cok kirginligin anne ve babana gibi hissettim
Cevap sahibi+1 yıl@rahatsızedici evde bile kabul görmüyorsan dışarıdaki insanlar tamamen kabul dışı oluyor
Bu konuda zorbalanıp yaklaşık 20 kilo verip yeme bozukluğuyla tanışmama, sağlığımdan olmama ve tüm metabolizmamın altüst olmasına sebebiyet veren bu sözü söyleyen insan karakterine sahip olduklarından onları öldüresim geliyor. Şakam yok, gerçekten katil olmak suç olmasa yapardım.
52 Yorumla- +1 yıl
Sen kafayı yemişsin. Bir doktora görün. Suç olmasa cinayet işlermiş. Yazdıklarına dikkat et hapse girme sonra. Normal değil yazdığın şeyler
+1 yılBayramın ilk günü annemin kuzenlerinden biri geldi kendisi psikolog ve bu konuda sözde üst okul bitirdi sürekli kilomla dalga geçiyor ne kadar umursamıyor gibi görünsemde kalbim fazlasıyla kırılıyor sonuç olarak herkes ben bunu kendim seçmedim demesede bir sekilde fazla yememizden dikkat etmememizden oluyor bu konuya kafa yormaktan o kadar yoruldum ki bazen diyorum gidiyim intihar ediyim belki insan olurlar vicdan azabı çekip yapmazlar ama yok cenazemde bile sisman oldugu icin intihar etmis diye dalga gececek insanlar tanıyorum ozellikle kendi neslim z kuşağı instagramda yorum yapsam sus obez şu bu o kadar kırcı ki.. ölmek istiyorum
41 Yorumla- +1 yıl
İnternette yazanlar laf sokmak için yazıyor ve tartışma genelde başka şeyden kaynaklanıyor. Siyasi, feminizm, maskülizm, ideolojik vs. Dolayısıyla bu eleştiriler ciddi değil. Takma kafana. Ben de çok zayıfım bana da sürekli zayıfsın kilo al derlerdi. Artık demiyorlar sıkıldılar. Bence kendinle barışık ol dalga geç. Kilolu olmayı iyi bir şeymiş gibi lanse et. Hem psikolojik olarak da güçlü hissedersin. Spor yapıp ev yemekleri yediğin sürece sağlıklı olursun zaten. Kilolı olup sağlıklı olan da var. Önemli olan sağlık
Saçma canım bişey bu ülkede başkalarının kıçıyla başıyla uğraşcağamıza kendi işimize bakıp daha güzel şeyler yapsak daha iyi olur bana yaşlı adamlar kadınlar gelip dio çok şişmanladın çok zayıfladın ben sana bunadın ölcen diyomuyum 😀sanane benim koşımdan başımdan
10 Yorumla
+1 yılBunun için kırılmayacağım çünkü eskiden zaten kilolu bir kadındım bu yüzden tekrar kilo almaya müsait bir kadınım. Eğer biri kilo aldığımı söylerse ona minnettar olacağım çünkü ben bunu fark edemeyeceğim için bunun için önlemler alacağım ve sağlığım için yeniden kilo vereceğim.
10 Yorumla
+1 yılBeni fazlasıyla etkileyen bir cümle. Ve son 1 seneye yakın savaş verdiğim şey. Üzerine gittikçe daha kötü oldu ama, şimdi toparlanamıyorum. Sanırım psikolojik benimki. Yani kısacası kimseyi ilgilendiren bir durum değil ama biri bunu yüzüme vurunca ben daha kötü oluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben defalarca kilo alıp verdiğim için bunu farketmeme imkanım yok , ayrıca kilo istesem veririm çünkü bu işin mantığını kavradım bunuda biliyorlar, yinede kilo alsam banada söylüyorlar , bizim toplumda bazı insanlar bireyselliği yok saydıkları için kendi hayatları yokmuşçasına başkalarının hayatına burun sokmaya bayılıyor , toplulumuzda umarımım ilerleyen zamanlarda bireysel yaşam tanınır ve bunun farkına varılır
ayrıca kendimden biliyorum malesefki bu tür yorumların fazlalığı türlü türlü yeme bozukluklarını tetikleyebiliyor ve tehlikeli durumlara yol açabiliyor
herşeyin başı sağlık bunun bilincinde olmalıyız
10 YorumlaÜzülürüm ve kilo aldığımın farkında değilsem daha sağlıklı olmaya çalışırım.
Sadece kötü görüntü değil.
Sağlık açısından da zararlı olabilir.
Çok zayıf da iyi olmaz ortası iyidir.
10 YorumlaKarşımdakine gıcık kapıyorum bildiğim şeyi yüzüme söylemesi hoş değil kilo konusu beni üzüyordu insanlar biliyor ama şu sora kilo verdiğim için tam tersi yorumlar almak beni mutlu ediyo
10 Yorumlamutlu oluyorum. Toplum tarafından zorbalığa uğramak için şişman olmak şart değil. zayıf insanlara da zorbalık yapıyorlar. ben bunun yaşayan en büyük örneğiyim.
10 Yorumla
+1 yılBana göre üzücü, Kilo aldıysam aldım bu kimseyi ilgilendirmez neticede benim vücudum benim sağlığım aynada herkes kendini görebiliyor, gereksiz boş laflar.
10 YorumlaZenginlik. Bugün en uyduruktan bir paket cips olmuş 50 lira bi şişe kola 40ı buldu belkide geçti ve nicelerii... Ee paramız var ki aldık yedik yani
11 Yorumla- +1 yıl
Günlük 300 gr somon balığı en kalitelisinden 100 gr peynir alıp yesen kilo almazsın ve 500 lira civarı bir ücret ödersin
- Sağlık konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılKilo almışsın sözü bende hiç bir şey ifade etmiyor çünkü kilomun fazla olduğunu düşünmediğim için biraz kilo almam da herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum
10 Yorumla bu tür sözler gayet normal. Tabi duygusal insanları anlıyorum ama üzülcek bi durum değil herkes kilo alabilir veya verebilir kafanıza takmayın
20 YorumlaTravmaydı artık duymuyorum tam tersini duyuyorum harika hissediyorum kilo iğrenç her sıkıntının başı aktif bir hayatı seçin
10 Yorumlahiç bişey his ettirmez zaten, bir kilo iki kilo alıyorum çok aldigimde bir hafta diyetle yene zayıf kalıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Yene
- Sağlık konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey, çünkü öylesine söylenmiş olmalı. Kilo alıp veren bir yapım yok hep sabit diyip gülüp geçiyorum...😅
10 Yorumla Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı. Yani bir şey hissetmiyorum🙄 benim kilom hep ideal hiç değişken yok, bana "hiç kilo almıyorsun" diyenler var.😃
10 Yorumla
+1 yılİyy kilodan nefret ediyorum bu ara bende sanki bı iki kilo aldım çok tatlı dolma kacrdim ama hemen an itibariyle detoksa basliyorum
10 YorumlaHiç sevmediğim bir cümledir. Aldıysam aldım, bu kimseyi ilgilendirmez ve kimse de bunu iyiliğimiz için falan söylemez. Laf çakmak için yaparlar
10 Yorumla
+1 yılAlmışsam evet aldım derim. Zaten birinin demesine gerek yok hislerimi kendim kendime söylerim. 😂
10 Yorumla
+1 yıl😂😂 sen de iyice hafiflemissin beynini tak sana cok yakışır gibi cümleleri aklımdan geçirip yaa öyle mi diyorum...
20 YorumlaGenelde bunu bana iyi anlamda söylüyorlar) ben de hoş karşılıyorum. Ne zayıfım ne kilolu. Farketmiyor o yüzden.
11 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş. Takma kafaya boş ver. İyi yapıyorsun
+1 yılHc bşi hissettirmiyor hatta az önce tartildm 1 kilo almism diye ilan ettm😄 sorana soyledm kaç kilo oldgmu hc yoksuna sen bu nasl kilo dediler😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşuma gidiyor ama söylememelerini tercih ederim ayy kız kilo vermişsin ayy kız kilo almışsın deyip duruyorlar kendi kendilerine, yazık gerri zekkalıdır deyip umursamıyorum o boşboğazları aynen öyle memnunum halimden diyorum şaşırıyorlar
10 Yorumla"Uykulu gözlerle bana bakmayın lütfen, yok öyle bir şey!" diyesim geliyor o an aniden. 😤
10 YorumlaSağlık konusunda 318 cevap paylaştı. Hiç bir şey ifade etmiyor.
Kiloma dikkat ederim. Ona göre kendimi ayarlarım. Bunun yaşlılığı da var.
10 Yorumla
+1 yılOnu söyleyen kişiye çok gıcık o olma hissi uyanıyor almıyorsan almışım Sana ne yani değil mi
20 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHiçbir şey hissettirmiyor. Ben kendimi biliyorum.
20 Yorumla Hayatımda hiç yağ anlamında kilo almadığım için bilmiyorum
20 YorumlaSağlık konusunda 405 cevap paylaştı. Bir ara çok zayıftım mutlu ediyordu. Şimdi ideal kilomdayım ve bunu duymak biraz telaşlandırıyor
20 YorumlaBunu söyleyene kafa göz dalmak istiyorum ama hanımefendiliğimden taviz veremiyorum işte
10 YorumlaÖzenmiyorsun izlenimi bırakmışım gibi olurum fakat takılmam ama öylemi diye kendimi sorgularım.
10 Yorumla
+1 yılGüzelliğimin ve tatlılığımın hacmi artmış diye hissederim
10 Yorumla
+1 yılİstediğim zaman alıp istediğim zaman veriyorum zaten sıkıntı yok benim için
10 YorumlaBir şey ifade etmiyor benim için. Alsam bile geçici. Sonra tekrar veriyorum ya da alıyorum.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBir geri bildirim olarak algılarım.
Pozitif eleştiri10 Yorumla
+1 yılBu lafa mutlu olan tek kişi olabilirim sanırım hjk
10 Yorumla
+1 yılAhhh keske keske😂 hiç öyle bisi duymadiğim icin😒
10 Yorumla
+1 yılÜzüntü zaten aynadaki görüntüsünün farkındadır insan
10 Yorumla
+1 yılUzun zamandır duymadığım bir söz ilk tecrübe edişimde hemen yazacağım
10 Yorumla
+1 yılBir kadının tombul olması kadar güzel tatlı şirin bir şey var mı yaa
10 Yorumla- Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılOnu cok nadiren duyuyorum. Genelde tam tersi oluyor.
Moralimi bozmuyor degil.10 Yorumla Bugünlerde diyorlar çünkü doğrusu bu maalesef.
10 Yorumla
+1 yılSevinirim çünkü kilo almak benim için kolay değil ama vermek çok kolay
11 Yorumla
+1 yılUmursamıyorum diyen de olmadı
10 Yorumla
+1 yılBunu genelde yerme amaçlı kişilerden duyduğum için hakaret edilmiş gibi hissettiriyor:(
10 YorumlaGereksiz. yorumlar insan kiloda alır verir de gayet insani durum..
10 YorumlaKeyfim yerinde ki yiyip içiyorum diyorum ama gel de içime bir sor :))
Bütün modum düşüyor.10 YorumlaSanki beni kıskanıyorlar da ondan diyorlar gibi hissediyorum 😂
10 YorumlaSana ne mk sorduk diyip suratına vurmak geçiyor içimden
10 Yorumla
+1 yılSoru harici şunu eklemek istiyorum kilolu birine kilo almışsın demekle zayıf birine yaa sen yine kilo mu verdin demek aynı şey insanları rahat bırakın kim kaç kiloysa sanane mesela ben çok sinir oluyorum yine mi zayıfladın lafını duyunca
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle
dümdüz
havadan sudan
maksat konu olsun gibi...
özel bişey hissettirmiyor.
kadınşar içinde aynısı olmalı bence10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazılarında bilemeyeceğim ama özellikle kızlarda darılmaya kadar bile bu sonuçlar olabiliyor.
20 Yorumla
+1 yılVücudum orantılı kilo aldığı için daha büyük görünüyorum dün teyzem de söyledi sen daha iri duruyorsun diye açıkçası hoşuma gidiyor
10 YorumlaHayirrrrr aldigim gibi veririm de kimi ilgilendirir ki kiloyu cok problem etmeyin bence kimse kimseyi o kadar incellemiyor
10 Yorumlakilo almışsın derlerse beni üzmez, kilomu almam ve vermem benim etkileyebildiğim bir şey kilo almışsın derlerse istersem kilo verebilirimde.
10 Yorumla
+1 yılbişey hissetirmiyor ya almissam almisim yani napiym "param var yiyorum" hahshahha alindigi gibi verilir yani
10 Yorumla- Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat