Güncellemeler
+1 yıl
Karışık oldu biraz sanırım basitleştirerek izah edeyim Abim 55 kg ken 80 kg olan arkadaşı ona çok iri geliyormuş yanında kendimi küçük hissediyordum diyordu şu an 75 kiloya geldi ve hala 80 kg da olan arkadaşı şu an gözüne hiç iri gelmiyormuş.. alınan kilolar bu şekilde algımızı etkiler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Etkiler bence de 55 kilo ne demek ben bile bu küçük boyumla ondan kiloluyum. İyi ki kilo almış.
Benimde boyum 1.80 üzeri bir ara bende 57 kilo civarıydım ve hiç unutmuyorum kız kuzenimle market alışverişinden gelirken 10 kiloluk karpuzu taşıyamamıştım kız kuzenim getirdi eve kadar karpuzu. buda benim o an ki kilomla mı ilgiliydi acaba?
@Turancı-Bir_Türk bence de kilonla ilgiliydi. Bence kilo gerekli hem kas yapınca daha da güzel görünüyor
Gizli Üye Sanırım. çünkü kollarım bileklerim falanda çöp gibiydi o zamanlar. sende kilom yerinde demişsin peki senin gücün nasıl 10 kiloluk karpuzu pazardan eve kadar taşıyabilir misin mesela?
Bu arada şu an 72 kg falanim bende. Denemedim hiç o kızla güç yarısına falan girmedim hiç ama sence şu an hangimiz daha kuvvetlidir bir değişiklik olmuş mudur?
@Turancı-Bir_Türk ben eve kadar taşıyabilir miyim bilmiyorum şimdiye kadar denemedim öyle. Değişiklik elbette olmuştur, kuzenin 100 kiloysa bilmiyorum ama sen şu an ki kilolanla benimle yarışsan sen kazanırsın
Görüş sahibi Turancınin 1.80 55 kilo olduğu zamanlar yarışa girseydiniz hanginiz kazanırdı sence o zaman canım? ☺️
Görüş Sahibi Güç yarışına yani?
ne alaka
Bilmiyorum. 55 kg ken abim 80 kilo olan arkadaşının yanında kendini çok zayıf hissediyormuş
ekleyebilirmisin konusalim
Sende mi zayıfsın
biraz