Neden reglken kilo almış gibi hissederiz?

bu kilo alımı gibi görünen durum hormonlar nedeniyle ve metabolizma hızına göre vücudun tuttuğu sıvıdan dolayıdır bu yüzden kilo alınmış gibi görülebilir
endişelenecek bir durum yok dönem bittiğinde tutulan sıvı ve oluşan ödem geçecektir
teşekkür ederim yorumumu en iyi görüş olarak seçtiğiniz için :)
Regl den önce.. vucud Ödem yapiyor.. ve 1-5 kilo arasi kilo artisi dahi olur.. bunun sevebi hormonlar.. regl dönem.. 3/5 gününden sonra normale Döner bu sislik.. normal yani
Evet normal ama o kilo almışlık hissi insanı bitiriyor ya
Tabii sislik rahatsiz edebiliyor ama bunun gecici bir sürec oldugunu hatirlayin..
Isirganotu cayini tavsiye ederim 🤗
Teşekkürler 🌸
Bende de olur hatta tartıya çıkınca kilo aldığını görüyorum araştırdığım da vücut su topluyor ve ödem hali oluşuyor
Ama neyse ki regl bitince eski halimize dönüyoruz 😅
Regl zamanı vücut ödem tutuyor normaldir papatya çayı çok iyi geliyor tavsiye ederim.
Pek sevmem ama yinede denerim teşekkürler 🌸
Bende 2/3 gün kala falan şişiyorum regl olunca rahatlıyorum sanki.
Bilmiyorum Ben de Regl döneminde en az 10 kilo alıyorum regl bittikten sonra Tığ gibi oluyorum
Vücutta ödem birikiyor
Suanki ruh halim
ödem
Şişkinlik çok oluyor
Ödem topluyor vücut normal yani
Merak ettim, biri sana tombul diye mi takıldı 🙂 çok zarif bir kızsın, bu kilo soruları nereden çıktı❓️
Hayır 😅 Teşekkür ederim ama fenomen olduğum konu ve etiketlerde içerik üretmek mecburiyetindeyim sadece :)
Rica ederim O zaman hemen kilo al daha gerçekçi olsun 🙂
Böyle bir soru sormak için kilo almam 😅
Büyük konuşma burası KS, KSde her şey mümkün 🤣
Rol icabi kilo alan film oyuncuları gibi olmak istemem 😅
😄👍
Sonuçta dışarı belli dönemlerdeki yumurtaları atıyorsun ki aded sancısıda bu yüzden böbrek taşı gibi stres ve sıkıntı var halbuki bunun doğal bir rutin olduğunu dusunseniz ve sevdiniz aktiviteleri yapsanız belki daha iyi hissedersiniz bu hep sevgisizlikten ölüyo..🤗
Regl öncesi vucudun ürettiği sıvının uterus ve cevresinde toplanmasi nedeniyle oluşan ödem, şişkinlik hissi verir
Vücur su tutar şişer bu ödemdir aslında canım bunun olmaması için beslenmeme dikkat etmen lazım regldeb önce fast food yememelisin tuzlu yememeye özen göstermelisin ve en önemlisi bol bol su içmelisin
Cevabını biliyorum ama erkek olarak bunu açıklamam uygun olmaz bayanlar varken.
bu hissi yasayan sen degilsindir umarim. bu kadar strese dokme bu kilo isini ya. gayet iyisin
ne zamandır görmüyordum seni özlemişim <3
Kimsin bilmiyorum ama en azından kibarsın sağol 😅
o kadar da yazmıştım sana aşk olsun :) bu arada lafın gelişi değil baya baya aşk olsun kddkdkkdkd
Aman istemem ben inanmıyorum o şeye zaten o ne demek 😅
sen aşkın ta kendisisin nasıl bilmezsin <3 :)
Su topluyor olabilir vücut
Vücudunuz ödem topladığı için 🙂
Ödem ya da stres olabilir
En İyi Görüşler