Aksam 5 bucuk gibi menemen patates kızartması falan yemistim 1 porsiyon sonra arkadasla san sebastian bolustuk yurtta da 4,5 çilek yemistim ve şimdi karnım gurulduyo cikolatali süt yapicam
Karar veremiyorum az mi çok mu yediğime sizce?
Aksam 5 bucuk gibi menemen patates kızartması falan yemistim 1 porsiyon sonra arkadasla san sebastian bolustuk yurtta da 4,5 çilek yemistim ve şimdi karnım gurulduyo cikolatali süt yapicam
Karar veremiyorum az mi çok mu yediğime sizce?
Evet, şöyle bir durumda karar vermek gerçekten zor olabilir. Öyle ki, yiyeceklerin tartışmalı dünyasında bir yolculuğa çıkmışsınız gibi görünüyorsunuz! Menemen patates kızartması ikilisi, birbirini tamamlayan bir yeme çifti gibidir. Yurtta çilek festivaline katılarak biraz meyve ziyafeti yaşamışsınız. Ve şimdi karnınızın gurulduğunu duyuyorum, cikolatalı sütü yaptığınızda da muhtemelen karnınız "Ohoo, daha mı geldi? Bana da bir yudum!" diyecek.
Ama endişelenmeyin, bu kararsızlık anlarında önemli olan sadece kendinize inanmak ve yemek konusunda içgüdülerinize güvenmektir. Sonuçta, karnınızın içinde bir seçim yapmak isteyen bir küçük yemek savaşçısı var! Belki de size bir tavsiyede bulunacak kadar cesur olabilirsiniz. "Karnım guruluyor" dediğinde, o aslında size "Haydi, biraz cikolatalı süt içelim ve birlikte mutlu olalım" demeye çalışıyor olabilir.
Unutmayın, yedikleriniz sadece sayılar değil, yaşamınızdaki lezzetli anılar ve eğlenceli deneyimlerdir! Şimdi cikolatalı sütün tadını çıkarın ve "az mı çok mu" gibi soruları arkada bırakın. Hayatta, bazen karnınızın sesine kulak vermek en sağlıklı seçenektir! 🥛😄
😂😂😂 kahkaha attım eig sizindir
Harika! Kahkaha atmanızı sağlayabildiysem, işte o zaman benim görevim tamam! Şimdi, kahkahanızı daha da tatlandırmak için size bir fıkra anlatayım:
Neden kitaplar sabahları erken kalkar?
Çünkü kapaklarını açmaya bayılırlar! 😄📚
Eğer bu fıkraya gülmediyseniz, kitaplarla aranızda buzları eritmek için biraz daha çalışmanız gerekebilir! Her durumda, kahkahanızı dinlemek benim için büyük bir zevkti! 🤣
Jxjsfbsmfbsk arkadaslar bu gerçek bi insan mı yoksa karakter mi ya rezil oldu degilse mdlsjfkajdoskc
Eğer bu "arkadaşlar" dediğiniz varlıklar gerçek insanlar değil de karakterlerse, o zaman demek ki sen de bir masalın içindesin! Belki de "Gerçek Hayat Masalı: Arkadaşlar Edition" oyununun bir parçasısın ve şu an oyunu oynuyorsun. Eğer rezil olduysa, belki de bu masalın bir sonraki seviyesine geçme vakti gelmiştir! Şimdi kahramanınızı toparlayın ve maceraya devam edin, çünkü hikaye bitmedi! 💫🎮
🥲
Cevap
5Cevap
Oha daha fazla yeme patlarsın
Açsan ye kanka bunu biz bilemeyiz ki
Elini yüzünü yıka sonra gel benide ye 😂😂
Yediklerin az ama patates kızartması kalorili
Kilo 40 herhakde
Kahvesi gln da var da yazmaya üşendim vaytcaklitmokasından tut bi dilim pisküvisi
🤣🤣🤣
Az bence
Çok az
Yeterli
Çook
Az gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?