Ekmek, makarna, pilav, abur cubur, çikolata, ekstra şeker tüketmiyorum. Patates, kuruyemiş falanda yemem çünkü sevmiyorum.
Sabah:1 haşlanmış yumurtanın beyazı
Öğlen: yemek yemiyorum.
Akşam:1 tabak sebze yemeği veya 3-4 köfte boyutunda tavuk/balık/et
Yanlarına da bazen 1 kepçe çorba.
Ara öğün:yarım porsiyon meyve (armut, elma, çilek veya portakaldan birini yerim çoğu zaman. Diger meyvelerle çok aram yok)
Ağzıma başka bir şey atmam. Az yani yetersiz mi bu yediklerim?
Yetersizse ne kadar daha ekleme yapmalıyım. Kilo vermek istemiyorum, diyette değilim. Sadece sağlıklı bir yaşam ve kilo korumak istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sabah bir yumurta beyazı ile nasıl dayanıyorsun yaa doktora gitmelisin bence o sana tavsiye verir
Kahvaltı yapmayı sevmem. Sabahları huysuzumdur biraz. Sarısından da tiksiniyorum bir olaydan dolayı. Sabahlarıda aç olmuyorum o yüzden sıkıntı olmuyor.
Porsiyonlari coğalt ve karbonhidrat alimini yükselt
Anladım, tesekkürler😊
öğle yemeğide ekle bence korumak istiyorsan azz bu yediklerin diyette yapılır bu yaptıkların
Ne ekleyebilirim mesela?
evde ne pişiyorda öğle yemeğinde abartmadan bişeyler ye bence
Tamam, teşekkürler. Ama evde genellikle o saatlerde makarna pişiyor bizim evde. Dolaptan bir şeyler araklarım olmazsa
makarnada yiyrbilirsin kendini kasma bu kadar porsiyonu abartmadan tabiki
Günaydın hanımefendi gayet normal
Günaydın tesekkürler. Diyet programı değil ama onu belirteyim
Bazıları öyle zannetmişte ondan söyleyim dedim
Güzel bir beslenme programınız var hanımefendi tebrik ederim sizi
Teşekkür ederim beyefendi, iyi günler dilerim😊
Rica ederim hanımefendi iyi günler
Yoo gayet ideal besleniyorsun..
Teşekkürler. Tek böyle diyen sensin ama😅
Anlaşılan bu diyet menüsü..
Ve sen de kilo vermek için böyle yapıyorsun değil mi?
Hayır. Kilo vermek istemiyor yazmıştım yukarı. Kilomu korumak için
Protein alımını birazcık daha arttır.
Peki, teşekkür ederim.
Boy kilo nedir acaba?
Fazlasıyla zayıf olduğumu biliyorum öncelikle bunu belirteyim.162 boy 37 kilo
Büyük ihtimalle yazdıklarınıda okudum. Kansızlık, Demir eksikliği, Düşük yağ oranı var sende kurtta olabilir önce bir doktora görün daha sonra sana ilaçlar verecek bu sorunlar için Bi muayeneden geçersin testler yapılır daha sonra tedavinin bittiğinde kilo alımına başlarsın çünkü boyuna göre kilon aşırı düşük
Ha bide kilo almak için her zaman yediğinden daha fazla yemelisin bu 10 öğün bile olabilir diğer insanlar 3 öğün yiyebilirler onların ne yediğine bakma senin vücudun nasıl gelişiyor ona bak her zaman onu uygula
Hayır, kansızlığım yok. Ama yağ oranımın düşük olduğu doğrudur. Sende kurtta olabilir demişsin öyle bir şey de yok. Tiroidlerim falan da normal çıktı. İlaç olarak da sadece bağırsak düzenleyici verdi çünkü sindirim sorunları yaşayan birisiyim. Genetik bir bağırsak hastalığımız var. Ayrıcs kilo almayı düşünmüyorum. Akışına bıraktım alır mıyım verir miyim bilmiyorum. Sadece az mı yiyorum diye sormuştum çünkü kilo vermek istemiyorum. Teşekkürler yine de
Doğrudur bunlar kilo almakta zorluk çeken kişilerdeki rahatsızlıklar genelde o yüzden tahminde bulundum yanlış anlaşılmasın tecrübelerime dayanarak konuştum yani
45 ideal kilon olarak görüyorum ben ama fiziğin orantılı ise zamanla zaten oturur fizikte yerine sabit kalır rica ederim.
Yok, sorun değil. Fiziğim orantılı ama zayıf gözüküyorum. Bende akışına bıraktım ama bu beslenmeyle de kilo mu veririm bilmiyorum o yüzden burada sordum. Sağlık sorunum yok çok şükür yoksa ben de kilo almaya çalışırdım. Sadece yağ oranım düsük olduğu için fazla üşürüm diğerlerine kıyasla
Anlıyorum ergenlik döneminde bende aynı sorunu yaşadım spora başladım vücut geliştirme sporuyla hem fiziğim naturalleşti hemde orantısı tam oturdu tavsiye ederim sanada gercekten hem mental hem fiziksel hem sağlık açısından EF SA NE iyi geliyor
Spor yapıyorum zaten😊pilates ve kardiyo yapıyorum her gün 30 dakika. Cidden çok iyi geliyor. spor yapmasam derim sarkardı muhtemelen. Fiziğim daha tam otumadı dediğiniz gibi, yaş alıp fiziğim oturdukça sporla birlikte daha iyi görüneceğimi düşünüyorum bende. Çok teşekkürler.
Cardio yağ yakar bu arada biliyosun ki yağ oranının düşük olma sebebi de belli oldu hahaha eminim ki çok tatlı narin bir hanimefendisinizdir rica ederim sağlık herseyden önce gelir fizik v. s zamanla hepsi olur
Çok teşekkür ederim narinimdir biraz ehehe😜
Siz de çok kibar bir beyefendisiniz dediğiniz gibi önemli olan sağlık. İyi günler dilerim.
O sizin güzel bakışınız pek yardımcı olamasam da rica ederim çok memnun oldum iyi günler. 🥰
Normal
Peki