Sağlık Hastane randevum 10 da ama ben 9.30 uyandim yetisme sansim var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İptal mi etsem dolmusla gidicem🥹 Güncellemeler+1 yıl İptal edicem artik öğleden sonra listeye isim yazdiririm ama 2 haftadir sonuçlarım çıkmış olur mu öyle Güncellemeler+1 yıl Yetiştim baktılar vallahi çıktım bile çok şükür Hastane randevum 10 da ama ben 9.30 uyandim yetisme sansim var mi? Cevapla Randevu Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonHevesBükücü Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. İstanbul ise yetiştirsin. Yani vaktinde değil de, zaten en az 1 saat arkadan geliyor sıra 🤭 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hazirlandim ciktim umarım azdir kisi beni alirlar 🥹 Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl İnşallah Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Ahah dedim sana 🤭 Geçmiş olsun. Yorumla Soran +1 yıl Sağol hevesim kırılmıştı senin yorumunu gorunce hemen kostum bindim valla Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Sen de sağ ol ne demek. Ben de geçenlerde birkaç kez gittim hastaneye. 9:30'da randevum oluyor mesela, 11'den önce giremiyorum içeri, tecrübeliyim yani 🤭 Yeni Türkiye böyle. Yorumla Soran +1 yıl Bende öğrendim artik sayende ama zamanında gitmeyi yeğlerim.🙃 O stres koşuşturmaca kalsın 😀 Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Kesinikle hiç gerek yok. Beklerken stres olmak daha az yıpratıcı 🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl O zaman geçmiş olsun tekrar. Saygılar, sevgiler 🙏🖐️ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Allah kimseyi muhtaç etmesin hastanelere iyi günler 👍🏻 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 474 cevap paylaştı. Bulunduğun yerde trafik yoksa hastane yakınsa yetişirim diyorsan iptal etme ama yetişme durumum yok dersen iptal et tabiki... 0 0 Yorumla
s1radan_b1ri Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Hastane nerde, sen nerdesin, ben benim, sen kimsin...😁 0 0 Yorumla
yenievlierkek Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl bu ne saçma saçma sorular ya. buraya yazana kadar haritadan baksana. biz nerden bilelim evinle hastane arası ne kadar uzakta. sabah sabah. te allahım 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yarim saat var Yorumla yenievlierkek +1 yıl ee yetişirmişsin işte daha ne. buraya gireceğine hemen çıksaydın. Yorumla Soran +1 yıl Çıkarken yazdim zaten Yorumla yenievlierkek +1 yıl ee yolda mı iptal ettin o zaman sdfsdf Yorumla Soran +1 yıl Etnedim ki soruyorum alirlar bakarlar mi diye sadr8 Yorumla Soran +1 yıl Sadece Yorumla yenievlierkek +1 yıl güncellemeye iptal edicem yazmışsın. kafalar güzel galiba. Yorumla Soran +1 yıl Edicem demisim etmedim ki senin güzel heralde Yorumla yenievlierkek +1 yıl tamam işte net konuşmuşsun edicem diye. anlaşamadık ya gıcık oldum sana. :D Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl geç kalsanda alırlar.1 saat fazla süren var, yani 11 e kadar. fırlaaa 0 0 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Hangi şehirde olduğuna bagli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kucuk sehir Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Gidersin küçükse Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 518 cevap paylaştı. Bence git geç kaldım de yine alırlar. 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. Çok zor iptal et bence 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok maalesef yetişme şansın 0 0 Yorumla
meraklıbilginpanda Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Geç de gidebilirsin alırlar arada seni de 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zor biraz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İstanbul ise yetiştirsin. Yani vaktinde değil de, zaten en az 1 saat arkadan geliyor sıra 🤭
Hazirlandim ciktim umarım azdir kisi beni alirlar 🥹
İnşallah
Ahah dedim sana 🤭 Geçmiş olsun.
Sağol hevesim kırılmıştı senin yorumunu gorunce hemen kostum bindim valla
Sen de sağ ol ne demek. Ben de geçenlerde birkaç kez gittim hastaneye. 9:30'da randevum oluyor mesela, 11'den önce giremiyorum içeri, tecrübeliyim yani 🤭 Yeni Türkiye böyle.
Bende öğrendim artik sayende ama zamanında gitmeyi yeğlerim.🙃 O stres koşuşturmaca kalsın 😀
Kesinikle hiç gerek yok. Beklerken stres olmak daha az yıpratıcı 🤭🤭
👍🏻
O zaman geçmiş olsun tekrar. Saygılar, sevgiler 🙏🖐️
Teşekkür ederim Allah kimseyi muhtaç etmesin hastanelere iyi günler 👍🏻
Bulunduğun yerde trafik yoksa hastane yakınsa yetişirim diyorsan iptal etme ama yetişme durumum yok dersen iptal et tabiki...
Hastane nerde, sen nerdesin, ben benim, sen kimsin...😁
bu ne saçma saçma sorular ya. buraya yazana kadar haritadan baksana. biz nerden bilelim evinle hastane arası ne kadar uzakta. sabah sabah. te allahım
Yarim saat var
ee yetişirmişsin işte daha ne. buraya gireceğine hemen çıksaydın.
Çıkarken yazdim zaten
ee yolda mı iptal ettin o zaman sdfsdf
Etnedim ki soruyorum alirlar bakarlar mi diye sadr8
Sadece
güncellemeye iptal edicem yazmışsın. kafalar güzel galiba.
Edicem demisim etmedim ki senin güzel heralde
tamam işte net konuşmuşsun edicem diye. anlaşamadık ya gıcık oldum sana. :D
geç kalsanda alırlar.1 saat fazla süren var, yani 11 e kadar. fırlaaa
Hangi şehirde olduğuna bagli
Kucuk sehir
Gidersin küçükse
Evin hastaneye uzaklığına bağlı
Git kabul eder olmaz bişey.
Bence git geç kaldım de yine alırlar.
Çok zor iptal et bence
Evnin yanında değilse yetişmen zor
Yok maalesef yetişme şansın