Sağlık Sabah 11 de hastaneye gitcem beni bir motive edermisiniz nolur? kayseriseyhan0038 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 motive pls Güncellemeler9 ay arkadaslar yanlis anlamissiniz gitmek istemiyorum ama sureklide arayip iptal edemem artik gitmem lazim onun icin motivasyon sordum😬🙈🤣 Sabah 11 de hastaneye gitcem beni bir motive edermisiniz nolur? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Hastaneye gitmek için mptivasyona ihtiyaç duymamalısın 0 0 Yorumla
sileceğimya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Her şey olacağına varıyor hayırlısı olsun 0 2 Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay aynen canim ya Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay hakkimizda hayirlisi Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 9 ay Sağlık konusunda 335 cevap paylaştı. takma kafana her şey olacağına varır. 0 0 Yorumla
25ali26 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 9 ay Sana musallat olmuşlar 0 1 Yorumla 25ali26 9 ay Bence kafayı yemissin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Allah sağlık versin ne diyem knk 0 37 Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay amerikadamisin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay amerikada olupda kizlarsoruyora neden firersin ki🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Can sıkıntısı psikolojiyi bozmamaya çalışıyorum Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay niyekine Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay orasi guzel degilmi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Burası çok güzel ve her yönden iyi ama aile ve akrabamı çok özlüyorum artık dayanamıyorum Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay sizlere karsicnasillar irkcilik var mı Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay gerci amerikalilar kurtleri seciyor diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi 9 ay Çoğu kürtleri tanımıyor zaten hepsi iyi insanlar yani gördüklerim tehlikeli insanlarda fazla Yorumla Cevap sahibi 9 ay Irkçılığa uğramadım Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay yaa cok merak ediyorum ben oyle yerleri insanlarini Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay aile kur orada olmazmi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Gelmek kolay değil ama Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay ordan birisi ile Yorumla Cevap sahibi 9 ay O nasip işte ama buradaki kızlar müslüman değil pek din ayrımı yapmam ama çok gevşekler aldatmayı normal görüyorlar Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay yaa iyi degil iste o bak.peki oraya nekadar zaman ince gittin Yorumla Cevap sahibi 9 ay 3 ay falan oldu Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay oha daha cok erken nasil bukadsr hemen duzen kurdun Yorumla Cevap sahibi 9 ay 6 amcaoğlum vardı önceden gelmiş ilk başta onların yanında kaldım şimdi 1 aydır ayrıldım çalışıyorum kirada kalıyorum Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay peki orada en tuhaf buldugun seyler neydi gittigin anda garipsedigin? Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay dilini nasil ogrendin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Fikir özgürlüğü ve kimse kimseyi umursamıyor sokakta kedi köpek yok bide ona şaşırdım baya Yorumla Cevap sahibi 9 ay Öğrenemedim tam , ben birine hello diyorum o bana hey diyor ikiside merhaba demek ama bende aşırı şive var bide kelimelerin çoğunu bilmiyorum Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay geri don dicemde donemezsin demi🤣 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Dil kursuna gidiyorum ve pratik yapıyoruz amcaoğullarıyla Yorumla Cevap sahibi 9 ay Vatandaşlığı almam lazım veya evlenirsem dönebilirim Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay ayy cok kotu ya kendini cok kotu hissediyorsun demi Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay emmoglularin orada donercilikle falanmi ugrasiyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ailem yanımda olsa benden mutlusu olmaz tek sorun o , arkadaş derdi yok amcaoğulları var ama annemden ilk defa bu kadar uzun süre ayrıldım Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay ya cok uzuldum adina kac yasindasin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Aşçı biri kendi dükkanı var hepsi aynı dükkanda çalışıyor Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay hmmm anladim Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay domuz eti yiyormusunuz Yorumla Cevap sahibi 9 ay 23 yaşındayım Yorumla kayseriseyhan0038 9 ay ya canim benim kucukmussunde kagit kurek islerini nasil hallediyorsun Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kendim hallediyorum sıkıntı olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hastaneye gitmek için mptivasyona ihtiyaç duymamalısın
Her şey olacağına varıyor hayırlısı olsun
aynen canim ya
hakkimizda hayirlisi
Geçmiş olsun neyin var
takma kafana her şey olacağına varır.
Yakışıklı doktorları düşün
Ne için ki geçmiş ola
Geçmiş olsun neyiniz var?
git git bişi olmaz
Sana musallat olmuşlar
Bence kafayı yemissin
Allah sağlık versin ne diyem knk
amerikadamisin
Evet
amerikada olupda kizlarsoruyora neden firersin ki🤣🤣
Can sıkıntısı psikolojiyi bozmamaya çalışıyorum
niyekine
orasi guzel degilmi
Burası çok güzel ve her yönden iyi ama aile ve akrabamı çok özlüyorum artık dayanamıyorum
sizlere karsicnasillar irkcilik var mı
gerci amerikalilar kurtleri seciyor diye biliyorum
Çoğu kürtleri tanımıyor zaten hepsi iyi insanlar yani gördüklerim tehlikeli insanlarda fazla
Irkçılığa uğramadım
yaa cok merak ediyorum ben oyle yerleri insanlarini
aile kur orada olmazmi
Gelmek kolay değil ama
ordan birisi ile
O nasip işte ama buradaki kızlar müslüman değil pek din ayrımı yapmam ama çok gevşekler aldatmayı normal görüyorlar
yaa iyi degil iste o bak.
peki oraya nekadar zaman ince gittin
3 ay falan oldu
oha daha cok erken nasil bukadsr hemen duzen kurdun
6 amcaoğlum vardı önceden gelmiş ilk başta onların yanında kaldım şimdi 1 aydır ayrıldım çalışıyorum kirada kalıyorum
peki orada en tuhaf buldugun seyler neydi gittigin anda garipsedigin?
dilini nasil ogrendin
Fikir özgürlüğü ve kimse kimseyi umursamıyor sokakta kedi köpek yok bide ona şaşırdım baya
Öğrenemedim tam , ben birine hello diyorum o bana hey diyor ikiside merhaba demek ama bende aşırı şive var bide kelimelerin çoğunu bilmiyorum
geri don dicemde donemezsin demi🤣
Dil kursuna gidiyorum ve pratik yapıyoruz amcaoğullarıyla
Vatandaşlığı almam lazım veya evlenirsem dönebilirim
ayy cok kotu ya kendini cok kotu hissediyorsun demi
emmoglularin orada donercilikle falanmi ugrasiyor
Ailem yanımda olsa benden mutlusu olmaz tek sorun o , arkadaş derdi yok amcaoğulları var ama annemden ilk defa bu kadar uzun süre ayrıldım
ya cok uzuldum adina kac yasindasin
Aşçı biri kendi dükkanı var hepsi aynı dükkanda çalışıyor
hmmm anladim
domuz eti yiyormusunuz
23 yaşındayım
ya canim benim kucukmussunde kagit kurek islerini nasil hallediyorsun
Kendim hallediyorum sıkıntı olmuyor
Neyin varr