Diğer Dün sabah 10da uyandım hala uyangim, kaça kadar uyanık kalabilirim? Yediiklimm Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uyanık kalmak istiyorum yapabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Dün gece 11de uyudum. Sabah 10da uyandım Dün sabah 10da uyandım hala uyangim, kaça kadar uyanık kalabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 17 yaşımdayken kendi rekorum 84 saat olmuştu hiç uyumadan ama en son gözlerim kan çanağı gibiydi ve zaman geçtikçe enerjim düştü 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2 rahat kalınır da ondan sonrası sıkıntı kelimenin tam anlamıyla ayakta bile uyuyabilir insan 0 0 Yorumla
getirbimutlulukk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 79% +1 yıl Bunu kendine neden yapıyorsun 1 3 Yorumla Yediiklimm +1 yıl Düşünceler... Yorumla getirbimutlulukk +1 yıl Benimle paylaşabilirsin Yorumla getirbimutlulukk +1 yıl Bende günlerce uyumadım iyi bilirim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aktif bir beyin dayanamaz. Olmayanlar dayanır. Zihnini yormadan uzatabilirsen yap 0 2 Yorumla Yediiklimm +1 yıl Derse falan girecektim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyin ezmesi olur bu sana. Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Yaparsın bol bol kahve iç 0 1 Yorumla Yediiklimm +1 yıl İki kahve içtim. 40 dakika uyudum hâlâ ayaktayım Yorumla
hasanarkan33 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sana kaça kadar lazım 0 2 Yorumla Yediiklimm +1 yıl Akşam 10 a kadar Yorumla hasanarkan33 +1 yıl Evde boş boş oturma ve gözlerini ekrandan uzak tut yorma gözlerini Yorumla
tatlı1girll Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Birkaç saat daha dayanırsın 0 2 Yorumla Yediiklimm +1 yıl O kadar mı Yorumla tatlı1girll +1 yıl Evet knk öğleden sonra uykun fena gelir ama Yorumla
mekanınsahibi58 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 373 cevap paylaştı. Rekoru bana da yaz 0 1 Yorumla Yediiklimm +1 yıl Bı 40 dakika uyudum. Hâlâ ayaktayım Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Neden uyumuyorsun 0 1 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Artık yeter dedin yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
17 yaşımdayken kendi rekorum 84 saat olmuştu hiç uyumadan ama en son gözlerim kan çanağı gibiydi ve zaman geçtikçe enerjim düştü
2 rahat kalınır da ondan sonrası sıkıntı kelimenin tam anlamıyla ayakta bile uyuyabilir insan
Bunu kendine neden yapıyorsun
Düşünceler...
Benimle paylaşabilirsin
Bende günlerce uyumadım iyi bilirim
Aktif bir beyin dayanamaz. Olmayanlar dayanır. Zihnini yormadan uzatabilirsen yap
Derse falan girecektim
Beyin ezmesi olur bu sana.
Yaparsın bol bol kahve iç
İki kahve içtim. 40 dakika uyudum hâlâ ayaktayım
Sana kaça kadar lazım
Akşam 10 a kadar
Evde boş boş oturma ve gözlerini ekrandan uzak tut yorma gözlerini
Birkaç saat daha dayanırsın
O kadar mı
Evet knk öğleden sonra uykun fena gelir ama
Bende uyumadin henüz ama uykum yok 😄
Yazık sana ama uyusana🙄