Son aylar her gun sarki acip hayal kuruyorum. Mesela zengin oldugumu veya daha garip seyler: sevgilimle sokakta opustugumuzu.
Ancak, basta sevgilim olmasını hayal ediyorum. Bunu da fark ettim. Çok ihtiyacım var galiba sevgiliye ama bu daydreaming iste yonetilemeyecek sekile geldi. Zira konsantrasyonda eksiklik fark ettim.
Ama son zamanlar daha çok dopamin alıyorum ve stresi unuttum , arkadassizlik takıntım olsa dahi. Hayallerimde canlandirdigim daha sert/cilgin/ortamli bir insan ve arkadaşım olmadıgı icin kendim gibi olamadigimi dusunuyorum.
Sessiz asosyal gibi gorunuyorum. Psikolojimin yine de iyi oldugunu düşünüyorum , cunki insanlarla beraber olunca kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bu arada isim yok tek uniye gidiyorum arkadas da 0, kuzenler de dusman.
Normalde sadece güvenilir düzgün insanlarla arkadas olmak isterdim ama simdi hepsine raziyim. Bu buyuk bir yoksulluk işareti. Gecen sene 18 iken, asktan ihtiyacım yoktu, bu kadar yalnız hissetmezdim kendimi vs.
Ama gecen sene de ayrı bir takıntım vardi her gece yatmadan once aklıma gece vefat etmem gelirdi sürekli. Çok garip bir seydi. Şükür bundan kurtuldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer